VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Mobilna telefonija

Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Problemz, problemzzzzz
staro
  (#11 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Problemz, problemzzzzz - 16.06.2006, 13:13

Citat:
gogothegreat kaže:
Hmmm... Ako smem da primetim, to je prilično neprimeren odnos prema ljudima koji se iz petnih žila upiru da ti narodskim jezikom pruže pomoć u rukovanju savremenim tehnološkim čudima!
Ajd' ajd' ne shvatajte bukvalno , volEm tog smajlija. Šta bih ja bez moje online podrške koje uopšte nema online danima

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Problemz, problemzzzzz - 16.06.2006, 14:00

Samo ti tiganjishi tako pa kad se nafatam strave necem znati da se vratim

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#13 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Problemz, problemzzzzz - 21.06.2006, 00:09

Sam' da javim da je izgleda bio punjač uzela sam ga danas iz servisa (inače nekim čudom je riknuo i onaj koji su mi dali na korišćenje dok je bio kod mene ), i dali su mi novi punjač na lepe oči, pa ćemo vidimo šta će dalje da se dešava za sad je sve u redu, punjen je novim punjačem dva puta u 5 dana. Moram im sutra odnesem neku čokoladu a za vas dvoj'cu olvejz

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#14 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: Problemz, problemzzzzz - 21.06.2006, 00:13

Citat:
SQUAW kaže:
a za vas dvoj'cu olvejz
E ako su uspeli da tebi reshe problem evo i ja dajem chokoladu i samoudaram se tiganjom po glavi

Pa punjach je bio, naravno, kako ti to nije odma palo na pamet ?

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#15 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Problemz, problemzzzzz - 05.07.2006, 16:46

E, ljudi imam nekih problema sa Siemensom c60. Naime zvucnik me zajebava. Prvo je dve godine radio perfektno a onda malo po malo poceo da otkazuje. Radi nedelju dana pa onda ne radi mesec. Sa tim sam se nekako i nosio ali sad, vec, evo 3 meseca ne radi!! Zna li neko sta moze da bude?

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#16 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
Odgovor: Problemz, problemzzzzz - 05.07.2006, 16:52

-Ima leka, cekas da proaradi, pa ga oma prodas!
-Ja sam se od mog Simensa tako izlecio (guboi je siglan malo ma)

staro
  (#17 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Problemz, problemzzzzz - 05.07.2006, 19:42

Citat:
valter kaže:
-Ima leka, cekas da proaradi, pa ga oma prodas!
-Ja sam se od mog Simensa tako izlecio (guboi je siglan malo ma)
Zanimjlivo resenje!

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#18 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
Odgovor: Problemz, problemzzzzz - 20.01.2007, 13:05

Pre neki dan pisem poruku, i odjednom na displeju- "telefon je ogranicen" i treperi onaj znak stop. Jedina opcija pise- 'ponisti'. Kliknem to pa mi trazi neku sifru.
I prodje to samo od sebe... Nisam ukucala nikakvu sifru, ma bas nista. Sledeci dan opet isto, ali sad kad sam htela da obrisem izvestaj. Onda sam ugasila telefon, upalila ga i opet je sve bilo ok.
btw, nokia 3220, stara dve godine...

Poslusacu valtera, odma' ga prodajem, svakako sam htela novi phone, al me cisto zanima sta mu bi??

staro
  (#19 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Godine: 31
Odgovor: Problemz, problemzzzzz - 20.01.2007, 18:40

... možda si popunila / snimila predviđeni broj poruka za taj telefon pa ti je memorija puna i zato ti se to pojavljuje... probaj da obrišeš neke poruke da oslobodiš memoriju... ako nije to onda te telefončić polako napušta...

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

Mobilni
staro
  (#20 (permalink))
Ljiljaa
Novi član
Ljiljaa je na dobrom putu

Član od: 03.08.2006.
Poslednji login: 27.04.2008 15:50
Mobilni - 28.06.2007, 09:36

Kupila sam konačno novi mobilni posle 5 godina i to Nokia 6101. Problem je u tome što ne mogu da prebacim fotografije sa mobilnog u računar. Kako se to radi? Instalirala sam drajver, ali ne mogu da prebacim fotografije.