|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Mirisi |
|
Odgovor: Mirisi |
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 09:21
Pol: Žensko
|
Odgovor: Mirisi -
12.05.2008, 13:23
Citat:
Osim za dojenje i jos sto sta,on je za animalnu privlacnost i najodgovorniji,kazu ljudi od nauke.Tako da svu odgovornost za niske strasti slati na njihovu adresu ili oksitocinu licno .
|
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 09:12
Godine: 28
|
12.05.2008, 14:12
Ne, nisam zaista mislila na parfeme i sapune. Mislila sam na ljudske mirise, i mirise koji se pojavljuju ponekada u ljubavi, misteriozno i onda nestanu...
![]() A one sto se ne kupaju ne moramo spominjati uopste ![]() Citat:
![]() Mirise pamtim, vise nego neke druge stvari, narucito u ljubavi....Poneke uspomene su mi se svele samo na to... Desavalo mi se da od nekih ljudi pobegnem brzinom svetlosti samo zato sto mi se nije svideo miris... ![]() Neki poljupci su posebni samo zbog njih.... ![]() Parfeme zovem po ljudima, u sebi....ako su mi se dopali.... Bitno mi je da znam kako neko mirise i bez savremenih cuda kozmetike... ![]() Veze na osnovu mirisa mi se nisu desavale... ....privlacnost jeste....onda sam kopala dalje, da vidim ima li jos necega sto bi mi se dopalo osim mirisa...![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 08:48
Pol: Muško
|
12.05.2008, 14:30
Uz miris zene pripada i njen parfem...
Tako, zena ne mora imati uvek isti miris. Ipak njen izbor odredjuje i nju. Cesto i ne osecam njen miris. Umesto toga osecam onu sigurnost koja ostane na njenom mestu i kada je ona vec otisla... Mirisi je vracaju iz blize (i dalje) proslosti... Ja ih vidim kao boje... Uglavnom razne nijanse lilavog. i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Godine: 33
|
12.05.2008, 20:46
Pa 'nako, uzgred. Imaš ljudi koji vole jače mirise i kojima opuštenost u tom smislu potpada pod ljubav, pa svašta sebi dozvole. A samo ako je sex u najavi ili primete da se onom drugom oči nešto čudno sjaje trknu pod tuš.
Citat:
![]() Mene izuzetno privlači svež muški znoj. Onaj koji sam ja već odabrala, jel... ili koji mojim receptorima prija. U dane ovulacije blago je reći može da me izludi verujem da tako funkcioniše većina žena. Ne volim čak ni da se odmah kupamo posle sexa ponekad. Baš mi prija da se njušimo ili da tako zaspimo Al' ono što vodi u kisele faze... e to ne mere, opuštanja nema!I to oko parfema može biti zabluda. Žene nekad veruju da će muškarce privući parfemima. Tačnije je to da mošus u parfemu nebrojeno puta više privlači žene i da se žena dok sama sebi miriše oseća toliko senzualnom i poželjnom da to utiče na njeno ponašanje i da je samo zbog toga automatski privlačnija muškarcu. Ne bukvalno zbog parfema ![]()
|
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:28
Godine: 20
|
12.05.2008, 21:34
i te kako
npr. jedan parfem me i dan danas podseti na prvi poljubac ne pamtim mozda svaki, ali osobe koje su mi nekad znacile ili mi sad znace, prepoznam po mirisu ili ih se setim ![]() pored lepih saka i negovanih zuba, to je medju imperativima koji me privuku kod nekog tipa.. volim kad musko mirise na musko.. i bitni su mi veoma, nije mi jasno kako sebi neko moze da dopusti da diSmr kao jarac nisam gadljiva, ali da se razumemo, ne voli niko (pa dobro, mozda ne bas niko ) miris smradine ![]() volim taj miris, posebno kad se nasexamo pa ostanemo da lezimo bez tusa ali bas, onako, meni je sexy kad se muskarac malko oseti ali da ne preteruje, nisamo u kokosinjcu ![]() pa dobro, necemo preterivati, ok je dok je sveze, ali ne mora da zapekne ![]() ![]()
|
|
|
|