VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Mobilna telefonija

Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko koristite vaš mobilni?
staro
  (#31 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: juče 19:20
Pol: Žensko
Godine: 21
Odgovor: Koliko koristite vaš mobilni? - 17.10.2007, 15:24

Sto kaze Doti, prije ce ljudi naseliti Mars nego da ja budem bez moba!
Slava pronalazacu!

smesi se... sutra ce biti gore

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 00:49
Godine: 34
Odgovor: Koliko koristite vaš mobilni? - 25.10.2007, 20:01

Moram priznati da ga slabo koristim. Javljam se na njega redovno (osim kada zaboravim da ga ponesem sa sobom ), a odgovaram i na SMS. Zovem baš kada mi je nešto jako važno, a pri ruci nemam fixni. ... I mislim da bi to bilo to ... ... Da ... ništa više.

Ipak, drago mi je da ga imam jer zna baš biti od koristi.

When life hands you lemons, ask for tequila and salt

staro
  (#33 (permalink))
mickom
Početnik
mickom će uskoro postati poznat članmickom će uskoro postati poznat član

Član od: 22.09.2007.
Poslednji login: juče 13:42
Pol: Muško
Odgovor: Koliko koristite vaš mobilni? - 25.10.2007, 20:36

Uhhhhhhhhhh,jako puno,jednom recju ne ispustam ga iz ruku!!!Ponekad se desi da sa mobilnim u ruci zaspim!!!

staro
  (#34 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:00
Odgovor: Koliko koristite vaš mobilni? - 27.11.2007, 01:07

u zadnje vreme ga neshto slabo koristim.. od kako se smochio, 7, 8 i 9 sve vishe ne rade, nego shto rade.. tako da sms vishe ne shaljem.. kad moram, zovem..
do nedavno me i alarm budio, sad vishe ni to.. obichno se budim oko 7 i 8.. pa ne mogu da namjestim na toliko
nishta se nije promenilo.. zvonjavu ne chujem i dalje.. vibraciju ne osetim.. uzvracam pozive kad stignem..
sve u svemu rachun se smanjio

moomoo meee juuooo

staro
  (#35 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:11
Godine: 29
Odgovor: Koliko koristite vaš mobilni? - 30.11.2007, 14:03

...puno...mislim da ce da mi zaraste za ruku...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#36 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 23:13
Godine: 24
Odgovor: Koliko koristite vaš mobilni? - 30.11.2007, 14:27

Onoliko koliko mi je potreban. Ako mi treba, ne libim se da pricam koliko god mi je potrebno, ali u globalu, moze se reci , da uglavnom sve obavim sa 200din/mesecu. Nekad sam trosio neuporedivo vise, ali sam se brzo,i debelo opametio, jer kad napravis zastoj ma i najmanji, da vidis kako svi zaborave da postojis. Zato pamet u glavu. A funkcije Mp3 po malo, kameru gotovo nikako, igrice uopste ne koristim, MMS gotovo nikad. Radio retko, alarm svaki dan, internet nikako, i tako.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#37 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 07:54
Odgovor: Koliko koristite vaš mobilni? - 17.12.2007, 23:33

Telefoni ... pa znam da koristim sve ono što mogu da urade, koristim dva telefona od kojih nešto više SE K750i koji mi služi kao telefon za opšte namene ... trenutno na njemu imam upisano 635 brojeva od ravno 450 različitih kontakata, prilično muzike i nešto dragih sličica ... kada kažem opšte namene podrazumevam da mi telefon služi na prvom mestu za poslovne kontakte, pa potom i za sve ostale.

Drugi telefon je nešto stariji model Siemens ME45, koji je više u privatne svrhe ... samo za porodicu i najbliže prijatelje.

Prvi telefon koristim poprilično, često me zovu a zovem i ja iako ne volim preterano da pričam preko telefona ... izuzetno cenim ljude koji brzo i jasno pričaju a sklon sam da u posebnim trenucima prekinem vezu onima koji smišljaju i izgovaraju sporo i daviteljski svaku rečenicu,
pa razgovor preti da predje u ''zabavljanje i čvršću vezu''

Obično nemam vremena za slanje SMS poruka pa mi je lakše da nazovem, skoro sam brisao masu poslatih poruka koje ostaju zapisane na telefonu pa sam zapazio kako imam veoma veliki broj odgovora koji sadrže samo: OK i ništa više.

Primetio sam još jednu osobitost, više volim da beleške zapisujem na papir nego da ih ukucavam u telefon ... iako one zapisane na papiru ne umeju da signaliziraju i da me podsete na neku obavezu u potrebnom trenutku. Ovo je loša navika koje bih trebao da se oslobodim, ali ...

Jedna od dragocenih opcija na telefonu, bez koje bih se lošije osećao je i jednostavna komanda za prekidanje zvona u trenutku kada ne želim ili ne mogu da razgovaram ...

staro
  (#38 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:20
Odgovor: Koliko koristite vaš mobilni? - 17.12.2007, 23:42

Mrzim mobilni i odavno sam obecao sebi da cu ga imati samo kada vise ne budem mogao postojati bez nje.

To vreme je doslo, potrosio sam vec 1 simensa i 2 nokije.

Mrzim nokiju a taj odvratni, mali, uzasni, depresivni, neunistivi stvor mi ne daje da spavam, jedem, sedim na toaletu, ljubim, radim, uzivam, zabavljam se.
Samo zvoni, zvoni, zvoni....

Pozivi dolaze po 2 pa jedna je uvek na cekanju pa se gubi, ispada mi telefon u blato, kada mi najvise treba, moram ga traziti i pojma nemam o njegovim funkcijama jer je nelogicna gloopa masina.
Ukupan razgovor od oko 5 sati mesecno je potraceno vreme mog zivota.
Uh, jesam sad postao mashinoshovinista?

A i vi me davite smsima bas kada jednom rukom drzim gace da mi ne spadnu ili mi dete visi okacen na luster.

A kada dodjem u vas okrug na kafu, ne dizete vezu ni za zivu glavu, ko da sam utvara.
Mrzim, mrzim, joooooooooooooj sto mrzim mobilni.
El ima neko cekic da pozajmi?

nisam legenda

staro
  (#39 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Koliko koristite vaš mobilni? - 18.12.2007, 12:32

Koristim ga, koristim... Dosta koristim organizer, po dva tri unosa dnevno minimum, zbog prirode posla mi treba mogutjnost odlaska na internet u svako doba, pa tu dodje u upotrebu i GPRS... Kamericu nemam, a i da imam, ne bih je koristio, chemu bi mi inache sluzhio digitalac... MMS isto, ne konzumiram, mada ima nekih koji mi shalju... MP3 svaki dan, od kutje do posla, i od posla do kutje... I kad sam u putu od tachke A do tachke B... Ako idem na neki duzhi put, i klackanje autobusom, tu je MP3 u ushima, i neki dobar eBook pride, za chitanje... Planu 4h ochas posla...

Na Nokia 9300 mogutjnost editovanja Word dokumenata Excell fajlova, shto mi poneka dzatreba, opet zbog posla... I naravno, telefoniranje, telefoniranje, telefoniranje...

Sve u svemu, dosta koristim mobilni...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#40 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 26.08.2008 23:48
Godine: 28
Odgovor: Koliko koristite vaš mobilni? - 20.02.2008, 14:19

Telefon je postao deo mene

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."