jednom sam sa drugom isao da pevam jednoj macki isprad kuce u 4 ujutro, mrtav pijan naravno, da mi oprosti zbog neke zajebancije koju sam naprvio

, pa je komsija izasao i hteo da nas ispresavija

, naravno uspela je serenada, sve dok nisam zajebao stvar ponovo. Onda se potrefio 8. mart pa su me drugarice iz skole zajebale da posaljem cvece na sred casa

, i tako je i bilo, cvecar upade na sred casa i dade joj cvece.
izlazim ja na odmor a ona sa cvecem na dvoristu, ja probao da uhvatim maglu kad neko vice ''gregorije '' stani i prilazi mi!
ja se odsekao,naravno cela skola je znala o cemu se radi, i oni koji me nisu poznavali odjednom su bili u toku, prilazi ona i zahvaljuje mi se!
ja sav hepi idem kuci, kad ona zove:'' pa sta ti mislis, da sam ja glupa, htela sam ono cvece da ti nabijem u dupe nego mi te bilo zao, rekla sam da necu vise nikad da te vidim...!!!''! bilo je tu jos komentara ali nisu za pricu
sutra dan me je cela skola zajebavala,poklanjali mi cvece,ismejavali me,pa bio sam na tapeti jedno dve nedelje sigurno.
naravno riba mi nikad nije oprostila, ali nema ni veze, preziveo sam, sto bi rekeo bora '' tad sam bio mlad''.
ovo su samo neke od mojih ispada a ima ih dosta, ostale cuvam za neki drugi put