VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Flora i fauna > Lov i ribolov

Lov i ribolov Kad je zagrizla i povukla, najmanje 20 kila. Ali puče najlon...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li idete na pecanje i gde?
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Da li idete na pecanje i gde? - 20.03.2006, 03:37

Koliko često idete na

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Pecanje
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: Pecanje - 20.03.2006, 20:44

Da sam organizovan ko shto nisam ishlo bi se chesto.. A ovako, secam se ono jedne godine ........

staro
  (#3 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Pecanje - 20.03.2006, 21:07

Citat:
HLEBmaster kaže:
Da sam organizovan ko shto nisam ishlo bi se chesto.. A ovako, secam se ono jedne godine ........
Znaci nisam jedini...

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#4 (permalink))
Leka
Početnik
Leka će uskoro postati poznat članLeka će uskoro postati poznat član

Poslednji login: 06.07.2006 23:31
Godine: 28
Odgovor: Pecanje - 23.03.2006, 04:09

Ja bih voleo da idem na pecanje,ali sta mi vredi kad ni stap ne znam da drzim.Verovatno bih upecao samo jednog soma.

Samo jedan klub,
samo jedan grad,
samo Partizan,
samo Beograd!
Njega volimo,
njega bodrimo,

njemu pevamo,
brate Partizan!!!

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: Pecanje - 23.03.2006, 18:48

hehe na kom kraju shtapa? anyway, ma chamac nam je opet u plovnom stanju ove godine, tako da se nadam da cemo ga i upotrebiti

staro
  (#6 (permalink))
srdjan_p
Novi član
srdjan_p će uskoro postati poznat člansrdjan_p će uskoro postati poznat člansrdjan_p će uskoro postati poznat član

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 14:03
Godine: 23
Odgovor: Pecanje - 28.03.2006, 22:54

Mene licno pecanje smara jer nemam ja zivce k'o moj cale da sedim ceo dan pa i dva-tri i da nista ne upecam tako da i ne idem na pecanje ali zato moj matori zivi za to, isao sam ranije i ja sa njim ali u poslednjih par godiina ne bas...

staro
  (#7 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 14:06
Godine: 24
Odgovor: Pecanje - 09.04.2006, 12:45

Mnogo volim pecanje i barem dva puta mjesecno odem sa caletom i djedom. Genetika je cudo jedno!
Nema tog psihijatra koji ti moze tako procistiti mozak, kao sto to moze svjez vazduh i zvuk tekuce vode...

staro
  (#8 (permalink))
vukmir
Novi član
vukmir je na dobrom putu

Član od: 04.06.2006.
Poslednji login: 19.06.2006 14:57
Godine: 33
Odgovor: Pecanje - 04.06.2006, 19:57

Godinama sam revoltirao i nisam hteo da idem na kurz za dobijanje ribarske dozvole ... to je u Nemackoj obavezno, ako zelis da pecas na "prirodnim" vodama , inace ostaju samo privatna jezera kao opcija ... sad se spremam na ispit, ali to mi se cini teze nego maturski ... 800 pitanja, koju ribu kad smes da izvadis iz vode i od koliko cm, koji cvrkut pripada kojoj ptici, itd.

Evo slike sa poslednjeg pecanja ... zena me ubi, kad je videla da sam strpao ribu u kupatilo ...

staro
  (#9 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
Odgovor: Pecanje - 07.02.2007, 16:10

Koliko cesto idem na pecanje?
Pa cesto , ili uvek kad mogu.Svojevremeno kad sam pocinjao da pecam jedan stari sad pok. kolega ribolovac ipricao mi je nekoliko vrlo interesantnih pricica-detalja a koji su se pokazali kroz vreme vrlo tacni. Naime da bi neko bio ribolovac treba da ispuni sledece uslove (tice se muskaraca): da je ozenjen, da negde radi i da ima volju za pecanje, sve ostalo dolazi samo po sebi. I jos jedna komparacija starog kolege ribolovca:Stari ribolovac i stari svaler, stari ribolovac ima ribu a nece jer se zasitio sad vise voajerski peca, a stari svaler ima ribu al nemoze jer je istrosio pribor.

staro
  (#10 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Pecanje - 07.02.2007, 16:16

Idem cesto, ali samo ako je lepo vreme. Jednom se zeznula pa isla zimi, smrzla se i nikad vise.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen