VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Mobilna telefonija

Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
U svakom trenutku mozete dobiti pomoc operatera pritiskom na nulu...
staro
  (#1 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
U svakom trenutku mozete dobiti pomoc operatera pritiskom na nulu... - 03.08.2006, 22:44

Kada sam sebi aktiviravao GPRS i MMS uz pomoc operatera 063 mreze, pade mi na pamet da otvorim ovu temu Naime kada god sam razgovarao sa operaterom on ( a cesce ona ) je bio/la jako ljubazan/na i uvek sam uspevao da resim problemo . Zanima me kakva su vasa iskustva sa operaterima mreze koju koristite

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: U svakom trenutku mozete dobiti pomoc operatera pritiskom na nulu...
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: U svakom trenutku mozete dobiti pomoc operatera pritiskom na nulu... - 03.08.2006, 22:50

Mm, da pa tvoje pitanje se mozz odnositi na sve vrste tehnichke podrshke U glavnom su ljubazni, narochito kad ne mogu da pomognu Najgrdje je kad zovesh pa b' se nekom nachestitao nove godine shto ti net ne radi.. a oni mutavi stave neku cicu koja josh manje zna da ti pomogne nego ti sam, a nemash srca da kenjash al se bar isprichate

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: U svakom trenutku mozete dobiti pomoc operatera pritiskom na nulu... - 03.08.2006, 22:53

Moja iskustva sa tehničkim podrškama bilo koje vrste, pa i sa operaterima 063 mreže, su uvek bila sjajna. Ja to pravdam činjenicom da se zaista uvek trudim da budem maksimalno kulturna i da pokušam odmah da shvatim sve što mi ljudi objašnjavaju, pa njima svane kad im se javi takva osoba i onda uzvrate izuzetnom ljubaznošću.

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: U svakom trenutku mozete dobiti pomoc operatera pritiskom na nulu... - 18.08.2006, 12:48

Bolje da ćutim Treba pitati tehničkE podrškE kakva su im iskustva sa mnom neću se čudim ako me neko snimio pa se nekad negde nađem na nekom sajtu za download, kao audio file stoleća

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Godine: 29
Odgovor: U svakom trenutku mozete dobiti pomoc operatera pritiskom na nulu... - 18.11.2008, 09:59

Citat:
vlado kaže: Pogledaj poruku
Kada sam sebi aktiviravao GPRS i MMS uz pomoc operatera 063 mreze, pade mi na pamet da otvorim ovu temu Naime kada god sam razgovarao sa operaterom on ( a cesce ona ) je bio/la jako ljubazan/na i uvek sam uspevao da resim problemo . Zanima me kakva su vasa iskustva sa operaterima mreze koju koristite
Da, jako su ljubazni, samo te nekad stave na malo duže čekanje, ali dobro, šta ćeš, imaju ljudi posla

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#6 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
Odgovor: U svakom trenutku mozete dobiti pomoc operatera pritiskom na nulu... - 18.11.2008, 10:14

Sa Telenorovim operaterima sam potpuno zadovoljan.

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Mobilna telefonija > U svakom trenutku mozete dobiti pomoc operatera pritiskom na nulu...
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
10 razloga zasto biti Srbin, Hrvat, Bosanac... maqa Humor i zabava 0 01.06.2006 20:07