VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Mobilna telefonija

Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Nokia 7900 Prism
staro
  (#1 (permalink))
George Martin
Novi član
George Martin je na dobrom putu

Član od: 12.03.2008.
Poslednji login: 26.03.2008 22:23
Pol: Muško
Nokia 7900 Prism - 12.03.2008, 02:08

Kupio sam danas "Nokia 7900 Prism". E, sad, posto se u to uopste ne razumijem (a ni uputstva nije bilo, jer je kupljen na divljaka), zamolio bih nekoga da da mi detaljno objasni kako se doticni otvara da bi se stavila kartica sa brojem. Jeste malo glupo, ali stvarno mi se ovo desava prvi put, jer prvi put srijecem ovu vrstu telefona na kojoj nema vidljive oznake gdje se otvara. Trazio sam i na netu, ali nema niceg. U slucaju da neko nabasa na neki trag, ili zna kako, moze ovdje da mi ostavi link za detaljno uputstvo na srpskom, ili da ovdje detaljno objasni. Unaprijed hvala. Pozdrav.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Nokia 7900 Prism
staro
  (#2 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: juče 22:29
Odgovor: Nokia 7900 Prism - 12.03.2008, 02:54

Citat:
George Martin kaže: Pogledaj poruku
Kupio sam danas "Nokia 7900 Prism". E, sad, posto se u to uopste ne razumijem (a ni uputstva nije bilo, jer je kupljen na divljaka), zamolio bih nekoga da da mi detaljno objasni kako se doticni otvara da bi se stavila kartica sa brojem. Jeste malo glupo, ali stvarno mi se ovo desava prvi put, jer prvi put srijecem ovu vrstu telefona na kojoj nema vidljive oznake gdje se otvara. Trazio sam i na netu, ali nema niceg. U slucaju da neko nabasa na neki trag, ili zna kako, moze ovdje da mi ostavi link za detaljno uputstvo na srpskom, ili da ovdje detaljno objasni. Unaprijed hvala. Pozdrav.
Nokia 7900 Prism support - objašnjenje za osnovna podešavanja prikazano u fleš animaciji
http://europe.nokia.com/A4577296

Nije na Srpskom, al' je bar sve u slici

Odgovor: Nokia 7900 Prism
staro
  (#3 (permalink))
George Martin
Novi član
George Martin je na dobrom putu

Član od: 12.03.2008.
Poslednji login: 26.03.2008 22:23
Odgovor: Nokia 7900 Prism - 12.03.2008, 09:14

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
Nokia 7900 Prism support - objašnjenje za osnovna podešavanja prikazano u fleš animaciji
http://europe.nokia.com/A4577296

Nije na Srpskom, al' je bar sve u slici

Hvala najljepse i veliki pozdrav iz Crne Gore. P.S. Nick ti je odlican. Moj je po cuvenom piscu epske fantastike, autoru fantasticnoj serijala "Pesme vatre i leda". Jos jednom hvala i svako dobro. By the way, imam rodjake u Vojvodini u jednom selu kod Panceva. Eto, napisah vise recenica za vise tema, ali se nadam da ce mi moderatori to uvaziti i progledati kroz prste ovaj put. Uzdravlje !!!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Mobilna telefonija > Nokia 7900 Prism
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Nokia Aeon i ostali telefoni budućnosti SQUAW Mobilna telefonija 2 11.10.2007 20:58