VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Modni promašaj
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Modni promašaj - 19.07.2007, 11:37

Pamtite li neki svoj totalni promašaj, bez obzira koliko ste tolerantni u kombinovanju ili ne?

Šta je to što smatrate promašajem, šta nikako nije za kombinovanje i šta ne biste na sebe obukli?

Ja čak jedan imam fotografisan Napenalila sam se da obučem neki korset koji se pertla skroz duž leđa, ali nije bio toliko čvrst da može da se nosi bez brusa, pa sam ja onda navukla onaj providni kao, neće da se vidi a ne da se vidi nego se uvek smejem kad vidim tu plastičnu štraftu ispod onih pertli a glumim vamp ribu

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio irnik, 10.09.2007 u 03:05.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Modni promašaj
staro
  (#2 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
Odgovor: Modni promašaj - 19.07.2007, 11:52

Мене боље питати имам ли неку комбинацију да није промашај... једно време кад је био популаран Ник Слотер сам носио цветне кошуље... али ја свакако мислим да је нонконформизам кул, па и у облачењу...
Него, кад рече да имаш слике тог корсета што се пертла на леђа, документуј бре...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Modni promašaj - 19.07.2007, 12:15

Ja sam prilično tolerantna, evo Kunić će da ti kaže da sam ja modni promašaj kad god me vidiš i mogu kod mene da prođu i extremnije kombinacije, ali... ono što nikad ne bih obukla su recimo najlon čarape i preko toga biciklističke. I još dole štiklice. Ma, uglavnom mi je grozna "moda" s' početka devedesetih tj one nesrećnice koje su tad mislile da izgledaju neviđeno elegantno, uz svoje momke u onim šalvarama i air max turbo mega najkama. To su one što im je sad elegantna Seka Aleksić

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Него, кад рече да имаш слике тог корсета што се пертла на леђа, документуј бре...

Uzmi broj i stani u red

staro
  (#4 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: Modni promašaj - 19.07.2007, 12:37

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Uzmi broj i stani u red
Мислим, као да си ти једина која има такву слику на оволиком интернету...

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Modni promašaj - 19.07.2007, 12:49

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Мислим, као да си ти једина која има такву слику на оволиком интернету...
Nisam, nisam ima i Dita von Teese, koju bih ja tako rado posedovala

Nego, šta ti ćaskaš ovdi? Aj' lepo na google i traži korsetiće ili nam pričaj šta si još od modnih promašaja sve vid'o da ti ne poremetim statistiku u postovima

staro
  (#6 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: Modni promašaj - 19.07.2007, 13:11

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Nisam, nisam ima i Dita von Teese, koju bih ja tako rado posedovala

Nego, šta ti ćaskaš ovdi? Aj' lepo na google i traži korsetiće ili nam pričaj šta si još od modnih promašaja sve vid'o da ti ne poremetim statistiku u postovima
А бре, видиш да набијам број постова, нећу сигурно на психологији или филозофији кад се овде прича о корзетима!

Балетанке... видим да је то сад модерно, али једној од 10 жена које сам видио да их носе стоје лепо. Бззе. Не волим кад људи не гледају како им шта стоји већ само носе што је модерно... а на ципеле обраћам пажњу, пуно говоре о личности. А и фетиш су ми, женске

staro
  (#7 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Modni promašaj - 19.07.2007, 13:35

Pa jednom sam obukla cinober crvenu koznu jaknu,narandzasti (bas drecaviji malo ali ne neonsko narandzasto)sal i ciklama beretku(obozavam beretke) a ispod je bila tirkizno plava majica sa belom kragnicom

I to ej sve cega se ja secam,ali zato moja mama je modni promasaj stoleca

Ona obuce bele cipele i drecavo zelene soknice,tamno plavu suknju i belu kosulju sa kragnicom i napumpanim rukavima,stavi jarko crveni ruz i svetlo plavu senu na oci i crnu torbu ili kakv ceker koji je obavezno slamnati i to neke kaka smedje nijanse Narvno ,u gradu se pravim da je ne poznajem
Istina ume i pristojna da izadje,ali kad ej ja obucem

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#8 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:17
Odgovor: Modni promašaj - 19.07.2007, 14:13

Odakle da pocnem?
Bilo je promasaja, nije da nije...
Ali samo zbog jednog posebno imam traumu iz detinjstva
Vrbica, zvonce oko vrata, tada mi je modni kreator bila moja baba Melanija i odenula m je sledece: zeleni komplet -suknja i bluza sa belom kragnom, pa jos nabrano na rukavima drecavo roze grilonke i bele patike sa crnim pertlama Strasno!

A inace, ne volim da vidim kad muskarci obuku drecavo roze majce. Ne znam zasto, ali eto ne svidja mi se.
Na devojkama ne volim kad obuku majcu na bretele, a ispod se vide bretele od grudnjaka, pa jos ako su duplo sire od onih na majci...
Sta jos?
A pa da...trenerka i cipele.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#9 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: Modni promašaj - 19.07.2007, 14:47

Promasaj???? Slusaj ovo.... Obukla sam crnu suknju - shanel stil,
crnu bluzu, pripijenu uz telo, esarpa sivo-crvena, naravno crne cipele sa poluvisokom potpeticom - elegancija samo tako Stizem na posao, prilazim vratima trznog centra u kome sam u to vreme radila, i u staklenim vratima, vidim sebe ... sa viklerima u kosi

Žene imaju problem za svako rešenje