|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Modni promašaj |
|
Odgovor: Modni promašaj |
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
|
Odgovor: Modni promašaj -
19.07.2007, 12:37
Мислим, као да си ти једина која има такву слику на оволиком интернету...
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
19.07.2007, 12:49
Nisam, nisam
ima i Dita von Teese, koju bih ja tako rado posedovala ![]() Nego, šta ti ćaskaš ovdi? Aj' lepo na google i traži korsetiće ili nam pričaj šta si još od modnih promašaja sve vid'o da ti ne poremetim statistiku u postovima ![]()
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
|
19.07.2007, 13:11
Citat:
Балетанке... видим да је то сад модерно, али једној од 10 жена које сам видио да их носе стоје лепо. Бззе. Не волим кад људи не гледају како им шта стоји већ само носе што је модерно... а на ципеле обраћам пажњу, пуно говоре о личности. А и фетиш су ми, женске ![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
|
19.07.2007, 13:35
Pa jednom sam obukla cinober crvenu koznu jaknu,narandzasti (bas drecaviji malo ali ne neonsko narandzasto)sal i ciklama beretku(obozavam beretke) a ispod je bila tirkizno plava majica sa belom kragnicom
I to ej sve cega se ja secam,ali zato moja mama je modni promasaj stoleca ![]() Ona obuce bele cipele i drecavo zelene soknice,tamno plavu suknju i belu kosulju sa kragnicom i napumpanim rukavima,stavi jarko crveni ruz i svetlo plavu senu na oci i crnu torbu ili kakv ceker koji je obavezno slamnati i to neke kaka smedje nijanse Narvno ,u gradu se pravim da je ne poznajem Istina ume i pristojna da izadje,ali kad ej ja obucem ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:17
|
19.07.2007, 14:13
Odakle da pocnem?
Bilo je promasaja, nije da nije... Ali samo zbog jednog posebno imam traumu iz detinjstva ![]() Vrbica, zvonce oko vrata, tada mi je modni kreator bila moja baba Melanija i odenula m je sledece: zeleni komplet -suknja i bluza sa belom kragnom, pa jos nabrano na rukavima drecavo roze grilonke i bele patike sa crnim pertlama Strasno!A inace, ne volim da vidim kad muskarci obuku drecavo roze majce. Ne znam zasto, ali eto ne svidja mi se. Na devojkama ne volim kad obuku majcu na bretele, a ispod se vide bretele od grudnjaka, pa jos ako su duplo sire od onih na majci... Sta jos? A pa da...trenerka i cipele. ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
|
19.07.2007, 14:47
Promasaj????
Slusaj ovo.... Obukla sam crnu suknju - shanel stil,crnu bluzu, pripijenu uz telo, esarpa sivo-crvena, naravno crne cipele sa poluvisokom potpeticom - elegancija samo tako Stizem na posao, prilazim vratima trznog centra u kome sam u to vreme radila, i u staklenim vratima, vidim sebe ... sa viklerima u kosi ![]() Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|