VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Mobilna telefonija

Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Telenor
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Pol: Žensko
Godine: 26
Telenor - 12.12.2006, 16:48

Telenor je polovinom novembra pustio u promet "džinovski izbor" moblinih telefona u raznoraznim paketima. U pitanju su modeli Nokia, Samsung i Sony Ericsson telefona. Stari i novi korisnici, uz potpisivanje dvogodišnjeg ugovora, dobijaju mogućnost da po povoljnoj ceni izaberu jedan od 14 modela mobilnih telefona koji su u ponudi u okviru odabranog paketa. detaljnije

Da li ste iskoristili ovu ponudu Telenora, ili možda nemate pozitivan stav o ovakvim akcijama?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Telenor paketi
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:18
Godine: 25
Odgovor: Telenor paketi - 12.12.2006, 16:55

Pa ok su te ponude, bolje ista nego nista. Kome treba mobilni i nov broj svakako moze da izabere odgovarajuci model i paket. Ali ipak malo precene mobilne telefone u ovakvim ponudama... Ispadnu preskupi, trebalo bi da daju povoljnije mobilne telefone i da budu SRECNI sto smo izabrali njihovu mrezu. Cak sta vise cena mobilnih telefona u ovim paketima treba da bude zaista simbolicna.

goldie

staro
  (#3 (permalink))
Nennad
Iskusni forumdžija
Nennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamant

Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 16:37
Pol: Muško
Godine: 19
Odgovor: Telenor paketi - 11.01.2007, 18:11

Kupio sam Sony Ericsson k310i za 2500din, mesecna pretplata mi je 500din.
Sa telefonom sam zadovoljan, a ponude su solidne.

...Pod mojom šapkom lavovi se baškare
u snu mi pleteš beli šal za maškare
sva se pobrka predja kad te obgrlim s' ledja
kao violončelo...

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Godine: 33
Odgovor: Telenor paketi - 03.02.2007, 01:10

Ja sam se danas prebacila na postpaid pa sam se odlučila za jedan od paketića, ali bez telefona. Nadam se da ćemo još bolje sarađivati, a nema više drndanja po trafikama i uplaćivanja, to mi se smučilo.

Sada su aktuelni novi postpaid paketi uz telefone, pa mi se sve nešto čini da su oni stari bolji, jer su ovim novim bacili akcenat na razgovor a ne na besplatni sms, a to ne odgovara svima.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:51
Odgovor: Telenor paketi - 03.02.2007, 15:14

I sama sam korisnik postpaid biznis paketa ali bez telefona.Za sada sam donekle zadovoljna mada mi se cini da su mi racuni veci od onog koliko ja stvarno telefoniram,...a mozda i gresim...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Godine: 33
Odgovor: Telenor paketi - 03.02.2007, 15:19

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
I sama sam korisnik postpaid biznis paketa ali bez telefona.Za sada sam donekle zadovoljna mada mi se cini da su mi racuni veci od onog koliko ja stvarno telefoniram,...a mozda i gresim...
Pa obavesti ih da hoćeš da ti od sledećeg računa šalju listing, imaš tu opciju u paketima ja mislim. Bar u mom ima. Pa se isproveravaj

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:18
Odgovor: Telenor paketi - 03.02.2007, 15:39

@Makilli
Specifikaciju racuna mozes videti i na internetu. Kad odes na telenor.co.yu nadjes Portal Moj Telenor

Moras se registrovati, tu imas uputsvo kako (posaljes sms na neki broj) i mozes videti specifikaciju poziva iliti listing.

goldie

Odgovor: Telenor
staro
  (#8 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Odgovor: Telenor - 20.03.2007, 00:34

Jako mi se dopada pravac u kom se Telenor razvija, a posebno mi se dopada njihov marketing.
Sad baš gledam, zakupili su najskuplji reklamni prostor na sajtu B92 samo da bi izglasali novi reklamni spot.

Ako neko želi da učestvuje, može glasati za spot ovde

staro
  (#9 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
Odgovor: Telenor paketi - 20.03.2007, 23:35

Korisnik sam Telenorove mreze jos od davno i to pripejd ,nesto nisam razmisljala da se prebacujem na postpejd.
Mislim kao i Goldie ,da su telefoni kad sve izracunas ipak skupi,mada svako moze da nadje nesto za sebe,u toj ponudi paketa.

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#10 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Odgovor: Telenor paketi - 15.04.2007, 02:45

netjem njihov telefon. hvala lepo, ne zelim post paid...

pa moj otac je bio post paid, a chovek minimalno koristi telefon i najmanji rachun mu bio 7000 dinara!

lopovi bre!
sad kao pri paid troshi oko 1000 dinara mesechno.....
malo nelogichno, zar ne?

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Odgovor