|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Svađa sa partnerom u društvu... |
|
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... |
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... -
12.02.2007, 19:23
Kada smo u društvu, mogu da prećutim sve, ali baš sve...
svaku vrstu bezobrazluka... Ne naskačem na Njega pred drugima, pa se neću ni raspravljati pred njima... ![]() Međutim, često je gore kada ja nešto prećutim neko kada odmah kažem..jer se onda to baš onako lepo svari u meni i nisam od onih koji se smire pa zaborave ![]() Tako da, svaki On vrlo brzo skapira da je bolje da me ne vuče za jezik i ne čačka kada sam u stanju da svaku gadost istrpim... Sa druge strane, jedna moja draga drugarica imala je tu dugogodišnju vezu u kojoj, čini mi se, nije bilo sekunda da se nešto ne dohvate...a prilično su im bile zabavne svađe pred drugima..obično to krene kao sitno podbadanje, gde on jednu, ona dve, on četiri ona osam...i onda se brzinom svetlosti tako multiplikuje da uskoro urlaju kao da su sami na nekoj planinčugi... U mom prisustvu im se to dogodilo jednom - na večeri povodom mog dvadesetinekog rođendana... Ja sam elegantno ustala od stola i otišla iz restorana sa rečima: objasnite sami ostalima gde je slavljenica... Ja ne podnosim dreku i ciku, još manje podnosim bezobrazno podjebavanje i to ne praštam ni najrođenijima (po srcu, ne po krvnom srodstvu) tako da mi na pamet ne pada da trpim torturu takvih dvoje ljudi... Sve što imaš - reci. Ali bez vike i buke, bez urlanja i prebacivanja, kulturno i civilizovano. Emocije su ok - ali svaka zamerka ili rasprava može da se odvija i na kulturan i civilizovan način. |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
12.02.2007, 19:37
takve stvari nam se rijetko dešavaju. ako se slučajno i dese, progunđamo nešto jedno drugom u bradu, pa malo cooliramo, pa mrgud na kraju popusti, pa nitko i ne skonta da su sjevale varnice.
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:57
|
12.02.2007, 23:25
Nikad se ne svađam u društvu. Šta imam zadržim u sebi dok ne ostanemo u četiri oka. A onda.... Mislim da sagovornik poželi da sam istresla sve u trenutku kada je doprlo do mojih ušiju, očiju, glave i srca.
Ali, način komunikacije sa nekim ljudima možda drugima deluje kao svađa, ali to je samo naše normalno prepucavanje, ne zlobno, ne nisko, nego prosto blagi trening sivih vijuga. A ti treninzi su mi nekako najslađi kada je u pitanju neki on. |
|
|
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
|
13.02.2007, 00:18
Retko se dogodi da se zakacimo u društvu.Obicno je to prepucavanje zbog razlicitog misljenja na trenutnu temu,a kako smo oboje tvrdoglavi...
Za pravu svadju ipak treba dvoje.Inace u drustvu treba biti umeren i a kod kuce u cetiri oka reci sta ti je na dusi. ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.02.2007.
Poslednji login: 21.11.2007 14:12
Pol: Muško
|
13.02.2007, 13:12
Ne svadjam se ni ovako a kamoli u javnosti, ako bi tako nesto i pocelo samo bi se okrenuo i otisao...
![]() |
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:36
|
20.02.2007, 18:14
Citat:
A ako se zadesim u nekoj svadji jednostavno se trudim da predjemo na neku drugu priču i možda napomenem zašto smo se okupili...druženje, dobra klopa a ne svadja...
|
|
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 08:29
Pol: Muško
Godine: 37
|
20.02.2007, 20:31
Citat:
![]() < |