|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Problemz, problemzzzzz |
|
Odgovor: Problemz, problemzzzzz |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Problemz, problemzzzzz -
29.05.2006, 23:32
Radi se o Motoroli V3
vi, što znate sve oko tih papirića i baterija Ja uopšte ne kapiram kakve to ima veze i dalje, al' ću probam da uguzim neki papirus pa ću da javim šta je bilo kad mi se to ponovo desi. ![]()
|
|
|
|
|
|
Todd Anderson
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 07:18
Pol: Muško
Godine: 43
|
29.05.2006, 23:50
Citat:
U suprotnom, zamotaj motorolišku u 10 evra i baci je, pa lepo kupi neki kulturan telefončić ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
30.05.2006, 00:02
Citat:
Nisam ni sumnjala da će se ova tema pretvoriti u my worst nightmare Ma bre ako ne radi taj papirić ja ću odem da onom razlupam radnju još sam u garanciji ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 07.06.2006.
Poslednji login: 18.06.2006 23:21
|
Citat:
Cool![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
16.06.2006, 03:07
Citat:
Citat:
![]() Ne rade ti papirići ali uopšte, a problem postao još znači sad mi se prikazuju neke čudnovate poruke na telefonu koji je sve češće mrtav, kao npr Unable to charge ( ) Emergency only ( ) i slično.Sutra ga nosim u servis, jerbo sam im danas objasnila problem, pa kažu - srediće iako ne znaju šta je, ili znaju al' ih nisam baš nešto slušala , a daće mi neki drugi telefon na korišćenje. A trenutno pizdim jer ne mogu da ga napunim bar toliko da prebacim neke stvari sa njega na komp jer će morati možda da ga šlogiraju pa će sve da mi se izgubi što je na njemu Ne znam šta da mislim više. Imam tastaturu koja neće da snepšotira, imam kompjuter koji se šlogira kad mu ubodem neki (bilo koji) usb dok je online, imam fotoaparat koji jede memoriju kako mu se ćefne, imam mobilni koji neće da se napuni... 'oćete dalje? ![]() ![]()
|
||
|
|
|