|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Lov i ribolov Kad je zagrizla i povukla, najmanje 20 kila. Ali puče najlon... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Lov Na Fazana |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.06.2007.
Poslednji login: juče 17:29
Pol: Muško
|
Odgovor: Lov Na Fazana -
30.03.2008, 22:14
prijatelju i dan danas se isto radi ali radu pravi lovci oni koi vole prirodu i druzenje a ima dosta i onih koi nece da rade a vole da lovi vise od nas imamo dosta tih pametnjakovica a sigurno ih ima u svim drustvima
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.02.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 10:26
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Lov Na Fazana -
07.04.2008, 17:55
...eh,jebeš ga,ne može se reći da je danas baš sve isto kao pre 20-tak godina...ustvari,bar u mom lovačkom društvu nije,ne znam kako je kod vas. Evo,pokušaću da pojasnim,npr:nekad je ćale trebao da plati kaznu ako nije imao 3 para nogu ili ušiju i sam je izlazio u lov da bi sticao te poene,danas meni niko ne traži da imam te poene i lovimo organizovano,odnosno 2-3 vikenda u proleće izlazimo u lov na štetočine...nekad je svaki lovac imao zadatak da napravi hranilište i da tokom zime tamo odnosi hranu-ako nije to ispunio opet je sledila neka vrsta kazne ili zabrane,danas to isto radi samo onaj ko hoće i voli,a nažalost izgleda da nas je malo takvih... Veruj mi,Fred,i kod mene je slična situacija,imamo mnooogo 'pametnjakovića' |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Lov Na Fazana |