VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Mobilna telefonija

Mobilna telefonija Modeli mobilnih telefona, kao i igre, programi i operativni sistemi namenjeni njima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici?
staro
  (#21 (permalink))
psssst
tisina je zlato...
psssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostale

Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: juče 15:36
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici? - 04.02.2007, 16:42

Mislim da nisam
Mob uvek gasim nocu ( kad spavam - spaaaaavam,jer nista nije toliko hitno da ne moze da saceka jutro )
A bez mobilnog........najduze je bilo 2 meseca,ako dobro pamtim.Mada........mogla bih i duze

Prave stvari se uvek nalaze u rukama pogrešnih ljudi...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 15.06.2008 00:12
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici? - 04.02.2007, 18:21

Upste,jer posle terba placati racun,mobilni nosim sa sobom uvek radi moje curice,pa kad nesto hitno treba da mi kazu ili ja njima,ponekad zovem Mamu,ali najvise joj pisem pisma,pa tamo barem mogu da gurnem koji euro,inace saljem joj novaca preko west bank,to je sigurnija,ne volim telefon,jer kad pocnem da pricam ne mogu da stanem

No me toques

staro
  (#23 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 23:26
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici? - 17.04.2007, 23:36

Radujem se što nisam, i smatram ga za nužno zlo, upotrebljavam ga taman koliko je potrebno, a razgovor mi retko prelazi 2 minuta. SMS poruke uopšte ne kucam, jedino čestitke za praznike, pa i tada ih prosledim ako je opšti obrazac, u smislu srećna nova godina. Noću, za vreme vikenda kad sam kod kuće gasim mobilni.

staro
  (#24 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:41
Godine: 33
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici? - 18.04.2007, 17:02

Pa bas gledam racun malopre. Sa 800 sto sms sto mms poruka i pozamasnom sumom za torokanje, ne moze se reci da nisam

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#25 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:28
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici? - 19.04.2007, 02:07

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Pa bas gledam racun malopre. Sa 800 sto sms sto mms poruka i pozamasnom sumom za torokanje, ne moze se reci da nisam
a uzmi u obzir i da su meni one dve tvoje poruke doshle jedno 4o puta (bez preterivanja ) izvrnula bi se od smeha svaki put kad bi stigla

nisam nikakav ovisnik o mobilnom, mada mi mesechni broj poruka dodje priblizhno ko ovoj iznad mene ali uzimam u obzir da veliki postotak toga odlazi prekookeana.. inache ga ne gasim, jer mi je vecinu vremena ton iskljuchen ili na vibraciji.. a kad je ukljuchuen, onda ga najcheshce ne chujem, jer je negde duboko izgubljen u torbi u principu mogu bez njega, jer kakve sam srece, kad god mi treba bash hitno hitno, onda mi se obichno isprazni baterija kad sam doshla preko bare bila sma godinu i po dana bez njega i bash mi bilo lepo

moomoo meee juuooo

staro
  (#26 (permalink))
bubica
Početnik
bubica će uskoro postati poznat članbubica će uskoro postati poznat član

Član od: 19.12.2006.
Poslednji login: 23.09.2007 08:58
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici? - 19.05.2007, 01:35

Poruke su najveci porok
Trebam da se lecim

staro
  (#27 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamant

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici? - 19.05.2007, 10:08

Definitivno jesam, trebalo bi da poradim na tome i shvatim napokon da mobilni telefon ne sluzi za maratonske razgovore.

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#28 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 29.06.2008 23:47
Pol: Muško
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici? - 19.05.2007, 13:08

Bio sam poluzavisnik sa slanjem poruka preko moba , ali od pre 5-6 meseci potpuno sam se odvikao od toga, i to vrlo-vrlo lako. Toliko da ni sam nisam mogao da verujem.

staro
  (#29 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 01:22
Godine: 46
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici? - 19.05.2007, 13:44

Ne volim posebno da koristim ni fixni ni mobilni telefon, za razliku od moje cerke koja spava sa mobilnim ispod jastuka (za svaki slucaj)

Ja sam to sto jesam, a ne sto drugi ocekuju da budem!

staro
  (#30 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici? - 19.05.2007, 14:23

Ne bih rekla da sam zavisna od telefona! Iako ga stalno drzim uz sebe, nisam bas nesto rada da non-stop pisem poruke, a za pricanje vise koristim fixni!

Medjutim, sada kada sam u Francuskoj, telefon mi je glavno sredstvo komunikacije sa mojima u Srbiji, pa mozda ipak malo i preterujem (za sta su dokaz prilicno visoki racuni )

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)