***: zaustavi suzu i oteraj tugu,naci ces negde za oblakom dugu,lepota ljubavi nek ti dusu grije,oprosti zivotu sto savrsen nije.
***Kada je bog andjelima delio krila nije ih dao samo tebi jer nije zeleo da mu najsladji andjeo odleti
***: Ne verujem u ljubav,jer samoca mi srce gusi,verujem samo u ljubav svoju koju nosim zbog tebe u dusi.Znam da je sve samo jedna igra bila o kojoj sam ja snila.Volim te
***: Cvrle moj mali, necu te napustiti nikada jer mi je do tebe stalo, uvek cu biti kraj tebe, cak i kad ne bude trebalo...Ti si moja sreca, moje sve, kratko cu ti reci volim te...
***: Sta da ti poklonim za Novu godinu?Auto,novac prijateljstvo?Za prve dvije zelje pisi Deda Mrazu,a prijateljstvo cu ti pokloniti JA!!!
***: Na kojoj strani kreveta spavas,cesto pitam sebe-da li ikad pozelis da sam pokraj tebe.....Cisto da imas sa kim da se otimas za cebe....?
***: Ha dobio si poruku i sada mislis kao neko te voli i neko misli na tebe...e pa nikome ne nedostajes,niko ne misli na tebe i niko te ne voli..... VISE OD MENE!!!!!
***: Mozda previse trazim, a malo dajem! Mozda previse mastam, a malo shvatam! Mozda se malo borim, ali znam da te mnogo volim!!!
***: Ne znas ti mene i moje cari, samo mi jedno vece podari! Sve svoje zelje nosim sa sobom, bas mi se veceras ljubi sa tobom!
***: Umrecu jedne noci polako neznano i tiho dok priroda spava, da ne cuje...Niko nece znati da te volim vise od sebe i da umirem zbog tebe...
***: Ponekad mislim na tebe, ponekad te zelim, ponekad mislim da te volim... Lazem! Stalno mislim na tebe, previse te zelim i najvise volim!!
***: Ostani moja tajna beskrajna i daleka, ostani zvezda sjajna i sreca sto me ceka, ostani zakletva srca mog zivot celi, ostani isti kao onog dana kad smo se sreli...