VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere?
staro
  (#31 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Pol: Muško
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 05.02.2008, 11:53

Svaki partner je pontencionalno pogrešan. Verovatno u većem stepenu nego što je potencijalno dobar, mada je početak svake veze, po pravilu, obećavajući...

Dokaz su brojni razvedeni brakovi i još brojnije loše veze koje nekako opstaju, pošto njihovi akteri ili nemaju uslova ili hrabrosti i snage da ih prekinu. Dramatčnost svakodnevnog življenja je sve veća, mnogobrojni izazovi sve teži, tako da zaista mali broj veza opstaje u stvarnoj harmoniji i ljubavi...

Kao muškarac koji ima jedan promašen brak iza sebe (promašen u smislu odnosa između mene i moje bivše, ali ne i smislu naše dece), sada na standardno pitanje: - Ko je kriv za razvod? - najiskrenije odgovarama: - Niko, il još bolje oboje.
Veza je svojevrsan kompromis i njen kvalitet zavisi od mnogih uslova, tako da treba puno odricanja, ljubavi, međusobnog razumevanja i poverenja, vremena, pa i sreće da bi se došlo u čvrstu poziciju da možete reći da imate pravog partnera....

Rebel

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 05.02.2008, 12:05

Citat:
Svaki partner je pontencionalno pogrešan.
..ja,šta sam birala,birala sam...ili su oni mene

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#33 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 05.02.2008, 12:57

komplikovano....bar u mom slucaju....nikad nisam birala muskarce koji su "laki za rukovanje",niti toliko infatilni da bi podlegli sitnim zenskim manipulacijama....uvek su bili uzasno inteligentni i previse svoji....to vas u pocetku ocara,a onda ume da muci....ne znam sta je polazilo naopako....nekad je to bio moj strah da se ogolim sasvim,zvucalo je zastrasujuce ostati ogoljen pred nekim i dopustiti mu totalni uvid u vas zivot...nekad su oni odlazili u svet vodjeni ambicijom koju sam razumela ali nisam mogla i da ispratim....anyway...pretpostavljam da su bili pravi,ma kakav da je ishod bio...jer sam ih volela,i divila im se,i dan-danas sam u vise nego regularnim odnosima sa vecinom (vecina - kako to zvuci kao gomila! a nije,bilo ih je tek neznatan broj)........a opet,ako su svi govorili da sam sebicna (u smislu da izgledam kao neko ko je otporan na metke i ko sve moze da prezivi,i da mi nije nuzno ni potrebno ni da se vesam nekom o vrat ni da on to cini meni,da zapravo nikad ne govorim glasno ni emocije ni ocekivanja) onda mozda i nisu bili pravi....ne znam......

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#34 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 05.02.2008, 14:04

...uopšte nisam izbirljiv...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#35 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 11:59
Godine: 28
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 05.02.2008, 15:20

Tesko pitanje,a jos tezi odgovor.
Mozda sam ja teska.....i pogresna...
Sve je moguce.

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#36 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 05.02.2008, 15:38

Kod biranja partnera ,barem kod mene - čudan neki mehanizam gdje 50 % logike pada u vodu
Nije baš kao reklama za usisivač ...lagan, pokretljiv, dobro ''usisava'', maleN pa ga ni ne morate podizati da vam ''usisa''...baš sveee

....ma birač uvek nadje otirač ...

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#37 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 07.02.2008, 23:34

Svaki je bio pravi u svoje vreme...Ali i to ima rok trajanja kao i sve drugo...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#38 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Godine: 38
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 08.02.2008, 18:08

...govoriti za bivse da su pogresni,je svoj licni poraz...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#39 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 02:46
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 08.02.2008, 19:08

Jbg, izgleda da sam upravo doživela još jedan lični poraz...

staro
  (#40 (permalink))
SNEKY
Početnik
SNEKY je na dobrom putu

Član od: 14.07.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 21:46
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 10.02.2008, 12:25

....a postoje i pravi?...
nema šanse

...sutra je novi dan...