|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Nisam trebao / la... |
|
Odgovor: nisam trebao/la |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Kada se ne bih ponašala u skladu sa svojim ''ja'', tačnije kada bih vukla poteze koji samo partneru odgovaraju, na šta bi to ličilo?
![]() Ne kažem da se ne menjam, ali svakako ne, da ''ne bi bilo svađu u kući'', već zbog sebe, na prvom mestu. Prva veza, koja je trajala pet godina, je možda pukla zbog preterane tolerancije sa moje strane, jer sam se upravo trudila da budem ono što nisam - savršena ( devojka za njega ). U tom momentu sam to bila ja, ali već u sledećem... Dok pišem ovo, delujem sebi kao prevarant. Prevarant koji se na pogrešne načine borio za svoju ljubav. Plašila sam se da pokažem svoje pravo lice, bila sam nesigurna i naravno izgubila sam ga, ali sam se vratila svom ''ja''. ![]() Ne kajem se. Jedno iskustvo više. Da tada nisam ''izgubila'', sada ne bih imala oko sebe srećice u dublu. ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Nisam trebao / la... |
Slične teme