|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kako ste znali?? |
|
Odgovor: Kako ste znali?? |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Pol: Muško
Godine: 51
|
Odgovor: Kako ste znali?? -
22.06.2006, 07:03
Hm!
Nije lako biti vidovit i tipovati da je neko pravi. Svi imamo specifičnosti koje se u izvesnom procentu nikad neće uklopiti. I zato ne računajte da to baš tako ide. Nije život film ili bajka. Ali pazi sad! Može da bude bajka pod jednim maleckim uslovom. Da oboje želimo bajku, i normalno , da smo spremni mnogo toga da učinimo kako bi bajka zaživela i TRAJALA. E ako jedno u drugom naslutimo tu želju i spremnost da ono što smo razvili tokom zabavljanja stavimo u rernu života da se zapeče i da kusamo doživotno, onda bi to trebalo da bude znak da SMO PRAVI. Ne može sam jedno da bude pravi, mora se u paru! E sad nešto iz ličnog primera. Pred venčanje, ja se premišljam da li pravim pravi korak i sa pravom osobom. I strogo izocenjujem sve pluseve i minuse moje buduće. I gle čuda, nije položila! Zamalo! Onda se priupitam. Pa šta sam se zamajavao sa njom šest godina? Ili nisam normalan, ili loše sabiram ocene. Dobro sam sabrao, ali loše ocenjivao. Zamislite isto sam vrednovao ljubav koju mi je neizmerno davala i neku manu koju mnogi ne bi ni uzimali u obzir. Eto, kad sam video da nije život samo matematika izabrao sam da se suočim sa partnerkinim manama jer sam spoznao da ljubav nije lako proceniti i sa ičim uporediti. Savet. Ako ste sposobni da sagledate partnerove mane i prihvatite ih kao nešto što će vas pratiti onda je to prava/i. A kako u svemu treba prvenstveno polaziti od sebe, pravo pitanje je ,,JESMO LI MI PRAVI,,! |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
22.06.2006, 16:00
Citat:
Citat:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
Bee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
|
26.12.2006, 14:36
Ja i na dan vencanja nisam bila sigurna da je on bas taj. Ni sada nisam. Volim ga, znam da i on voli mene ali nikada ne mozes znati sta ce sutra da se desi,da li ce ta ljubav da traje ceo zivot ili ce pak, da se pretvori u naviku, u dosadu...
Oboje trudimo da se to ne desi, da nam se ne ugasi ljubav i dokle god je tako, on ce biti taj pravi... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
|
08.01.2007, 13:47
Nisam znala...Nisam ni sad sigurna...Sta bude bice...
![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Godine: 16