|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
"Kodex oblacenja" |
|
Odgovor: "Kodex oblacenja" |
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:39
Pol: Žensko
|
Odgovor: "Kodex oblacenja" -
03.08.2006, 03:37
Citat:
paaa ne znam bas da samo u Italiji ljudi posvecuju paznju oblacenju.. znaci ja ovde na ostrvcu primecujem kako se bas puno odvaja na "krpice", kozmetiku i sve te silne preparate.. znaci krenuvshi od vestackih noktiju, do frizura pa do milion i jedne robne kuce od kojih su gotovo 9o% oni koji sadrzi markice.. mada mislim da ne mozemo da generaliziramo.. to je ipak rec o velikom broju ljudi i naravno da ce biti i onih kojima su vazne markice i onih kojima nisu.. kod nas je druga prica.. to zbilja ni ja ne znam da objasnim.. usudjem se mozda i da kazem da je sve stvar edukacije odnosno manjka iste ![]() |
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 19:05
|
03.08.2006, 03:56
Citat:
U samo par gradova u US (i to u samo odredjenim djelovima istih) se vodi racuna o oblacenju. Zna se da je NY je centar visoke mode... ![]() |
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:39
|
03.08.2006, 04:02
Citat:
ne znam na koje delove grada mislis? na one gde ljudi stanuju ili gde se oblace? ako mislis na delove grada gde ljudi stanuju, iznenadila bi se kako u nekim "losijim" delovima grada postoji to ludilo za dobrim izgledom.. ovde crnkinje mnogooo bre paze na izgled.. znaci sede satima u kozmetickim salonima ne bi li im frizura bila u sto ludjem fazonu i ne bi li im svaka dlaka bila na svom mestu..a o noktima da ne pricam ![]() |
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 19:05
|
03.08.2006, 05:34
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
|
17.01.2007, 22:13
danas sam bash posmatrala kako su ljudi na sajmu odeveni..
stariji mushkarci su u odelima,mahom bez kravata..a firmirane su im chini mi se samo cipele... mladji nose farmerice,koshulje i sakoe...vidim trendi su kowalski cipele.. shto kod mushkih ,tako i kod nekih zena zene su komotno odevene,cipela,mala petica,mahom pantalone,koshuljice,marame oko vrata.. hostese...suknjice i kosuljice... ali nishta posebno... nash sajam u Beogradu je bre,kao takmicenje u tome ko ce imati skuplju,upadljiviju,firmiranu krpicu nama bilo recheno da se sredimo,bila sam kao debil pola dana,posle sam se presvukla u neshto komotnije... mislim,nisu ni oni mutavi...treba izdrzati u tome ceo dan...
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.06.2007.
Poslednji login: 16.10.2007 14:09
Pol: Muško
Godine: 30
|
30.06.2007, 09:46
Mrzim bilo kakve kodekse, pa i oblacenja...Budi ono sto jesi! Medjutim, mi smo samo sitne ribe u ovom moru plavom, tako da moramo da se savijemo pod naletom tih (nekada preteranih) zahteva...
Ali, ja sam uvek u fazonu: FIGHT THE POWER!
|
|
|
|