|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? |
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? -
05.02.2008, 12:57
komplikovano....bar u mom slucaju....nikad nisam birala muskarce koji su "laki za rukovanje",niti toliko infatilni da bi podlegli sitnim zenskim manipulacijama....uvek su bili uzasno inteligentni i previse svoji....to vas u pocetku ocara,a onda ume da muci....ne znam sta je polazilo naopako....nekad je to bio moj strah da se ogolim sasvim,zvucalo je zastrasujuce ostati ogoljen pred nekim i dopustiti mu totalni uvid u vas zivot...nekad su oni odlazili u svet vodjeni ambicijom koju sam razumela ali nisam mogla i da ispratim....anyway...pretpostavljam da su bili pravi,ma kakav da je ishod bio...jer sam ih volela,i divila im se,i dan-danas sam u vise nego regularnim odnosima sa vecinom (vecina - kako to zvuci kao gomila! a nije,bilo ih je tek neznatan broj)........a opet,ako su svi govorili da sam sebicna (u smislu da izgledam kao neko ko je otporan na metke i ko sve moze da prezivi,i da mi nije nuzno ni potrebno ni da se vesam nekom o vrat ni da on to cini meni,da zapravo nikad ne govorim glasno ni emocije ni ocekivanja) onda mozda i nisu bili pravi....ne znam......
|
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Pol: Muško
Godine: 37
|
05.02.2008, 14:04
...uopšte nisam izbirljiv...
![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
trag u beskraju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 11:59
Godine: 28
|
05.02.2008, 15:20
Tesko pitanje,a jos tezi odgovor.
Mozda sam ja teska.....i pogresna... Sve je moguce. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
|
05.02.2008, 15:38
Kod biranja partnera ,barem kod mene - čudan neki mehanizam gdje 50 % logike pada u vodu
![]() Nije baš kao reklama za usisivač ...lagan, pokretljiv, dobro ''usisava'', maleN pa ga ni ne morate podizati da vam ''usisa''...baš sveee ![]() ....ma birač uvek nadje otirač ... ![]() |
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
|
07.02.2008, 23:34
Svaki je bio pravi u svoje vreme...Ali i to ima rok trajanja kao i sve drugo...
njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Pol: Muško
Godine: 38
|
08.02.2008, 18:08
...govoriti za bivse da su pogresni,je svoj licni poraz...
![]()
|
|
|
|