Citat:
HLEBmaster kaže:
Iskreno recheno ne mislim da je to sluchajno. Jednostavno uvek je uzrok u tebi, nema tu puno sreca - nesreca. Ljudi imaju kriterijume da ih se ne bi pridrzavali, prichaju jedno, a rade shesto totalno nesvesni. Ili srljaju ka onima koji su toliko ochigledno pogrshni da je to nemoguce ne videti. I chesto svi to vide sa strane i svi cute.. A ponekad im je i bolje, jer josh ispadnu ljubomorni..
|
E sada cu verovatno navuci bes zenskih clanica foruma

, ali slazem se sa svime gore navedenim....
Mislim da svi problemi tipa 'pogresan' partner, su posledica naseg EGA, svi smo mi pomalo skloni da pravimo sebe idealnima, i vidimo greske svih ostalih, ( a bitno je napomenuti da samo ostali vide nase stvarne mane. Mi i ako smo ih svesni, verovatno cemo ih ignorisati, ili pripisati nasem partneru.- to je zato jer si ti takav.) Pa na neki nacin i ova druzenja na forumuma, se mogu pripisati tome, jer ovde ja mogu biti idealan, a da niko stvarno ne sazna pravi istinu, lakse je ispricati se, otvoriti dusu nekome koga si upoznao preko net-a, jer je verovatnoca da cete se sresti u stvarnom zivotu veoma mala. A i ma sta vi ovde napricali o partneru, to je ipak samo jedna strana price, zar ne?
Sa druge strane, idealan partner ne postoji, pomislite samo, realno, stvorite sliku vaseg idealnog partnera....da li je to sto ste zamislili realno? Da li vi mozete biti to sto ste zamislili?
Ali takodje se slazem sa time da neke osobe 'privlace budale', ali to je samo zato jer su im neki prioriteti u zivotu pomesani. Prvo resi sta ocekujes od zivota, i na osnovu toga probaj da odaberes partnera.
Ja sam u braku 12 godina (sa istom zenom...

) i znam da je ona daleko od idealnog, ali ni ja bas nisam "super prilika"...i naucili smo da postujemo jedno drugog, i dobre i lose strane, i mislim da je sada nasa veza cak daleko cvrsca nego sto je u pocetku bila (pri tome ne mislim na decu, mada je i to jak faktor u odrzavanju veze)
A nase (moje i njene) idealne prilike su mozda tu negde, medju vama, na ovom forumu, i dobro je, tu i treba da ostanu, jer idealne su samo dok ih ne upoznamo.