|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Lov i ribolov Kad je zagrizla i povukla, najmanje 20 kila. Ali puče najlon... |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li ste pristalica lova na zivotinje? | |||
| Da |
|
20 | 38.46% |
| Ne |
|
32 | 61.54% |
| Učesnika ankete do sada: 52. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Lov - da ili ne? |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Pol: Muško
|
Odgovor: Lov - da ili ne? -
31.01.2008, 11:38
Nisam lovac i ne razumem se u lov. Nisam siguran kolika je uloga lovaca u regulisanju broja i kvaliteta divljaci u nekom lovistu. Mislim da je vazna, ali i da je mozda jos vaznije za divljac zagadjenje prirodne sredine i devastacija njenih prirodnih stanista ...
Nisam bas sto posto nevin u vezi ubijanja zivotinja, jer sam bio par puta u lovu, kao gost. Imam kao odstrel 3 zeca, 5 fazana i 2 divlja patka... Posle prvog odusevljenja kada sam ubijao divljac, vrlo brzo je pocela da me grize savest. Bolje savest no buva, ali ipak nije mi bilo prijatno... Inace, grupe lovaca sa kojima sam isao u lov imale su moto: Ubij sve sto mrda, a nije covek. Posle lova, zna se. Klopa i pice. Slog i infarkt. U koncentratu.... Rebel
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.02.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 10:26
Godine: 31
|
11.02.2008, 14:58
uf,bas sam se razocarao...kad sam pogledao ovu temu mislio sam da cu naci komentare svojih istomisljenika(zapravo,ima ih nekoliko),ali jbg. ovde pisu samo protivnici lova
i sad bih ja trebao da se ubedjujem s njima ko nije cist u glavi...a ne,ne odoh ja![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 17.03.2008.
Poslednji login: 09.06.2008 11:04
|
17.03.2008, 18:51
Ja volim i lov i ribolov a od toga malo više lov.
Dopada mi se ovaj deo foruma pa sam zato odlučio da ovde postavim prvu poruku. Pozdravljam sve lovce i ribolovce koji vode računa o svojoj okolini. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 23:37
|
24.03.2008, 12:28
Citat:
Ali... Ja zivim iznad mesnice, a u lov idem da bi uzivao, a ne da bi se hranio iz sume |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 19.03.2008.
Poslednji login: 01.04.2008 12:06
|
24.03.2008, 13:51
lovacpd, nismo se razumeli. Lovacko drustvo i sami lovac postoje da bi se izlovljavalo sistematski, i u tome uzivalo. Da institucije lovca nema, doslo bi do nekontrolisanog izlova radi prehranjivanja.
Nemam nista protiv sportskog lova, ali krivolova... |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|