VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Flora i fauna > Lov i ribolov

Lov i ribolov Kad je zagrizla i povukla, najmanje 20 kila. Ali puče najlon...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Predlozite Gde Ici Na Pecanje
staro
  (#1 (permalink))
najsnp
Novi član
najsnp je na dobrom putu

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: 04.10.2008 14:23
Pol: Muško
Godine: 41
Predlozite Gde Ici Na Pecanje - 01.08.2008, 23:25

Ako imate neki predlogt recite
Ja sam za GLOZAN I CRNI VIR

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Predlozite Gde Ici Na Pecanje
staro
  (#2 (permalink))
darkobn
Novi član
darkobn je na dobrom putu

Član od: 19.08.2008.
Poslednji login: juče 21:48
Godine: 17
Odgovor: Predlozite Gde Ici Na Pecanje - 19.08.2008, 00:50

Sve zavisi od toga koju ribu ganjate i da li volite dubinke ili skobaljanje,musicarenje itd...Za stuku,soma,smudja jer te ribe najvise ima u Savi a skobalj,mrena,klen,som te ribe najvise ima u Drini pa sad ko voli neka iskusa jos jedno novo iskustvo

Pozdrav svim lovcima i ribolovcima

staro
  (#3 (permalink))
exploited
Circle jerk
exploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan član

Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: juče 19:15
Godine: 38
Odgovor: Predlozite Gde Ici Na Pecanje - 20.08.2008, 20:53

Selo Dubovac na Dunavu.....kada od Kovina ides prema Beloj Crkvi....
mozes da iznajmis i camac pa da odes na Zilavu (ostrvo)....extra je
sa obale radi saran i babuska a iz camca ako cimas na filet idu smudjevi a na tvistera hoce da se zakaci i veci komad bucova

otimam siromasnima da bih dao bogatima!

staro
  (#4 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Predlozite Gde Ici Na Pecanje - 20.08.2008, 20:58

dodjite u Kanadu... reka i jezera koliko vam srce zeli (u zavisnosti koju vrstu ribe volite da pecate). Ovde je najpopularnija jezerska pastrmka, smudj i keciga Zimi je glavni sport Ice fishing, na koje sa jos nisam usudila - nesto nemam poverenja u debljinu leda

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#5 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Odgovor: Predlozite Gde Ici Na Pecanje - 20.08.2008, 21:05

Pecaroške destinacije su naravno vrlo važne za uspešan ribolov. Međutim, najvažnija stvar za ribe je ješka ili mamac! Verujte!

Rebel

staro
  (#6 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: Predlozite Gde Ici Na Pecanje - 20.08.2008, 21:10

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Pecaroške destinacije su naravno vrlo važne za uspešan ribolov. Međutim, najvažnija stvar za ribe je ješka ili mamac! Verujte!
Sinoc sam isla na Veliku reku i pecala na račiće. Pecala je ko luda, ali ja nisam upecala nista. Koja bi to riba mogla da bude! Zapeca, jedan udar i gotovo, skine mamac
Ili meni otkazuju refleksi

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#7 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 13:17
Godine: 38
Odgovor: Predlozite Gde Ici Na Pecanje - 26.08.2008, 11:26

U ribarnicu, definitivno...Sa jedno 3.000 umesto mamka ima štošta da se odnese kući sa verovatnoćom od skoro 90%.

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#8 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
Odgovor: Predlozite Gde Ici Na Pecanje - 26.08.2008, 13:45

Ja ću da predložim gde ne ići na pecanje sa malom decom..
Brana na Palićkom jezeru, između trećeg i četvrtog sektora.. Nikako sa malom decom.. Ne mož' obuzdat' a nema mesta za trčkaranje i igranje.
Ribe inače ima..

staro
  (#9 (permalink))
ser_gogsy
Iskusni forumdžija
ser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen članser_gogsy je savršen član

Član od: 09.02.2008.
Poslednji login: danas 02:10
Godine: 34
Odgovor: Predlozite Gde Ici Na Pecanje - 31.08.2008, 23:00

Ljubitelji pecanja i ribolova znaju da je sada najbolje vreme za cepanje odnosno pecanje . . . kraj avgusta i septembar mesec, meni su omiljeni vremenski period kada izlazim na ove naše upropašćene, izlovljene i zagadjene vode pun entuzijazma i optimizma da će se nešto i u čuvarci naći ... Kako prolaze nesnosne vrućine, ustupajući mesto lepim i klimatski umerenim danima, tako i riba biva sve aktivnija u potrazi za hranom.
Pošto spadam u onu grupu "vikend pecaroša" , usresredjen sam na pecanje bele ribe, babuške (melez) i u manjoj meri štuke, a ako naleti koji šarančić, mojoj sreći nikad' kraja
Daklem, moja preporuka je :
1. "Bačko Gradište i mrtva tisa kod bisernog ostrva"... tu imade babuški , odnosno meleza, koliko ti duša hoće , najbolje grize na ružu, mladi kukuruz, može i nokla, a glistu ne bih preporučio jerbo od manjova nemož' da se živi
Ova očuvana mrtvaja se granići ili protiće kroz poljoprivredno područje velikog rita , „Bisernog ostrva“ i „ vikend“ područja Bačkog Gradišta i Čuruga. Dužina mrtvaje je oko 25 km i predstavlja najdužu mrtvaju kod nas uz reku Tisu. Odsecanjem od svog toka Mrtva Tisa je očuvala svoje prirodne vrednosti. Bogata je kvalitetnom vodom, a razlog tome je odsustvo zagadivača i odsustvo povezanosti sa rečnim tokom. Pogodno je mesto za sportski ribolov ( 23 vrste riba ), rekreaciju, odmor i uzgoj voćarskih i vinogradarskih kultura. Peca se bela riba, babuška, šaran, smuđ....

2. "Kovilj-arkanj-na kraj sveta" je moja druga preporuka za lov štuke i babuške...
Kod sela Kovilj, odmah uz levu obalu Dunava, nalazi se ogromna močvara poznata kao Koviljski rit ili Arkanj. U pitanju je neverovatan lavirint rečica, jezera, šumaraka, sprudova, ostrva, bara, čitav jedan svet trske, lokvanja, žaba i barskih ptica.

Dakle, štapove u ruke i pravac na vodu

Mesta za pecanje u Barandi i okolini
staro
  (#10 (permalink))
Baki_Baranda
Novi član
Baki_Baranda je na početku

Član od: 11.09.2008.
Poslednji login: 27.10.2008 12:01
Godine: 19
Mesta za pecanje u Barandi i okolini - 11.09.2008, 11:07

U ovoj sobi cu vam preporucivati na koim mestima ide koja riba, i naravno, slike ulova

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni