|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Lov i ribolov Kad je zagrizla i povukla, najmanje 20 kila. Ali puče najlon... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: ŠTUKIJADA - Savino selo |
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
|
Odgovor: ŠTUKIJADA - Savino selo -
05.11.2007, 07:54
Slike sa takmičenja,
u stvari samo deo slika: Slide Show Stukijada2007 ili za one koji vole da pogledaju slike natenane: Pojedinačne slike Stukijada2007 Postaljeno je samo 50-tak fotki, a ovih dana bi trebalo da stignem da odem do banke da uplatim za mogućnost uploada većeg broja slika odjednom pa ću se potruditi ukoliko mi to obaveze dozvole ... ili ću potražiti neki drugi server za postavljanje fotki. @Nanchovski Nisam stigao da napravim snimke u selu, koje sam Vam obećao ali ću to svakako učiniti ... mislio sam da ću stići tih dana da snimim koji snimak ali obaveze koje sam imao su imale odredjeni prioritet. Pošto je takmičenje uspešno završeno kao uostalom i sva dosadašnja postoji neki običaj da se ljudi iz organizacije zajedno sa sudijskim timom nadju na toj vodi jednog od sledećih vikenda posle Štukijade i da oni odmere znanje u pecanju Štuke. Tada obično sude neki od stalnih takmičara a napravi se usput i dobar kotlić, pa se potom uz druženje i priču pomalo izanalizira samo takmičenje i šta treba popraviti za sledeći put. Pošto se to svakako neće održati a da ja ne budem prisutan, osim ne daj Bože situacija, znači da će uskoro biti prilike za par opuštenih snimaka. Inače u selu Vas se sećaju i pozdravljaju, jer sam im preneo Vaše pozdrave i želje za uspešno takmičenje, mislim da je predsednik USR ''Šaran'' Miodrag Šoškić Vaš školski drug ili Vašeg brata ... čini mi se da mi je tako rečeno. |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > ŠTUKIJADA - Savino selo |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Bajmok | djuri64 | Bačka | 7 | 12.09.2008 20:47 |
| Štukijada 2007. - Pobeda mladosti nad iskustvom | simke | Lov i ribolov | 2 | 22.10.2007 09:02 |
| F.K. Buducnost - Savino Selo | Mikore | Navijači | 3 | 23.07.2007 08:38 |
| 56,8% Srba nikad nije selo za računar | Necromancer | Društvo oko nas | 24 | 17.06.2007 19:37 |