VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Mobilna telefonija

Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke
staro
  (#31 (permalink))
Verolina
Novi član
Verolina je na dobrom putu

Član od: 15.06.2006.
Poslednji login: juče 20:33
Pol: Žensko
Godine: 21
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke - 01.07.2006, 19:39

-----------
-----------
| () " " () |
| ( ' o ' ) |
|=(,,)=(,,)=|

Skloni se sa prozora mozes nekome pasti na pamet!

Buduci da nam nije dat dug zivot ostavimo nesto cime bismo svjedocili da smo zivjeli!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
sremica
Novi član
sremica je na dobrom putu

Poslednji login: 13.12.2006 21:39
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke - 02.07.2006, 00:16

Hiljadu je suza u mojim ocima bilo.Hiljadu je zelja koje mi zivot nije ispunio.Hiljadu je ljubavi koju osecaju svi,a malo je ljubavi kao sto si ti !

staro
  (#33 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke - 09.07.2006, 11:31

- Juce sam te cekala... Htela sam da osetim dodir tvog golog tela. Htela sam da zajedno provedemo noc i da se zajedno probudimo, ali tebe nije bilo.

TVOJA PIDZAMA

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#34 (permalink))
Verolina
Novi član
Verolina je na dobrom putu

Poslednji login: juče 20:33
Godine: 21
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke - 10.07.2006, 22:12

Svake noci jedini si moj san,molitvom za tebe zapocinjem dan,tri puta se prekrstim i tiho pomolim,jer jedino Bog zna koliko te volim!!!

Buduci da nam nije dat dug zivot ostavimo nesto cime bismo svjedocili da smo zivjeli!

staro
  (#35 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke - 27.07.2006, 13:34

Tek kad' Andjeli postanu zli, kad okeani presushe svi, tad srce ce prestati goreti i ja cu te prestati voleti

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#36 (permalink))
slatkis:)
Novi član
slatkis:) je na dobrom putu

Član od: 02.08.2006.
Poslednji login: 03.08.2006 04:19
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke - 02.08.2006, 02:14

ja sam maji civ i dosao sam putem pojuke da ti kazem da te vojim......jej ako mi odma neodgovoris popapacu i tebe i taj tvoj tejefon!!!

staro
  (#37 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke - 05.08.2006, 04:42

Can't stop the rain from falling down
Can't stop the world from turning around
Can't stop the ocean from being blue
Can't stop my heart from loveing you

Najtuznija zivotinja na svetu je muskarac jer ima sise bez mleka, patku bez krila, jaja bez ljuske i kesu bez para! Podatak da je 80% zena neudato govori da su shvatile da se zbog 100g kobasice ne isplati gajiti celu svinju u stanu (nek se nasi forumasi ne ljute)

Postovana gospodjice, zbog nadolazece epidemije pticjeg gripa molimo vas da svoju koku drzite u karantinu kako zaraza ne bi uzela vece razmere. Hvala

Mamo, mori, mamo, piceto me cesa
Of, mori cerko, vlaknata ti rastat
Mamo, mori, mamo, od nutre me grebe
lele, mori cerko, tebe ti se jebe!

Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke
staro
  (#38 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 02.09.2006, 00:35

Zelim da te zagrlim, ali zagrljaj vodi poljupcu, poljubac vodi ujedanju, a ujedanje vodi skidanju,a skidanje vodi... ma oces li me zagrliti ili ne?

Ovo je mis, dobar mis, nacin mis, da mis, budala mis, mis bude, mis zauzet, mis dva, mis minuta. Sad procitaj poruku bez reci MIS!

Ponekad kad places niko ne primecuje tvoje suze, ponekad kad se smejes niko ne primecuje tvoj smeh, probaj da prdnes

staro
  (#39 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 06.09.2006, 19:55

Nedostajes mi so much, ko sobi prekidac, ko stekeru utikac, ko kurvi mlad jebac, ko cigari upaljac, ko njivi star kopac, ko izborima glasac, ko tracarama dobar trac, ko flasi otvarac, ko mobilnom punjac, ko casi podmetac, ko africkom selu vrac, ko bradi brijac, ko zemlji ozonski omotac, ko secerasu kolac, ko fabrici dobavljac, ko tepihu usisivac, ko wc-u osvezivac, ko diskoteci izbacivac, oh, nedostajes mi so much...

Osecam tvoje disanje i miris tvoga bola, osecam tvoju blizinu, iako te nema, osecam tvoj dodir, pruzam ljubav svu... Osecam, osecam da me ljubis, a znam da nisi tu..

staro
  (#40 (permalink))
LAW1975
Početnik
LAW1975 je na dobrom putu

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 21.11.2008 22:57
Godine: 33
Odgovor: Zanimljive, šaljive, ljubavne, romantične, rodjendanske ... SMS poruke - 19.09.2006, 11:41

Kazu da su TUGA,BOL I PATNJA sastavni deo zivota.Ne veruj im,lazu.Ja znam da je tvoj zivot namenjen za ljubav,srecu i radost.Ukidam i zabranjujem sve ono sto moze da povredi tvoje dobro i veliko srce.Pokvaricu ti onu igracku sto se zove bol.Zelim da kroz zivot ides kao po ruzinim laticama,mekano,sigurno

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza