VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste danas lepo učinili za dragu osobu?
staro
  (#11 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Šta ste danas lepo učinili za dragu osobu? - 29.10.2006, 19:29

Ceskala sam ga po ledjima.

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Šta ste danas lepo učinili za dragu osobu? - 29.10.2006, 19:40

Paaaa sinoć ( al' se računa u danas pošto je bilo iza ponoći ) sam mu priuštila nešto što mu se svidelo, rekla bih... al' ne bi dalje da lajem

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#13 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Šta ste danas lepo učinili za dragu osobu? - 29.10.2006, 20:31

Posto konacno i ja imam dragu osobu, jutros sam mu spremala pitu sa mesom i przila palacinke...malo slane malo slatke...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#14 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Šta ste danas lepo učinili za dragu osobu? - 30.10.2006, 13:02

nije bilo danas, nego prije dva dana (valjda se računa). mojoj znatno manje meljavoj i znatno smirenoj polovini je palo napamet da u subotu, malo prije izaska u grad pretrazimo sve ravangradske parkove i naberemo par nekih iglica, pa da napravimo ikebanu, pa da onda tu našu kreaciju nosimo na groblje kad budu bili Svi Sveti (sto to da bezveze kupujemo na pijaci, kad možemo sami napraviti - s ushićenjem uzvikne moja polovina u trenutku kreativnog uzbuđenja). i tako sam ja zarad velike ljubavi, relativno skockana tabanala po mraku, brala neke iglice (istovremeno psovala u sebi i sa toplom ljubavlju se smiješila mojoj polovini i cvrkutala - ma ne, ne bodu me te iglice uopšte), lomatala se po parkovima, a u grad došla sa blatnjavim cipelama i zelenim rukama (jer nije bilo vremena da odem kući i presvučem se).

nattydread is coming to dinner

staro
  (#15 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Šta ste danas lepo učinili za dragu osobu? - 30.10.2006, 23:55

Pre nego sto sam usla u zgradu ostavila sam mu porukicu ispod brisaca na kolima. Kada smo posle izvesnog vremena izasli iz stana i dosli do kola nije ni pretpostavio da je od mene (pogotovo sto je poruka pocinjala ovako Zbog nepropisnog parkiranja... ). Mlogo se obradovao...

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#16 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 06:12
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Šta ste danas lepo učinili za dragu osobu? - 31.10.2006, 23:53

Dao sam joj kockicu chokolade

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#17 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Odgovor: Šta ste danas lepo učinili za dragu osobu? - 01.11.2006, 00:10

Jednu dragu osobu sam nasmejala.
Ostale drage osobe se nisu smejale.
Drugoj sam održala predavanje o značaju posete lekaru kad postoje određene zdravstvene tegobe i izrazila spremnost da joj "čuvam strah" u čekaonici.
Trećoj dragoj osobi sam održala predavanje o štetnosti alkohola.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#18 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Šta ste danas lepo učinili za dragu osobu? - 07.11.2006, 14:35

Dozvolila sam mu da moju predivnu spavaću sobu koja je bila okrečena u boju bele kafe sa jednim manjim bordo zidom preko puta kreveta, omala u plavo

ali "kupio" me je porukom:
Kratkouško, samo da ti kažem da plava boja deluje proaktivno na funkcije mozga stimulišući njegov rad tako daaaa..za lepu malu pametnu glavu - mali plavi sobojino!

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#19 (permalink))
makycica
Iskusni forumdžija
makycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 07.07.2008 22:50
Odgovor: Šta ste danas lepo učinili za dragu osobu? - 07.11.2006, 21:57

Poslala SMS da zna da stalno mislim na njega...

staro
  (#20 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Pol: Muško
Godine: 51
Odgovor: Šta ste danas lepo učinili za dragu osobu? - 09.11.2006, 14:43

Opet sam je s*bao u svom stilu.

Zazvonila na interfon, standardnom signalizacijom.
A ja na sav glas pitam ,, jel' to moja ljubav dolazi?''

Kad se popela u stan, kaže.
,,Svi na ulici su se okrenuli i gledali u mene, kad su čuli tvoj glas preko interfona''.
,,A ja se osećala ispunjeno''.

Ženska posla, tako im malo treba.

Ali ja sam baksuz pa volim da zabiberim.
Zapevah joj refren pesme KAKO STARIM SVE TE VIŠE VOLIMMMM.

Ma mažem je na leba kad god mi se prohte, a draga ima manu voli što preterujem u tome.

Odgovor

«