|
Moderator
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke -
16.01.2007, 12:09
Bez obzira koliko smo sposobni ili dostojni, nikada necemo dopreti do boljeg zivota dok ga ne zamislimo i dozvolimo sebi da ga imamo!!!
***. Cemu se uzdrzavati! Zivot i ljubav su kao noc i dan, nude nam se po sopstvenoj volji, a ne po nasoj. Primi njihove darove dok mozes...
*** Po vetru ti saljem poljubac mali, jer za tebe niko ne sme da zna, srce je moje svedok sto cuti, a glasno bi reklo ,,VOLIM TE JA``.
***. Nije greh ako ja priznajem da te volim ludo u jednu rec stane sve sto na mom srcu stoji dugo nemoj se okrenuti dalje sad putuj moja tugo i mogu jos da ti dam suze dve jer nemam nista drugo.
***. Ne mari za sapat sto me vreda, hrabrih ratnika sto napadaju s leda..ne boj ih se vec ih zali jer su sami jer su mali, ljubav nisu ni upoznali...
***. Nista sem stihova ne mogu ti dati jer neko je roden da voli a neko da pati!
***. Ljubavna veza je kao pesak na dlanu,dok shaku drzish otvorenu i slobodnu pesak ce ostati na njoj ali ako pokushash da je stegnesh i zatvorish polako ce iscureti i nestati ! Zato dozvoli da veza ostane slobodna !!
*** Tvoj je lik kao ikona u oku mom, jer osecam u srcu ljubav preduboku jer ludo te volim snagom duse svoje, i zauvek ostaces najmilije moje !!
***. Naucio sam "10 bozijih zapovesti", al sam zapamtio samo jednu "nepozeli nista sto je tudje", a ja zelim usne tvoje da zauvek budu moje...
*** Samo zaborav cini kraj, nikada vreme ni kilometri! Jer pokusati nekoga na silu zaboraviti, znaci jos vise ga voleti!!!
*** Nije mi bitno gde si ti a gde sam ja, nije mi bitna ova daljina izmedju nas, bitno je da si tu gde trebas biti-duboko u mom srcu!
***. Spusta se noc i prekriva prozor moj a ja gledam u nebo i trazim sjajnu zvezdu, trazim osmeh tvoj!
***. Ako pozelis da te neko tesi misli na mene. Ja sam tu, sunce mi je osmeh a svaki zrak-molitva za tebe. Zato nikad ne reci da si sam jer svaki tvoj dan sam ja!
***. Trazim te medju zvezdama i izvorima sna, trazim te u magli samoce i u ocima prolaznika, trazim te u oku koje suzom vlazim, znam da je to uzalud, ali ja te ipak trazim!
*** Ja sam tvoje zrno peska u pustinji, zato me dobro pazi jer ako me ispustis sve ce ti liciti na mene, ali to necu biti ja!
*** Ako me volis sliku mi gledaj, ako me ljubis nikom je nedaj ako ni jedno ni drugo nije sliku spali oprosteno ti je.
*** Tvoje su oci dva bisera koja svetle u tami ovog mracnog sveta i koje osvetljavaju put mojoj dusi!
***. Pokloni mi svoje oci i njihov topli sjaj, pokloni mi jos nesto-svoj vecni zagrljaj. Pokloni mi svoje usne, tople reci dve i bar jednom mi reci: VOLIM TE!
***. Trazi mi zivot, tebi cu ga dati, trazi da umrem i srce ce stati, al nikad ne trazi da odes od mene jer umesto krvi teces mi kroz vene!!!
*** Volim te kao sto skitnica voli da skita, kao sto sanjar voli da sanja, kao sto pesnik voli da pise! A sada mi reci da li te iko veleo vise?
***Ako je Bog jedino stvorenje koje ne mora biti vidjeno da bi se u njega verovalo onda si ti jedino stvornje koje ne mora biti prisutno da bi se volelo!
*** Nikada sebi da oprostim necu, sto sam pao na osmeh tvoj, zbog tebe sam izgubio srecu, ova je poruka oprostaj moj.
***. Sudbima je htela da se upoznamo, jedno o drugom nesto doznamo. Mozda neces verovati mojim recima, ali volim te i volecu te stolecima...
***. U kasne sate duboke noci, kada su svima sklopljene oci, mislim na tebe polako dremam, ne mogu da zaspim jer tebe nemam.
Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.
|