|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:59
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke -
27.06.2006, 15:17
Sanjao sam da sam krao kokoške i jaja iz kokošinjca i da su me ulovili. Ti si bila sudija... Za kokoške si me osudila, a za jaja si me pomilovala...
![]() Kad gledam nebo vidim tebe, kad gledam sunce vidim tebe, kad gledam mesec vidim tebe... Jebote, pa daj skloni se!!! Press down down more OK more YES ahh ohh yes almost there yeah oh shit harder SO GOOD mmm THIS WAS SMS SEX m0bI+eL mI Je p@o sA PeTO& $pRAT@.FALa B0gU n!je MU Nl$tA Einstein je mrtav, Newton je mrtav, a ni ja se ne osjecam bas najbolje... 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ... upravo ste primili mojih 25 cm. Kako se osecate? La, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la, sta gledas pevaj!
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:18
Pol: Muško
Godine: 15
|
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke -
27.06.2006, 18:02
skrati sebi muke, uzmi ga u ruke, pa ga nezno takni, usnama primakni, preko njega sad jezikom kreni pa uzivaj u njegovoj peni. pij ga iz flase svetsko je a nase!!!
|
|
|
|