VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Mobilna telefonija

Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke
staro
  (#121 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 04:00
Pol: Muško
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 03.01.2008, 16:37

Svima koji mi nisu poslali novogodisnju cestitku zelim: da vam izgori jelka
Deda Mraz da se pokaki u vas kamin
a irvasi da vam kresnu psa
Obavestavam sve prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2007 da mi se zelje nisu ispunile i molim vas da mi za 2008 posaljete iskljucivo KESH

Ko god je sastavio
nije normalan
ludju od ove nisam dobo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#122 (permalink))
psssst
tisina je zlato...
psssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostale

Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: juče 23:56
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 03.01.2008, 17:38

Ne mogu da verujem da sam ovo sad morala saznati!
Uvek sam mislila da si iskrena i da s tobom mogu razgovarati o svemu!
Znas koliko si me povredila?
Necu ni da mi pises ni da me zoves.
Sta ti uopste umisljas?!
Stvarni si me razocarala.
Mogla si mi bez problema reci da si na pesackom pregazila Deda Mraza!!

Prave stvari se uvek nalaze u rukama pogrešnih ljudi...

staro
  (#123 (permalink))
Tuki
Novi član
Tuki će uskoro postati poznat član

Član od: 16.01.2008.
Poslednji login: 15.09.2008 23:34
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 25.01.2008, 16:08

6 ISTINA O ZIVOTU: 1)ne mozes dotaci sve svoje zube svojim jezikom, 2)svi idioti nakon citanja prve istine to pokusaju, 3)prva istina je laz, 4)sad se smejes, jer shvatas da si idiot, 5)uskoro ces ovo poslati sledecem idiotu, 6) i dalje je smesak na tvom licu jer znas da ces od nekoga napraviti idiota!!!!

staro
  (#124 (permalink))
Tuki
Novi član

Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 18.02.2008, 22:01

Pise muz zeni poruku:"Ti imas 54godine,dobro kuvas,odgajila si decu,ali me u nekim stvarima ne zadovoljavas vise.Upravo sam u hotelu sa devojkom od 18g.
Zena mu odgovara:"Dragi moj,bilo mi je malo dosadno pa sam izasla do restorana,sada sam kuci i pravi mi drustvo mladic od 18god,a posto si ti izvrstan matematicar,onda znas da 18 u 54 ide vise puta,a 54 u 18...tesko!

staro
  (#125 (permalink))
Tuki
Novi član

Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 18.02.2008, 22:05

Zena slavi pedeseti rodjendan a muz joj salje poruku:
u 20-toj si bila pupoljak,
u 30-toj cokolada,
u 40-toj vino,
u 50-toj baba.
Ona mu odgovara besna:
pupoljak nisi ti ubrao,
cokoladu si delio sa prijateljima,
vino su pili svi,
a babu j...es samo ti!!!

staro
  (#126 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 00:19
Godine: 34
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 26.02.2008, 14:23

Ova stigla pre neki dan, pokidala sam se od smeha

Gradjani Srbije koji jos nisu uzeli patike neka ne brinu jer ce se organizovati dodatni mitinzi kako bi oni koji su ostali uskraceni za patike, parfeme i odevne predmete bili zadovoljeni. Vlada Republike Srbije!

When life hands you lemons, ask for tequila and salt

staro
  (#127 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 04:00
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 25.05.2008, 00:09

Pa danas je pravi dan za slanje ove:

Svim Titovim pionirima i pionirkama cestitamo 25maj dan mladosti
Pozivamo vas da svojim prisustvom uvelicate proslavu
doceka ,koja ce se odrzati u prostorijama
gerentoloskog centra u pauzi izmedju dve Spanske serije

staro
  (#128 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 24.09.2008 00:26
Godine: 30
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 04.08.2008, 02:14

Ako pozelis da dodes- CEKAM TE. Ako pitas, sta osecam prema tebi - VOLIM TE. Ako treba za ljubav moliti - MOLIM TE. Ako pitas, cemu sve to- ZEZAM TE!

Obavestavamo Vas da ste krivi za bankrot firme "Bambi". Prodaja slatkisa je naglo opala otkad se utvrdilo da je osoba koja čita ovu poruku SLAĐA OD BILO ČEGA.

DILEMA OZENJENOG MUSKARCA: DA LI IZACI NA ULICU I GLEDATI ZENE KOJE NE MOZE J...ti ILI OSTATI U KUCI I J...ti ONO STO NE MOZE GLEDATI !

Volim interesantne razgovore u prijatnom drustvu.Zbog toga se nazalost jedno vreme necemo cuti

Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.

staro
  (#129 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 18:58
Godine: 46
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 04.08.2008, 02:40

MUP vaseg grada vas obavestava da ono u sta ste sinoc duvali nije bio alko test...!

************************************************** ******* ***********************Sta si zinuo vidis da pada sneg!

la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la ,sta gledas pevaj!

Dobices me kad se najmanje nadas, nasmejaces se kad me vidis, pozeleces me opet, ja cu malo kasniti, cekaj me - TVOJA SMS PORUKA

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#130 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 20.08.2008, 23:32

Volim kad hodas i kad se smejes,volim tvoj ponos i sve sto krijes, volim kad sutis i kad se ljutis, volim te vise nego sto slutis!!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu