VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Flora i fauna > Lov i ribolov

Lov i ribolov Kad je zagrizla i povukla, najmanje 20 kila. Ali puče najlon...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: ŠTUKIJADA - Savino selo
staro
  (#11 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
Odgovor: ŠTUKIJADA - Savino selo - 05.11.2007, 07:54

Slike sa takmičenja,
u stvari samo deo slika:
Slide Show Stukijada2007
ili za one koji vole da pogledaju slike natenane:
Pojedinačne slike Stukijada2007

Postaljeno je samo 50-tak fotki, a ovih dana bi trebalo da stignem da odem do banke da uplatim za mogućnost uploada većeg broja slika odjednom pa ću se potruditi ukoliko mi to obaveze dozvole ... ili ću potražiti neki drugi server za postavljanje fotki.

@Nanchovski
Nisam stigao da napravim snimke u selu, koje sam Vam obećao ali ću to svakako učiniti ... mislio sam da ću stići tih dana da snimim koji snimak ali obaveze koje sam imao su imale odredjeni prioritet.

Pošto je takmičenje uspešno završeno kao uostalom i sva dosadašnja postoji neki običaj da se ljudi iz organizacije zajedno sa sudijskim timom nadju na toj vodi jednog od sledećih vikenda posle Štukijade i da oni odmere znanje u pecanju Štuke.
Tada obično sude neki od stalnih takmičara a napravi se usput i dobar kotlić, pa se potom uz druženje i priču pomalo izanalizira samo takmičenje i šta treba popraviti za sledeći put.

Pošto se to svakako neće održati a da ja ne budem prisutan, osim ne daj Bože situacija, znači da će uskoro biti prilike za par opuštenih snimaka.

Inače u selu Vas se sećaju i pozdravljaju, jer sam im preneo Vaše pozdrave i želje za uspešno takmičenje, mislim da je predsednik USR ''Šaran'' Miodrag Šoškić Vaš školski drug ili Vašeg brata ... čini mi se da mi je tako rečeno.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Nanchovski
Početnik
Nanchovski će uskoro postati poznat član

Član od: 08.10.2007.
Poslednji login: 09.07.2008 00:38
Odgovor: ŠTUKIJADA - Savino selo - 11.12.2007, 00:53

OK ja sam stara cekalica, hehe
tek mi je 35 godina.
Oduvek sam imao problema da povezem ime i lik, tako da mi je ime Miodrag poznato ali se lika nemogu setiti.
Kako sam mogao da primetim na slikama bilo je bash veselo a i podosta ljudi. Organizacija na nivou shto se vidi na nasmejanim licima ucesnika i navijaca.
I slike sa kanala su odlicne. Josh jednom hvala na mirisu Vojvodine koji si mi preneo putem slika.

staro
  (#13 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Odgovor: ŠTUKIJADA - Savino selo - 11.12.2007, 03:10

Pa, imam nekih slika koje sam napravio u ime obećanja koje sam ti dao.
Recimo slikao sam ulaz u selo, potom crkvu koju restauriraju, zatim seosku školu i ambulantu ... pri tom sam slikao kuću sa starim lokalom koja se nalazi do ambulante, kako su mi rekli tu je nekada živeo jedan Goran čiji se otac bavio proizvodnjom ili prodajom bezalkoholnih pića ... u izlogu se još vide neke stare gajbe, potom sam snimio još neke stare kuće i objekte u selu ...
Slikao sam centar sela i pri tom pogled na sve četiri strane ... nego, možda bi najbolje bilo da mi pošalješ adresu na pm pa da ti snimke narežem na CD i pošaljem.

Jedna od starih kuća, slika je prepravljana u photoshopu i ne oslikava pravo, stvarno stanje ... više se može smatrati slobodnim umetničkim doživljajem.

staro
  (#14 (permalink))
Vronsky
Početnik
Vronsky ima spektakularnu auru oko sebeVronsky ima spektakularnu auru oko sebeVronsky ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 20.11.2007.
Poslednji login: juče 12:54
Godine: 47
Odgovor: ŠTUKIJADA - Savino selo - 17.12.2007, 13:21

Samo da pozdravim lovce na teta liju nasih voda ...
Pola zivota sam joj posvetio i nije mi zao ...
Pozzz,
Cika Dule
(formerly known as Dr Esox ...)

U potrazi za sobom, pronasao sam nesto mnogo lepse ...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Flora i fauna > Lov i ribolov > ŠTUKIJADA - Savino selo
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Bajmok djuri64 Bačka 7 12.09.2008 20:47
Štukijada 2007. - Pobeda mladosti nad iskustvom simke Lov i ribolov 2 22.10.2007 09:02
F.K. Buducnost - Savino Selo Mikore Navijači 3 23.07.2007 08:38
56,8% Srba nikad nije selo za računar Necromancer Društvo oko nas 24 17.06.2007 19:37