|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sve u jednom telefonu |
|
Odgovor: Sve u jednom telefonu |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Sve u jednom telefonu -
07.12.2006, 04:28
Citat:
Citat:
Znači mogu da smisle još N tih gadgdeta koje ću ja rado posedovati ( ), ali koji mene neće posedovati. Kad hoću da se izgubim, mene nema. I nema tog gadgeta koji će da me pronađe ako ja neću ![]()
|
||
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Pol: Muško
Godine: 29
|
07.12.2006, 12:23
Tehnologija napreduje svakim danom, naravno da je dobro imati sto više mogućnosti u jednom uređaju, posebno u nečem što nosimo uvek sa sobom kao što je mobilni telefon. Mada gledanje divx-a na telefonu mislim da i nije doživljaj, još uvek oni imaju jedno ogromno ograničenje a to je displej i dimenzije istog.
A što se tiče etičkog pitanja, hoćemo li postati robovi tehnologije, to zavisi od nas samih. |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Godine: 26
|
08.12.2006, 02:52
Citat:
A sto se tice tih zezancija sa video zapisima i foto-aparatima, u potpunosti se slazem sa PropelerZvizom. Za mene su i ovi aparati sa "optickim zumom" smesni. Daj ti meni lepo SLR pa da vidis. Ali za tako nesto moram tek da razmislim sto se tice kesa. A kad lepo budu napravili da ti na telefonu (aparatu, vesh mashini ... ili sta vec) budes imao hologram, ili u najmanju ruku projektor, nema za mene gledanja filmova. A to za vicove i smesne klipove i zvukove, od toga mi se prevrce zeludac ![]() |
|
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Godine: 26
|
08.12.2006, 03:22
evo nashao sam nesto sto sam upravo rekao da zelim da posedujem ... ali to je josh uvek buducnost ... (ali mozda ne tako daleka)
Light Blue Optics, je razvio novu holografsku tehnologiju namenjenu buducim video projektorima za dzep, PDA uredjajima, ili cak mobilnim telefonima. Holografska projekcija dvodimenzionalnih slika predstavlja kompetentnu alternativu danasnjih projektora. Hologrami su efikasni: rade tako sto propustaju svetlost gde vi to zelite, i od stvari koje ne zelite. Ali u drugu ruku, svi danasnji sistemi za prezentacije su suvise kompleksni, skupi i veoma niskog kvaliteta. Nova tehnologija zahteva samo mali broj komponenti, sto znaci da projektori mogu biti veoma mali i jeftini, tako da bi se moglo ugraditi u bilo koji portabl uredjaj. Proizveden je i specijalni cip koji omogucavam generizovanje i prikazivanje holograma visokog kvaliteta na brzinama koje zahteva video zapis. ![]() ![]() izvor: PDAlive.com |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Godine: 29