VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: "Kodex oblacenja"
staro
  (#11 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: "Kodex oblacenja" - 05.10.2007, 20:20

Imam srecu sto kad zavrsim fax necu morati da nosim kostime isl na koje sma alergicna...

Sto se tice nekih zabava mislim da je zaista potrebno vodit racuna o kodeksu oblacenja kao i u skoli,crkvi isl...Ali u slobodno vreme mislim da je mnogo lepse se ukusno odjenuti u nesto u cemu se osjecas udobno....
Markirana odjeca-samo ako mi se nesto baaaaaaaaas dopadne inace

A zasto kod nas ljudi vode racuna o izgledu,pa materijalizam je na snazi i svi misle da dobra fasada moze da prekrije sutinu ali onaim kojima je sustina bitna fasada nikada ne moze zamazati oci

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: "Kodex oblacenja" - 05.10.2007, 23:03

Ja volim kodex oblacenja
i zna se sta se nosi u kojoj prilici,
ne nose trenerke na venchanju ili u izlascima ili na poslu...
mislim moze, ali mnogo je loshe, mnogo...

I ne gledam na to kao materijalizaciju, ali nashem drushtvu svakako fali stila,
na sta lici setati se kejom u stiklama, tigrecoj majici, tigrecim helankama sa onim rogom oko vrata?
pa tragichno, ja volim ljude koji znaju kad sta trebaju obuci i kad je sta prikladno i ne mislim da je to nimalo lose niti bolest...
Jednostavno to je lepo...

Ubica mekog srca.

staro
  (#13 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 19:05
Odgovor: "Kodex oblacenja" - 05.10.2007, 23:50

Citat:
Kill Bill kaže: Pogledaj poruku
I ne gledam na to kao materijalizaciju, ali nashem drushtvu svakako fali stila,
na sta lici setati se kejom u stiklama, tigrecoj majici, tigrecim helankama sa onim rogom oko vrata?
pa tragichno, ja volim ljude koji znaju kad sta trebaju obuci i kad je sta prikladno i ne mislim da je to nimalo lose niti bolest...
Jednostavno to je lepo...
E upravo to. Nekako mislim da kod nas neki ljudi ne razlikuju dnevnu i vecernju varijantu i da se ne oblace (i ne sminkaju) prikladno kad recimo setaju gradom ili idu u kupovinu

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#14 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:39
Odgovor: "Kodex oblacenja" - 12.06.2008, 18:56

od kako je izashao film "sex and the city" svi su pocheli da se oblache poput devojaka iz filma nisam ljubitelj ni serije, niti imam namjeru da odgledam film.. ali kad sam videla zmijske redove u bioskopu za isti film, i kad sam videla kako su svi sredjeni, vrishtala sam od smeha
ovde svi kao da su poludili.. ne kapiram kako na ovoj vrucini izdrzhavaju na visokim shtiklama

moomoo meee juuooo

staro
  (#15 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: 17.07.2008 23:28
Godine: 31
Odgovor: "Kodex oblacenja" - 12.06.2008, 19:08

Kodex priznajem samo na poslu, u crkvi i državnim institucijama.
U ostalim prilikama sve je dozvoljeno.
I sve mi je ok ukoliko neko ume da nosi

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen