VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Mobilna telefonija

Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima

Prikaz rezultata glasanja: Telefon na preklapanje, klizni ili obican?
na preklop 10 33.33%
klizni 10 33.33%
obican 10 33.33%
Učesnika ankete do sada: 30. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Telefon na preklapanje, klizni ili obican?
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:19
Pol: Žensko
Godine: 30
Telefon na preklapanje, klizni ili obican? - 18.11.2007, 21:23

Kakve telefone volite? Na preklapanje, klizne ili obicne?

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Telefon na preklapanje, klizni ili obican?
staro
  (#2 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:13
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Telefon na preklapanje, klizni ili obican? - 18.11.2007, 21:26

...na preklop, jer ih stalno vucaram po dzepovima, pa ne moram da zakljucavam i otkljucavam tastaturu...

...četkam garave.... ...odžake...

staro
  (#3 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Odgovor: Telefon na preklapanje, klizni ili obican? - 18.11.2007, 21:27

Ja sam rekla običan.

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:23
Godine: 33
Odgovor: Telefon na preklapanje, klizni ili obican? - 21.11.2007, 01:20

Ja nikako da kupim telefon jer su mi skoro svi ružni, pa ne mogu da se odlučim, već se ono što je trebalo da bude služenje na nekoliko dana telefonom iz servisa, pretvorilo u nedelje iz istog razloga ... i sad vučem taj drndafon i upravo ovu trilemu imam. Izabrala sam kao neka tri i sva tri su različita (po ovom kriterijumu). Mislim da mi se najviše sviđa na preklop. Klizni nikad nisam ni imala, imao je bata, ali uopšte nije bio zadovoljan ili mu se tako zalomilo, tek, nov telefon mu se resetovao sam kad god zazvoni ili kad god pomeri taj klizač. Neku sličnu munju je imao i sa tim na preklop, kao osetljivi su i kratkotrajniji (moj živeo malo duže od godinu dana ). On je završio, kaže, sa takvim telefonima i uvek je za običan

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 31.12.2008 17:39
Odgovor: Telefon na preklapanje, klizni ili obican? - 21.11.2007, 02:35

od kako sam ovde u 'meriku, promeniila sam 3 preklopna samsunga.. igrom sluchaja, jedan se smochio (mojom krivicom) drugom ne znam shta se desilo, pa se treci opet smochio (ali ovaj put ne mojom krivicom) onda sam uzela prvi klizni, koji sam izgubila (ispao mi iz dzepa ) pa sam uzela opet isti.. klizni.. mogu reci da sam zadovoljna s tim klizachem, jer ne moram da ga odklapam da bi se javila, a ne bira sam brojeve, nego se istog trena, kad ga ne koristish, zakljucha..
jednostavno nemam srece sa tehnoloshkim spravama.. tako se i ovaj nedavno smochio (nisam kriva shto je nekim kretenima zabavno bacati kese od djubra pune vode ) tako se i ovaj jadnichak smochio.. pa sad malo radi, malo ne.. a 7, 8 i 9 ne rade uopshte

moomoo meee juuooo

staro
  (#6 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:19
Godine: 30
Odgovor: Telefon na preklapanje, klizni ili obican? - 22.11.2007, 21:42

Jeste da vec duze vreme imam klizni telefon, i zadovoljna sam sa njim, ali sam svoj glas ipak dala telefonima na preklop, nekako ih vise volim, ne znam ni ja sama sto

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#7 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Telefon na preklapanje, klizni ili obican? - 28.11.2007, 18:56

Mene je moj stari Samsung nervirao jer sam stalno morala da ga otvaram kada dobijem poruku ili kada imam poziv

Najbolji su mi obicni i klizni Sto, ne znam

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#8 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:45
Godine: 33
Odgovor: Telefon na preklapanje, klizni ili obican? - 28.11.2007, 19:12

Ma meni to totalno nebitno ...ali baš,bitno da je telefon

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#9 (permalink))
grobarka4ever
Početnik
grobarka4ever će uskoro postati poznat član

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 24.04.2008 11:16
Godine: 18
Odgovor: Telefon na preklapanje, klizni ili obican? - 28.11.2007, 20:17

Ne volim telefone na preklapanje, jer ih stalno otvaram, pa imam osecaj da bi brzo crkao... jeste da ne mogu da se otkljucaju u dzepu,a li se zato mojoj sestri stalno ukljucuje kamera, pa ima gomilu slika unutrasnjosti svog dzepa...

Klizni su mi uglavnom lepsi od obicnih, tako da glasam za njih...

staro
  (#10 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum