|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Šta sam video u njemu/njoj? |
|
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj? |
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Šta sam video u njemu/njoj? -
05.09.2008, 00:27
nemam ja taj problem....sa svima koji su mi ista znacili ja sam u odlicnim odnosima....
sretnemo se....jos uvek vidim ono sto me je nekad zarobilo.... samo....ja sam ta koja se promenila...... |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 02:13
Godine: 37
|
05.09.2008, 00:46
Od onih sto su mi kratko trajali
(ili da se lepse izrazim...od onih sa kojima sam imala veze koje nisu dozivele puni rascvat)... neke srecem, sa nekima od njih normalno pricam, sa jednim sam ostala dobar prijatelj. No, one najvaznije ne srecem uopste, svi su toliko daleko da se prosto zapitam nisu li se zbog mene tako razbezali. A u njima sam videla mogucnost da budem voljena i srecna, i da to uzvratim. I bila sam. Bilo je i promasaja, ali sve to ide u rok sluzbe. Ako nekog od glavnjaka ipak sretnem, prenecu utiske ![]() |
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
|
05.09.2008, 20:21
Ili su oni bili fatalni ili sam ja samo takve birala
... Za sve je bila zajednička neverovatna harizma i šarm... Naravno , mislim na svoje zrele veze... I na kojeg god da pomislim, mogu da se zapitam šta mi bi da više nisam sa njim... Osim jednog Tu mi je sve jasno... Verovatno posledica jedne od mojih minus faza...njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
05.09.2008, 20:43
pitam se sta sam videla u njima.. pitam se sta i dalje vidim u njima.. nijednog nisam u potpunosti prebolela i svakom bih se vratila, makar na jedno vece.. da utvrdim gradivo sta je to sto i dalje vidim u njima..
to sam negde vec i pominjala.. te tragove proslosti.. te duhove.. Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
Muskarcina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:09
Pol: Muško
Godine: 26
|
05.09.2008, 21:16
u njoj jos nisam widio njene dzigerice,crijewa,drobowe,ali jesam na njoj sam widio lijepu haljinu,oci,usta,grudi,butkice i to![]() ![]() Opusteno Ko Babina Sisa
![]() |
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
|
06.09.2008, 19:37
pa... ne znam. danas sigurno ne bih ponovo bila ni sa jednim od bivshih. i zaista ne vidim u njima nishta osim po neke uspomene- dobre ili loshe.
ali... u jednom trenutku u svom zivotu sam u njima zaista videla neshto shto me je privuklo. i ne kajem se zbog svojih, priznajem, uglavnom loshih izbora, jer da njih nije bilo ne bih umela toliko da cenim ovo shto imam sad.... ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
Pazi, snima se!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.08.2008.
Poslednji login: danas 00:01
Godine: 28
|
06.09.2008, 21:03
Isto sto mogu videti i sada, s tom razlikom sto to sada izaziva potpuno drugacije emocije, ili ih ne izaziva uopste.
Gde god da si; od sebe ne možeš pobeći!!!
|
|
|
|