VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Kako ste znali??
staro
  (#1 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Pol: Žensko
Godine: 18
Kako ste znali?? - 21.06.2006, 14:45

Pretpostavljam da je vecina vas u braku.Ono sto mene sada zanima je,kako ste znali da je on/a onaj/a pravi/a???Kako ste znali da je ta osoba ona sa kojom zelite da provedete ceo zivot??

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kako ste znali??
staro
  (#2 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Kako ste znali?? - 21.06.2006, 15:19

Troprsti, gde si?
Pomaži čoveče!

Ja nisam u braku, tako da mogu da govorim samo o tome Kako sam znala da On nije onaj pravi onda kada je taj neki On poželeo da to postane...
Jednostavnom metodom vizuelnog proučavanja naših zajedničkih fotografija i internim skeniranjem svojih ličnih želja i potreba...
Znači, postupak je sledeći:
1. Otvorim sve naše foto albume. Krenem redom - slika prva, druga...poslednja. I primetim kako se lagano na fotkama gubi sjaj u mojim očima i onaj iskreni osmeh sreće sa lica.
2. Kao kontrolni mehanizam, zvirnem duboko u svoje srce, pa ga priupitam: želiš li ti da ležeš pored njega svako veče u krevet i da on bude prva stvar koju ugledaš ujutro kada otvoriš oči.. A srce kaže

Mislim da je odgovor sasvim jasan...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Kako ste znali?? - 21.06.2006, 16:14

Kako sam znala? Paaaaa kupila sam gramem test za trudnoću

Kod mene je malo drugačije sa tim sjajevima u očima etc... ja nosim ljubav u sebi pa sam sjajila i kad sam imala partnera i kad nisam, a ugasim se na neki drugi način...

Nisam razmišljala, slušala sam srce i ispostavilo se da sam bila u pravu. Ko ne riskira taj i ne profitira Svakim svojim postupkom mi to i dalje pokazuje. Nisam ga dobila sa garancijom i uputstvom za upotrebu. Nije ni on mene. Opustila sam se i upustila u to što je srce slutilo. Ja sam bila (i ostala ) povetarac, sad sam tu a sutra nisam, "malo" specifična, ne postavljam nikakve zahteve, ne tražim, dobro sam raspoložena, imam neki svoj tok misli, svoj krug prijatelja, svoj život, svoj svet. Nikada nije pokušao da mi ga naruši, niti mi je natovario nekakve okove, bilo koje vrste. A takvih muškaraca nisam sretala puno. Često se oni plaše ovakvih kao što sam ja. Tu se još uklopio i sex i još svašta nešto i evo nas, guramo

U jedno sam bila 100% sigurna. Da je ljudina i da me nikada ne bi prodao. Da je drugarčina. I znala sam da ću moći da ga volim duuuugoooo i jako. I da ne moram da spavam kraj njega ceo život da bih ga više volela. Hrče do bola.

Ej, treba BITI sa mnom. A on me skontao, skroz.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Godine: 32
Odgovor: Kako ste znali?? - 21.06.2006, 16:38

Citat:
SQUAW kaže:

Nisam razmišljala, slušala sam srce i ispostavilo se da sam bila u pravu. Ko ne riskira taj i ne profitira Svakim svojim postupkom mi to i dalje pokazuje. Nisam ga dobila sa garancijom i uputstvom za upotrebu. Nije ni on mene. Opustila sam se i upustila u to što je srce slutilo.
Way to go, SQUAW.
Teško da tu ima i sme da bude bilo kakve druge filozofije.
Ja ću sad samo dodati prstohvat šećera,malo zvezdanog praha i zrnce kiča.

"I guarantee that we'll have tough
times. I guarantee that at some point
one or both of us will want to get out.
But I also guarantee that if I don't
ask you to be mine, I'll regret it for
the rest of my life. Because I know in
my heart -- you're the only one for me".

by Runaway Bride

"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "

staro
  (#5 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Pol: Muško
Godine: 51
Odgovor: Kako ste znali?? - 22.06.2006, 07:03

Hm!
Nije lako biti vidovit i tipovati da je neko pravi. Svi imamo specifičnosti koje se u izvesnom procentu nikad neće uklopiti.
I zato ne računajte da to baš tako ide. Nije život film ili bajka.
Ali pazi sad!
Može da bude bajka pod jednim maleckim uslovom. Da oboje želimo bajku, i normalno , da smo spremni mnogo toga da učinimo kako bi bajka zaživela i TRAJALA.
E ako jedno u drugom naslutimo tu želju i spremnost da ono što smo razvili tokom zabavljanja stavimo u rernu života da se zapeče i da kusamo doživotno, onda bi to trebalo da bude znak da SMO PRAVI.
Ne može sam jedno da bude pravi, mora se u paru!

E sad nešto iz ličnog primera.
Pred venčanje, ja se premišljam da li pravim pravi korak i sa pravom osobom.
I strogo izocenjujem sve pluseve i minuse moje buduće.
I gle čuda, nije položila!
Zamalo!
Onda se priupitam. Pa šta sam se zamajavao sa njom šest godina?
Ili nisam normalan, ili loše sabiram ocene.
Dobro sam sabrao, ali loše ocenjivao.
Zamislite isto sam vrednovao ljubav koju mi je neizmerno davala i neku manu koju mnogi ne bi ni uzimali u obzir.
Eto, kad sam video da nije život samo matematika izabrao sam da se suočim sa partnerkinim manama jer sam spoznao da ljubav nije lako proceniti i sa ičim uporediti.

Savet.
Ako ste sposobni da sagledate partnerove mane i prihvatite ih kao nešto što će vas pratiti onda je to prava/i.
A kako u svemu treba prvenstveno polaziti od sebe, pravo pitanje je ,,JESMO LI MI PRAVI,,!

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Kako ste znali?? - 22.06.2006, 16:00

Citat:
TROPRSTI kaže:
pravo pitanje je ,,JESMO LI MI PRAVI,,!
Citat:
SQUAW kaže:
Ej, treba BITI sa mnom.
To ti kažem.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
Odgovor: Kako ste znali?? - 26.12.2006, 14:36

Ja i na dan vencanja nisam bila sigurna da je on bas taj. Ni sada nisam. Volim ga, znam da i on voli mene ali nikada ne mozes znati sta ce sutra da se desi,da li ce ta ljubav da traje ceo zivot ili ce pak, da se pretvori u naviku, u dosadu...

Oboje trudimo da se to ne desi, da nam se ne ugasi ljubav i dokle god je tako, on ce biti taj pravi...

staro
  (#8 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
Odgovor: Kako ste znali?? - 08.01.2007, 13:47

Nisam znala...Nisam ni sad sigurna...Sta bude bice...

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#9 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Godine: 29
Odgovor: Kako ste znali?? - 08.01.2007, 14:04

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
Nisam znala...Nisam ni sad sigurna...Sta bude bice...

slazem se sa tobom.

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#10 (permalink))
Masha 92
Početnik
Masha 92 je na dobrom putu

Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Godine: 16
Odgovor: Kako ste znali?? - 17.01.2007, 20:27

Citat:
kissigirl kaže: Pogledaj poruku
Pretpostavljam da je vecina vas u braku.Ono sto mene sada zanima je,kako ste znali da je on/a onaj/a pravi/a???Kako ste znali da je ta osoba ona sa kojom zelite da provedete ceo zivot??
i mene je to oduvek zanimalo...

Vise je za zaljenje onaj ko zbog pameti izgubi ljubav,nego onaj ko zbog ljubavi izgubi pamet...