VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Mirisi
staro
  (#1 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 13:22
Pol: Žensko
Godine: 28
Mirisi - 11.05.2008, 23:06

Mirisi u ljubavi imaju veliku ulogu. Mogu da nas odbijaju i privlace. Podsvesno nikada necemo biti sa nekim ciji miris nije kontabilan sa nasim....
Oni mogu da izazovu usicenje i da nas nateraju da pozelimo da se ljubimo sa potpunim strancem sa kojim smo se mimoisli na ulici...

Svaki covek ima jedinstven miris, kao sto ima jedinstven otisak prsta...

Da li ih pamtite?

Koliko su vam bitni?

Da li ste se nekada upustili u vezu samo na osnovu mirisa?

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

Poruku je izmenio Najgora, 12.05.2008 u 18:15. Razlog: kažu fali slovce...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Mirisi
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 11:56
Godine: 33
Odgovor: Mirisi - 12.05.2008, 10:23

Sigurna sam da ne misliš na parfeme i sapune ovde

Žene i biraju muškarce na osnovu mirisa ali vole da se zaluđuju mišićima, crna kosa plave oči kombinacijama i ostalim. Mozak traži odgovarajuće telo za reprodukciju. Kažu naučnici, kad se više ne volimo, to je zato što nam je nečiji miris, prirodni miris, postao odbojan. Feromoni koji se vole sa našim receptorima ne izazivaju više određene emocije.

Mirisi u mnogome zavise i od toga kako živimo i čime se hranimo. Onaj ko se naćopa slanine i nalije belog vina, popije 6 kafa i popuši paklu na primer - mora i da isparava nekako Sećam se u vreme dok je poglavica ostavljao duvan, kao lakše će to ako pređe na tompus, pa je kao to gustirao po nekoliko dimova da ga mine želja... Onda je počeo da vari te tompuse kao lud uz opravdanje da to nije cigareta i da on u stvari ne puši ako bolje pogledam . SinEEEEeeeeeEEEEEEE kako to smrdi! Nisam mogla da ga poljubim kako treba, a bogami ako se ne potopi u kadu pre leganja bilo je i premeštanja. Onda je smanjio i te tompuse dok ih nije izbacio potpuno

Da s' razumemo. Ja uopšte nisam gadljiva i na sve uslove mogu da se adaptiram. Znači kad sam u zoološkom vrtu ili na selu ili u štali ili kad su bilo kakvi specifični uslovi u pitanju, ništa mi ne smrdi. Dobro jarac do jaja smrdi. To je van konkurencije. Ali ne volim smrad tamo gde mu mesta nema Znači - ti se uzviždiš kao životinja i mi to kuliramo ili se opustimo sa godinama pa smrdimo non stop ili venčali smo se pa se više ne kupamo redovno ili ostarilo se pa se ne kupamo - toJ ne podnosim

Ja i da 'oću ne mogu da se uzviždim. Nemam od čega valjda. I kad mokra budem, to kao voda. Da je frka mogla biK 'ladno da se ne kupam po mesec dana

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 13:50
Godine: 25
Odgovor: Mirisi - 12.05.2008, 13:02

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Žene i biraju muškarce na osnovu mirisa ali vole da se zaluđuju mišićima, crna kosa plave oči kombinacijama i ostalim. Mozak traži odgovarajuće telo za reprodukciju. Kažu naučnici, kad se više ne volimo, to je zato što nam je nečiji miris, prirodni miris, postao odbojan. Feromoni koji se vole sa našim receptorima ne izazivaju više određene emocije.

Da se nadovežem na ovo. Skoro sam citala negde da hormon od kojeg osećamo zaljubljenost i opijenost se naziva oxytocin. Znači kada naiđemo na odgovarajući miris osobe i na osobu sa kojom želimo da se reprodukujemo u našim telima počne da šljaka ovaj oxytocin. Njegov rad porede sa radom kokaina. Pogotovo ako si u blizini te osobe, koja ima taj neodoljivi miris, onda te oxytocin žešće šljaka. Ovaj hormon radi i žene i muškarce ali žene malo jače. Kako kažu naučnici, negde u četvrtoj godini veze ili braka naša tela stvore antitela protiv tog mirisa. I onda dolazi do tog momenta neprivlačenja i ako osoba sa kojom ste sem mirisa nema po vama ništa interesantno onda dolazi do raskida-razvoda.

Citat:
Da li ih pamtite?
Primetim miris muškarca na početku naše veze ali vremenom naviknem i oguglam. Kada pređem u drugu vezu znam za miris samo te osobe, a ovih prethodnih se i ne sećam više. Tako da ne pamtim mirise.

Citat:
Koliko su vam bitni?
Veoma bitni. Naravno ne volim kad smrde na znoj i neokupano. I pravim razliku što se parfemisanja tiče, volim da je naparfemiran kad idemo negde i kad ću samo stojati pored njega na javnom mestu, a kad smo u zatvorenom prostoru volim da se ne oseća taj parfem.

Citat:
Da li ste se nekada upustili u vezu samo na osnovu mirisa?
U emotivnu vezu se nisam upuštala samo na osnovu mirisa, a u sexualnu jesam. I ako je samo do mirisa i ništa drugo nije interesantno na toj osobi onda to i traje kratko. Kratko ali slatko.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 02:03
Odgovor: Mirisi - 12.05.2008, 13:23

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
...

