|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Lov i ribolov Kad je zagrizla i povukla, najmanje 20 kila. Ali puče najlon... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pecanje |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 06.07.2006 23:31
Pol: Muško
Godine: 28
|
Odgovor: Pecanje -
23.03.2006, 04:09
Ja bih voleo da idem na pecanje,ali sta mi vredi kad ni stap ne znam da drzim.Verovatno bih upecao samo jednog soma.
![]() samo jedan grad, samo Partizan, samo Beograd! Njega volimo, njega bodrimo, njemu pevamo, brate Partizan!!! |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 14:03
Godine: 23
|
28.03.2006, 22:54
Mene licno pecanje smara jer nemam ja zivce k'o moj cale da sedim ceo dan pa i dva-tri i da nista ne upecam tako da i ne idem na pecanje ali zato moj matori zivi za to, isao sam ranije i ja sa njim ali u poslednjih par godiina ne bas...
|
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 14:06
Godine: 24
|
09.04.2006, 12:45
Mnogo volim pecanje i barem dva puta mjesecno odem sa caletom i djedom. Genetika je cudo jedno!
Nema tog psihijatra koji ti moze tako procistiti mozak, kao sto to moze svjez vazduh i zvuk tekuce vode... |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 04.06.2006.
Poslednji login: 19.06.2006 14:57
Godine: 33
|
04.06.2006, 19:57
Godinama sam revoltirao i nisam hteo da idem na kurz za dobijanje ribarske dozvole ... to je u Nemackoj obavezno, ako zelis da pecas na "prirodnim" vodama , inace ostaju samo privatna jezera kao opcija ... sad se spremam na ispit, ali to mi se cini teze nego maturski ... 800 pitanja, koju ribu kad smes da izvadis iz vode i od koliko cm, koji cvrkut pripada kojoj ptici, itd.
Evo slike sa poslednjeg pecanja ... zena me ubi, kad je videla da sam strpao ribu u kupatilo ... ![]() |
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
|
07.02.2007, 16:10
Koliko cesto idem na pecanje?
Pa cesto , ili uvek kad mogu.Svojevremeno kad sam pocinjao da pecam jedan stari sad pok. kolega ribolovac ipricao mi je nekoliko vrlo interesantnih pricica-detalja a koji su se pokazali kroz vreme vrlo tacni. Naime da bi neko bio ribolovac treba da ispuni sledece uslove (tice se muskaraca): da je ozenjen, da negde radi i da ima volju za pecanje, sve ostalo dolazi samo po sebi. I jos jedna komparacija starog kolege ribolovca:Stari ribolovac i stari svaler, stari ribolovac ima ribu a nece jer se zasitio sad vise voajerski peca, a stari svaler ima ribu al nemoze jer je istrosio pribor. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|