|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? |
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? -
10.02.2008, 12:42
Ne tako često,ali mislim da oni biraju mene.
![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Pol: Muško
Godine: 38
|
12.02.2008, 06:05
...kad ne dozvolis da prevladaju sebicnost,samozadovoljstvo,sujeta i razni komplexi...onda shvatis da ima pravih...ostalo je sve bezanija od zivota...
![]()
|
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
|
12.02.2008, 08:36
...svaki je pravi...dok ne postane pogrešan...
![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
|
Citat:
Nisam sigurna koliko je štos u proceni. Shvatam to samo kao ''odgovor'' na moje ponašanje u datom trenutku. Ne može konstantno biti ''problem'' u muškarcima. ![]() Ako stavim prssss' na čelo, mućnem glavom, dolazim do zaključka da sam ja ta, koja je izazvala (svesno ili nesvesno) njihovo ''budalasto (slobodnije) ponašanje'' ![]() Extremni slučajevi nisu priča za ovu temu. Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
|
29.09.2008, 09:13
Више верујем да сам био биран, него што сам ја бирао. Међутим, имао сам срећу. Бирале су ме, у већини случајева, сјајне партнерке.
![]() Rebel
|
|
|
|
|
|
Frajla Juca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: juče 14:04
Godine: 28
|
29.09.2008, 13:40
svaki je isti na kraju...
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.08.2008.
Poslednji login: juče 15:56
Godine: 29
|
22.10.2008, 12:18
Nisu one bile pogrešne...Sve su sjajne . I trebale su da se "dese" baš tada. Ne bi sad bio ovo što jesam da nema njih (čak i one za koje sam tada mislio da su prave "rospije" i da sam pogrešio što sam ih ikad i upoznao).Puno sam naučio od svake i drago mi je što sam sa većinom i dalje u dobrim odnosima.
Nijedna nije bila pogrešna...ali na žalost ,nijedna nije bila ni ona prava...
|
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
22.10.2008, 15:36
jok.. svi su oni bili pravi u pravo vreme.. sigurno je da mi se ukus menjao tokom godina i nesto sto nisam kao klinka mogla da zamislim da cu raditi ili imati, upravo to sad prizeljkujem ili imam
![]() i svaki je pogresan, ili bar u njemu postoji nesto pogresno, koliko god da je pravi i koliko god da ga volim.. ne mogu i necu naci nekoga ko je "sasiven" za mene.. sad mogu da kazem da sam birala pogresne, jer znam sta mi od njih smeta i znam sa ne zelim da imam pored sebe.. npr. sa jednim sam mogla da se sporazumem samo cuteci.. jer cim progovorimo, posvadjamo se od tada trazim diplomatu..dobila sam diplomatu koji je samo pricao.. ali samo pricao bukvalno posle toga shvatih da mi treba neko ko pored price ima i jos neki kvalitet.. nadjoh sebi idiota koji se zadrzao dugo pored mene samo zato sto je pored price umeo i da me zasmeje.. naravno, nije se sve to desilo ovim redom i bas ovako.. svaki ej bio pravi u to vreme jer sam mislila da je to pravo za mene onda i sto smo zreliji, stariji.. to znamo sta je pravo za nas i jednom cemo morati da u moru pogresnih pronadjemo svoje blago.. jer ono sto je nekome otpadak.. drugome je hrana.. Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|