U emotivnu vezu se nisam upuštala samo na osnovu mirisa, a u sexualnu jesam. I ako je samo do mirisa i ništa drugo nije interesantno na toj osobi onda to i traje kratko. Kratko ali slatko.
U sexualnu jesi bas zbog pomenutog oksitocinaOsim za dojenje i jos sto sta,on je za animalnu privlacnost i najodgovorniji,kazu ljudi od nauke.Tako da svu odgovornost za niske strasti slati na njihovu adresu ili oksitocinu licno.

staro
  (#5 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 13:22
Godine: 28
Odgovor: Mirisi - 12.05.2008, 14:12

Citat:
Sigurna sam da ne misliš na parfeme i sapune ovde
Ne, nisam zaista mislila na parfeme i sapune. Mislila sam na ljudske mirise, i mirise koji se pojavljuju ponekada u ljubavi, misteriozno i onda nestanu...

A one sto se ne kupaju ne moramo spominjati uopste

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Da se nadovežem na ovo. Skoro sam citala negde da hormon od kojeg osećamo zaljubljenost i opijenost se naziva oxytocin. Znači kada naiđemo na odgovarajući miris osobe i na osobu sa kojom želimo da se reprodukujemo u našim telima počne da šljaka ovaj oxytocin. Njegov rad porede sa radom kokaina. Pogotovo ako si u blizini te osobe, koja ima taj neodoljivi miris, onda te oxytocin žešće šljaka. Ovaj hormon radi i žene i muškarce ali žene malo jače. Kako kažu naučnici, negde u četvrtoj godini veze ili braka naša tela stvore antitela protiv tog mirisa. I onda dolazi do tog momenta neprivlačenja i ako osoba sa kojom ste sem mirisa nema po vama ništa interesantno onda dolazi do raskida-razvoda.
Cini mi se da smo citale isto stivo...

Mirise pamtim, vise nego neke druge stvari, narucito u ljubavi....Poneke uspomene su mi se svele samo na to...
Desavalo mi se da od nekih ljudi pobegnem brzinom svetlosti samo zato sto mi se nije svideo miris...

Neki poljupci su posebni samo zbog njih....

Parfeme zovem po ljudima, u sebi....ako su mi se dopali....
Bitno mi je da znam kako neko mirise i bez savremenih cuda kozmetike...

Veze na osnovu mirisa mi se nisu desavale.......privlacnost jeste....onda sam kopala dalje, da vidim ima li jos necega sto bi mi se dopalo osim mirisa...

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#6 (permalink))
biterlemon
uzimati 3x2 dnevno!
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:54
Pol: Muško
Odgovor: Mirisi - 12.05.2008, 14:30

Uz miris zene pripada i njen parfem...

Tako, zena ne mora imati uvek isti miris. Ipak njen izbor odredjuje i nju.

Cesto i ne osecam njen miris. Umesto toga osecam onu sigurnost koja ostane na njenom mestu i kada je ona vec otisla...
Mirisi je vracaju iz blize (i dalje) proslosti...
Ja ih vidim kao boje... Uglavnom razne nijanse lilavog.

i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 11:56
Godine: 33
Odgovor: Mirisi - 12.05.2008, 20:46

Citat:
Kalina kaže: Pogledaj poruku
A one sto se ne kupaju ne moramo spominjati uopste
Pa 'nako, uzgred. Imaš ljudi koji vole jače mirise i kojima opuštenost u tom smislu potpada pod ljubav, pa svašta sebi dozvole. A samo ako je sex u najavi ili primete da se onom drugom oči nešto čudno sjaje trknu pod tuš.

Citat:
Bitno mi je da znam kako neko mirise i bez savremenih cuda kozmetike...

Mene izuzetno privlači svež muški znoj. Onaj koji sam ja već odabrala, jel... ili koji mojim receptorima prija. U dane ovulacije blago je reći može da me izludi verujem da tako funkcioniše većina žena. Ne volim čak ni da se odmah kupamo posle sexa ponekad. Baš mi prija da se njušimo ili da tako zaspimo Al' ono što vodi u kisele faze... e to ne mere, opuštanja nema!

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Uz miris zene pripada i njen parfem...
I to oko parfema može biti zabluda. Žene nekad veruju da će muškarce privući parfemima. Tačnije je to da mošus u parfemu nebrojeno puta više privlači žene i da se žena dok sama sebi miriše oseća toliko senzualnom i poželjnom da to utiče na njeno ponašanje i da je samo zbog toga automatski privlačnija muškarcu. Ne bukvalno zbog parfema

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#8 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:10
Godine: 20
Odgovor: Mirisi - 12.05.2008, 21:34

Citat:

Da li ih pamtite?
i te kako npr. jedan parfem me i dan danas podseti na prvi poljubac ne pamtim mozda svaki, ali osobe koje su mi nekad znacile ili mi sad znace, prepoznam po mirisu ili ih se setim

Citat:
Koliko su vam bitni?
pored lepih saka i negovanih zuba, to je medju imperativima koji me privuku kod nekog tipa.. volim kad musko mirise na musko.. i bitni su mi veoma, nije mi jasno kako sebi neko moze da dopusti da diSmr kao jarac nisam gadljiva, ali da se razumemo, ne voli niko (pa dobro, mozda ne bas niko ) miris smradine

Citat:

Mene izuzetno privlači svež muški znoj.
volim taj miris, posebno kad se nasexamo pa ostanemo da lezimo bez tusa ali bas, onako, meni je sexy kad se muskarac malko oseti ali da ne preteruje, nisamo u kokosinjcu
Citat:
Al' ono što vodi u kisele faze... e to ne mere, opuštanja nema!
pa dobro, necemo preterivati, ok je dok je sveze, ali ne mora da zapekne

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor