VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Šta sam video u njemu/njoj?
staro
  (#1 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Pol: Žensko
Šta sam video u njemu/njoj? - 04.09.2008, 22:51

Prođe vreme i neke bivše veze, neke stare ljubavi se presele u uspomene. A onda ih tek sretnemo i progovorimo po koju reč ili pak čujemo nešto o njima. I zapitamo se:"Šta sam video u njemu/njoj"?
Pre neki dan mi se desio baš jedan od tih filmova.
I još uvek nemam odgovor na pitanja koja sam tad postavila sebi. Da li nisam videla ono što danas vidim? Da li sam videla, ali nisam htela sebi da priznam? Ili smo se u vremenu koje je proteklo od naše veze koračali različitim putevima, živeli različitim životima i razvili se u osobe koje danas imaju tako malo zajedničkog?

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj?
staro
  (#2 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj? - 04.09.2008, 22:56

Hm... ja ne razmisljam tako...

Uvek pomislim:
Eh, kako sam je samo nekada voleo...
Zasto mi se danas ne dopada?

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#3 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Godine: 38
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj? - 04.09.2008, 22:58

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Prođe vreme i neke bivše veze, neke stare ljubavi se presele u uspomene. A onda ih tek sretnemo i progovorimo po koju reč ili pak čujemo nešto o njima. I zapitamo se:"Šta sam video u njemu/njoj"?
Pre neki dan mi se desio baš jedan od tih filmova.
I još uvek nemam odgovor na pitanja koja sam tad postavila sebi. Da li nisam videla ono što danas vidim? Da li sam videla, ali nisam htela sebi da priznam? Ili smo se u vremenu koje je proteklo od naše veze koračali različitim putevima, živeli različitim životima i razvili se u osobe koje danas imaju tako malo zajedničkog?
...sjajna tema...
...ja licno...kada bolje razmislim...nisam smeo da priznam sebi...i secam se...mislim da sam se bojao da pokrenem temu o raskidu...zasto?...ne znam...verovatno sam se bojao da ne ispadnem djubre i govno...ako kazem ono sto osecam...pogresno...to sada vidim...
...a putevi se razilaze...svako od nas dok koraca putem,gleda znakove...koji mu odvlace paznju i skrecu na drugi kolosek...neki na tim,usputnim stanicama,pronadju nesto novo...sto ih oblikuje i daje im neku novu nit...posebnost...koja ih izdvaja od drugih...i na kraju...shvatimo da vise nismo isti...
...jbt...kako sam se nakenjao...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#4 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj? - 05.09.2008, 00:27

nemam ja taj problem....sa svima koji su mi ista znacili ja sam u odlicnim odnosima....
sretnemo se....jos uvek vidim ono sto me je nekad zarobilo....
samo....ja sam ta koja se promenila......

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#5 (permalink))
izabelitta
Iskusni forumdžija
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 02:13
Godine: 37
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj? - 05.09.2008, 00:46

Od onih sto su mi kratko trajali (ili da se lepse izrazim...od onih sa kojima sam imala veze koje nisu dozivele puni rascvat)... neke srecem, sa nekima od njih normalno pricam, sa jednim sam ostala dobar prijatelj. No, one najvaznije ne srecem uopste, svi su toliko daleko da se prosto zapitam nisu li se zbog mene tako razbezali.
A u njima sam videla mogucnost da budem voljena i srecna, i da to uzvratim. I bila sam. Bilo je i promasaja, ali sve to ide u rok sluzbe. Ako nekog od glavnjaka ipak sretnem, prenecu utiske

Vrag odneo šnalu...

staro
  (#6 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj? - 05.09.2008, 20:21

Ili su oni bili fatalni ili sam ja samo takve birala ... Za sve je bila zajednička neverovatna harizma i šarm... Naravno , mislim na svoje zrele veze... I na kojeg god da pomislim, mogu da se zapitam šta mi bi da više nisam sa njim... Osim jednog Tu mi je sve jasno... Verovatno posledica jedne od mojih minus faza...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#7 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj? - 05.09.2008, 20:43

pitam se sta sam videla u njima.. pitam se sta i dalje vidim u njima.. nijednog nisam u potpunosti prebolela i svakom bih se vratila, makar na jedno vece.. da utvrdim gradivo sta je to sto i dalje vidim u njima..
to sam negde vec i pominjala.. te tragove proslosti.. te duhove..

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#8 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:09
Godine: 26
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj? - 05.09.2008, 21:16

u njoj jos nisam widio njene dzigerice,crijewa,drobowe,ali jesam na njoj sam widio lijepu haljinu,oci,usta,grudi,butkice i to

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#9 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj? - 06.09.2008, 19:37

pa... ne znam. danas sigurno ne bih ponovo bila ni sa jednim od bivshih. i zaista ne vidim u njima nishta osim po neke uspomene- dobre ili loshe.
ali... u jednom trenutku u svom zivotu sam u njima zaista videla neshto shto me je privuklo. i ne kajem se zbog svojih, priznajem, uglavnom loshih izbora, jer da njih nije bilo ne bih umela toliko da cenim ovo shto imam sad....

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#10 (permalink))
paparazzo
Pazi, snima se!!!
paparazzo je dijamantpaparazzo je dijamantpaparazzo je dijamantpaparazzo je dijamantpaparazzo je dijamantpaparazzo je dijamant

Član od: 27.08.2008.
Poslednji login: danas 00:01
Godine: 28
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj? - 06.09.2008, 21:03

Isto sto mogu videti i sada, s tom razlikom sto to sada izaziva potpuno drugacije emocije, ili ih ne izaziva uopste.

Gde god da si; od sebe ne možeš pobeći!!!

Poruku je izmenio paparazzo, 06.09.2008 u 21:22.