VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja?
staro
  (#1 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 02:25
Pol: Žensko
Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja? - 15.04.2006, 08:43

Dakle, dosta ljudi koje znam, tvrde da muzika koju slušamo ima velik uticaj na naš stil oblačenja . Da li i ako da, koliko muzika utiče na vaš stil oblačenja?

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja?
staro
  (#2 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Pol: Muško
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja? - 02.05.2006, 22:32

Au, taman posla. S obzriom na to šta sve slušam, bilo bi pravo ludilo...

staro
  (#3 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:20
Godine: 34
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja? - 08.05.2006, 11:09

ne, obzirom da sam trenutno u sportskom fazonu. ni ranije nije bila faktor koji ce da utice na moj stil.

staro
  (#4 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja? - 08.05.2006, 14:42

Onomad je uticala... Ali sam vremenom "naucio" da mogu da slusam rok i metal, a da se ne oblacim "kao klosar" (sto bi rekla moja majka)

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 10:20
Godine: 33
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja? - 09.05.2006, 01:02

Iako sam slušala metal kad sam bila klinka, ja sam se oblačila i kao pankeri i kao metalci i kao šminkeri, a nekad kombinovala sve to zajedno Imala sam i hipi varijante Onda sam u srednjoj u početku furala isključivo kaubojke, 501 i jaknu sa resama dok se to nije raspalo. Onda su svi furali dizel fazon, a ja opet prešla na hipi, pa onda u darkere... maaaa kako ustanem ujutru raspoložena, tako se i obučem, a volela sam sve - i martinke i lenonke i crni kaputić i kaubojke i starke i uske pantalone i vijetnamku i teksas jaknu na koju mi je tadašnji dečko našio pleteni kaiš od gitare, na okovratnik i oko rukava i svoj ormar u jednom trenutku prepun crne garderobe i taaaaako

Roditelji su mi bili skroz hipi u glavama, tako da ih nikad nisu moje faze čudile, niti su mi branili da izađem na ulicu sa sve belim puderom i crnim kreonom na usnama

I sada se oblačim kako mi dune, i svašta mi se dopada, nevezano kojem se pravcu u muzici ta neka određena krpica "pripisuje".

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja? - 28.06.2006, 20:47

O Boze,ne... Ja slusam skoro sve vrste muzike,i mogu misliti kako bih izgledala kada bi se sve to kombinovalo Kao sto rece Phoenix,pravo ludilo...

staro
  (#7 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Godine: 15
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja? - 05.07.2006, 22:08

Pa moze se reci da muzika vrsi neki uticaj na mene. Najvise slusam hip-hop tako da za sada furam taj fazon

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#8 (permalink))
LilShizle
Početnik
LilShizle će uskoro postati poznat član

Član od: 01.07.2006.
Poslednji login: 02.09.2006 15:08
Godine: 25
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja? - 08.08.2006, 13:57

Ne, nikako, jer slusam apsolutno sve... Tako da stil oblacenja prilagodjavam odredjenoj situaciji.

Remember my name, You'll be screaming it later!

staro
  (#9 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja? - 08.08.2006, 14:05

nije nikad...ja sam uglavnom u casual varijanti (farmerke u kombinaciji sa svim i svacim)...ali eto mogla bi da se zamislim - dredovi zbog reggea, martine zbog clasha, kravata zbog cohena, africke dzidzabidze zbog afro scene, kosulja zbog cave-a, lanene pantalone zbog rai-a, suncane cvike zbog wondera...kao bebi dol na evroviziji ...ludilo do imbecilnosti

nattydread is coming to dinner

staro
  (#10 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: Utiče li muzika koju slušate na vaš stil oblačenja? - 13.08.2006, 17:09

Slabo, slabo, imam neki svoj stil, ne daj boze da se oblacim u svim varijantama koje slusam, odma bi me sa smera psihologija prebacili na odeljenje psihijatrija

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu