VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Sta ne biste nikad oprostili voljenoj osobi?
staro
  (#1 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: juče 14:04
Pol: Žensko
Godine: 28
Sta ne biste nikad oprostili voljenoj osobi? - 22.07.2008, 18:57

hm.....mnogo toga kazem ne bih nikad oprostila...i na kraju opet oprostim....kad bol u tuga prodju me.

Da li ste i vi takvi?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sta ne bi ste nikad oprostili voljenoj osobi?
staro
  (#2 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Sta ne bi ste nikad oprostili voljenoj osobi? - 23.07.2008, 01:00

znam npr. da ne mogu da tolerisem prevaru.. flert mi je ok, to je uglavnom bezopasno, ali prevara.. ne, ne bato.. ne mozes da sedis na dve stolice.. poljubac je prevara, kres je prevara.. mnogo je gora prevara u mislima.. ne mogu da garantujem 100% da je ne bih oprostila, ali sam poprilicno sigurna da ne bih mogla da je istolerisem.. jbg, pored tog sto sam gorda, retko kad predjem preko principa, uglavnom na svoju stetu..

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#3 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
Odgovor: Sta ne bi ste nikad oprostili voljenoj osobi? - 23.07.2008, 01:39

Svesnu laz.

staro
  (#4 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
Odgovor: Sta ne bi ste nikad oprostili voljenoj osobi? - 23.07.2008, 11:16

Citat:
Rohalj Baze kaže: Pogledaj poruku
hm.....mnogo toga kazem ne bih nikad oprostila...i na kraju opet oprostim....kad bol u tuga prodju me.

Da li ste i vi takvi?
...na kraju krajeva, sve se oprostiti moze...ali ne i zaboraviti

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#5 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 17:57
Godine: 28
Odgovor: Sta ne bi ste nikad oprostili voljenoj osobi? - 23.07.2008, 11:49

Citat:
Rohalj Baze kaže: Pogledaj poruku

Da li ste i vi takvi?
Reci nikad, je klopka.....Izbegavam to....Buducnost je nepredvidiva i u tome je njena draz...

Ne volim da jedem svoje reci.....

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

staro
  (#6 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:32
Godine: 36
Odgovor: Sta ne bi ste nikad oprostili voljenoj osobi? - 23.07.2008, 11:59

Ne tolerišem laž, prevaru... Trudim se da to stavim do znanja...
Mislim da je moj prag tolerancije vrlo nizak - ne zaboravljam i ne opraštam... Znam da to nije ljudski ni lepo...
Vremenom bol samo otupi, ali ostaje upamćeno sve...

staro
  (#7 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
Odgovor: Sta ne bi ste nikad oprostili voljenoj osobi? - 23.07.2008, 12:04

Na sreću, rano sam naučila da je "nikad" užasno dug period u kom svašta može da se desi... Prilično sam laka na praštanju... Ali zato pamtim kao slon... Možda bi bilo bolje da je obrnuto...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#8 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Odgovor: Sta ne bi ste nikad oprostili voljenoj osobi? - 23.07.2008, 12:20

Kada bi presolila supu! E, to joj ne bi` mog`o nikao oprostiti! Ili, ako bi me prevarila, da bude toliko neoprezna pa da se to, molim vas lepo, cuje. Bruka i sramota....

Nikada ne reci nikad. Obicno se vezujemo svi za tu famozmu ljubavnu prevaru, ali do tog fatalnog - E ovo ti ne oprastam! - obicno se u duzem vremenu kumuliraju netrpeljivosti i razlicitost karaktera i silne svadje, uglavnom, zbog sasvim obicnih i prizemnih stvari. Mnogo je uslova koji uticu da li ce se nesto oprostiti ili ne. Ako ima smisla uvek treba prastati. Ko moze da prasta taj je srecan covek. Mislim da sam i ja jedan od njih...

Rebel

staro
  (#9 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Sta ne bi ste nikad oprostili voljenoj osobi? - 23.07.2008, 12:51

...nekad sam praštao...više NE....

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#10 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: juče 09:37
Godine: 32
Odgovor: Sta ne bi ste nikad oprostili voljenoj osobi? - 23.07.2008, 13:19

Dokle god mi je "voljena osoba" sve opraštam, ali baš sve...uvek nađem opravdanje zašto je to tako uradio a nije ovako, zašto je slagao kad zna da dobro podnosim istinu kakva god ona bila... a prevaru...ma i nju bih oprostila, naravno nikad zaboravila i uvek bi mi ostalo pitanje "zašto ?", ali da sve bi oprostila (samo da ne pročita ovo, pa iskoristi ). Da zaključim...dokle god volem - praštam, kad ne volem - ne praštam ni naivnu laž

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom