I ja sam ti kao neki lovac, da ne kazem pecaros

, a ovo sto sledi je moja pricica, koje se cesto secam, prepricavam i slatko se smejem
Dakle: Prosle godine dok sam bila u Novom Sadu. Pecanja nikad dosta. Moj zadnji dan pred povratak u Kanadu, idemo na pecanje Vesna, inace kucna prijateljica, moj bivsi muz (ajd, da ga ne imenujem) i naravno ja. Opremili se kao da idemo na nedelju dana. Sve je bilo tu, od mamaca, udica, stapova, stolica.... i da ne nabrajam dalje, neizostavno tu je bio i rostilj koji je licno moj bivsi svojim rukama napravio.
Pecali smo dok smo pecali, podlozili rostilj, raspistoljili se ko pravi.... I kad smo se lepo nabokali, jos malo smo pecali (bezuspesno), pakovanje - idemo nazad za N.Sad. Ja sam se muvala pakujuci sve te gluposti koje smo poneli, ne gledajuci sta Vesna i moj bivsi rade.
Kad smo dolazili, Joca (ajd da mu kazem ime, lakse je nego da svaki put pisem moj bivsi) namontirao rostilj na krov od kola. Zbog teksta koji sledi, napominjem da Joca vozi Opela sa instaliranim butanom
Dakle, sedamo u kola, raspricali se, lep suncan dan, otvorili sirom prozore.
I tako ti mi stignemo da semafora preko puta GRAS-a. Dve trake! Stojimo ispred semafora, a sa desne strane benzinska pumpa.
U levoj traci zaustavlja se tip i gleda nas belo, pokazuje prstom uvis, mi ga isto tako gledamo, kao

koji ti je. Odjednom Joca viknu: Rooooostilj!!!
Izletimo svo troje iz kola, a rostilj na krovu njegovih kola u plamenu
Sve se odigralo jako brzo, ne secam se kako je on zgrabio rostilj i bacio ga sa krova, otrcao do benzinske pumpe, i vratio se sa kantom vode.
Ljudi zastaju gledaju ceo ovaj cirkus. Ja hocu da se upisam od smeha, Vesna klima glavom, kao veli, jbt Joco, da li si ti normalan
Ja ga pitam: Pa zar nisi istresao zar, pre nego sto smo posli nazad. On kaze: ma jok, mislio sam da se skroz ugasio. A da crnjak bude jos veci, preko rostilja je natrpao novinske hartije, kao da vetar, dok vozi ne leti na sve strane, e lepo preko novina stavio resetku.
Uglavnom, kako je moglo, sve se dobro zavrsilo
Ne znam da li je ova moja prica bas lovacko-ribolovacka, ali ce valjda da prodje