|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Lov i ribolov Kad je zagrizla i povukla, najmanje 20 kila. Ali puče najlon... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Predlozite Gde Ici Na Pecanje |
|
|
|
|
|
|
|
GJO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 13:17
Pol: Muško
Godine: 38
|
Odgovor: Predlozite Gde Ici Na Pecanje -
26.08.2008, 11:26
U ribarnicu, definitivno...Sa jedno 3.000 umesto mamka ima štošta da se odnese kući sa verovatnoćom od skoro 90%.
|
|
|
|
|
|
Bee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Pol: Žensko
Godine: 24
|
26.08.2008, 13:45
Ja ću da predložim gde ne ići na pecanje sa malom decom..
Brana na Palićkom jezeru, između trećeg i četvrtog sektora.. Nikako sa malom decom.. Ne mož' obuzdat' a nema mesta za trčkaranje i igranje. Ribe inače ima.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.02.2008.
Poslednji login: danas 02:10
Pol: Muško
Godine: 34
|
31.08.2008, 23:00
Ljubitelji pecanja i ribolova znaju da je sada najbolje vreme za cepanje odnosno pecanje
. . . kraj avgusta i septembar mesec, meni su omiljeni vremenski period kada izlazim na ove naše upropašćene, izlovljene i zagadjene vode pun entuzijazma i optimizma da će se nešto i u čuvarci naći ... Kako prolaze nesnosne vrućine, ustupajući mesto lepim i klimatski umerenim danima, tako i riba biva sve aktivnija u potrazi za hranom. Pošto spadam u onu grupu "vikend pecaroša" , usresredjen sam na pecanje bele ribe, babuške (melez) i u manjoj meri štuke, a ako naleti koji šarančić, mojoj sreći nikad' kraja ![]() Daklem, moja preporuka je : 1. "Bačko Gradište i mrtva tisa kod bisernog ostrva"... tu imade babuški , odnosno meleza, koliko ti duša hoće , najbolje grize na ružu, mladi kukuruz, može i nokla, a glistu ne bih preporučio jerbo od manjova nemož' da se živi ![]() Ova očuvana mrtvaja se granići ili protiće kroz poljoprivredno područje velikog rita , „Bisernog ostrva“ i „ vikend“ područja Bačkog Gradišta i Čuruga. Dužina mrtvaje je oko 25 km i predstavlja najdužu mrtvaju kod nas uz reku Tisu. Odsecanjem od svog toka Mrtva Tisa je očuvala svoje prirodne vrednosti. Bogata je kvalitetnom vodom, a razlog tome je odsustvo zagadivača i odsustvo povezanosti sa rečnim tokom. Pogodno je mesto za sportski ribolov ( 23 vrste riba ), rekreaciju, odmor i uzgoj voćarskih i vinogradarskih kultura. Peca se bela riba, babuška, šaran, smuđ.... 2. "Kovilj-arkanj-na kraj sveta" je moja druga preporuka za lov štuke i babuške... Kod sela Kovilj, odmah uz levu obalu Dunava, nalazi se ogromna močvara poznata kao Koviljski rit ili Arkanj. U pitanju je neverovatan lavirint rečica, jezera, šumaraka, sprudova, ostrva, bara, čitav jedan svet trske, lokvanja, žaba i barskih ptica. ![]() ![]() ![]() Dakle, štapove u ruke i pravac na vodu ![]() |
|
|
|