|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Telenor |
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
|
Telenor -
12.12.2006, 16:48
![]() Telenor je polovinom novembra pustio u promet "džinovski izbor" moblinih telefona u raznoraznim paketima. U pitanju su modeli Nokia, Samsung i Sony Ericsson telefona. Stari i novi korisnici, uz potpisivanje dvogodišnjeg ugovora, dobijaju mogućnost da po povoljnoj ceni izaberu jedan od 14 modela mobilnih telefona koji su u ponudi u okviru odabranog paketa. detaljnije Da li ste iskoristili ovu ponudu Telenora, ili možda nemate pozitivan stav o ovakvim akcijama? |
|
|
|
Odgovor: Telenor paketi |
|
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
|
Odgovor: Telenor paketi -
03.02.2007, 15:39
@Makilli
Specifikaciju racuna mozes videti i na internetu. Kad odes na telenor.co.yu nadjes Portal Moj Telenor Moras se registrovati, tu imas uputsvo kako (posaljes sms na neki broj) i mozes videti specifikaciju poziva iliti listing. ![]() |
|
|
|
Odgovor: Telenor |
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
|
Odgovor: Telenor -
20.03.2007, 00:34
Jako mi se dopada pravac u kom se Telenor razvija, a posebno mi se dopada njihov marketing.
Sad baš gledam, zakupili su najskuplji reklamni prostor na sajtu B92 samo da bi izglasali novi reklamni spot. Ako neko želi da učestvuje, može glasati za spot ovde |
|
|
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
|
20.03.2007, 23:35
Korisnik sam Telenorove mreze jos od davno i to pripejd ,nesto nisam razmisljala da se prebacujem na postpejd.
Mislim kao i Goldie ,da su telefoni kad sve izracunas ipak skupi,mada svako moze da nadje nesto za sebe,u toj ponudi paketa. |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
15.04.2007, 02:45
netjem njihov telefon. hvala lepo, ne zelim post paid...
pa moj otac je bio post paid, a chovek minimalno koristi telefon i najmanji rachun mu bio 7000 dinara! lopovi bre! sad kao pri paid troshi oko 1000 dinara mesechno..... malo nelogichno, zar ne? moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|