|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Lov i ribolov Kad je zagrizla i povukla, najmanje 20 kila. Ali puče najlon... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
ŠTUKIJADA - Savino selo |
|
Odgovor: ŠTUKIJADA - Savino selo |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.10.2007.
Poslednji login: 09.07.2008 00:38
Pol: Muško
|
Simke ovo nema veze sa shtukijadom, ali ima sa slikama. Ja bih te zamolio da mi poshaljesh neke slike iz sela, nisam bio tamo nekoliko godina, pa da vidim ima li cega novog.
Pozdrav iz Skoplja |
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
|
Odgovor: ŠTUKIJADA - Savino selo -
09.10.2007, 00:55
Citat:
Evo pružam ti priliku da navedeš ono što bi želeo da vidiš pa ću to već sledećom posetom Savinom selu snimiti, uz još neke lokacije po sopstvenom izboru. Ovih dana bih trebao da obiđem takmičarsku pistu da vidim kako su to vredni domaćini pripremili mesta za takmičare pa ću valjda ugrabiti i nešto vremena za slikavanje. Pošto nisi bio par godina u ovim teritorijalnim vodama nadam se da ti je prijatno da se sa nama družiš i osetiš deo ravničarskog šmeka. Pozdravljam te iz ove večeras prohladne ravnice, drago mi je što si sa nama i želim ti prijatan boravak na Vojvodinacafe forumu. |
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
Citat:
Nemogu ti objasniti koliko mi nedostaje ravnica. Kada posle Beograda pukne ravnica, kada se pojave zuta polja kukuruza meni se dusha ispuni do vrha. Baterije mi se napune za sekund i to traje i traje. mmmmmmmmmmmmmmmm i miris przenih jaja na slanini. Aj sad nazad u realnost. Shta bih hteo, pa da krenem redom od ulaza sela pored groblja, glavna ulica, i put koji zavrshava u daljini. Zatim jedna stara velika propala kapija posle benziske pumpe na 30m sa leve strane, ili josh bolje shirok kadar preko puta na kapiju i kucu, dalje shkola i pogled sa mosta na kanal, i josh krivudavi blatnjavi put pored kanala bi bilo sasvim dovoljno. Unapred hvala. Pozdrav sa juga za mog novog druga. |
|
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
|
10.10.2007, 12:22
@Nanchovski
Potrudiću se, pozdrav i tebi pa se čitamo, a biće i prilike da popijemo jednu Vasojevićku kafu u Savinu selu ... Evo kako će izgledati zahvalnica/diploma koju će dobiti svaki učesnik takmičenja. |
|
|
|
|
|
Početnik
|
11.10.2007, 21:24
OK, dogovoreno, pocecemo sa kafom.
Zahvalnica izgleda odlicno, nema onaj standarni okvir i izgleda stvarno fantasticno. Pozdrav ribarima mirna voda |
|
|
|