VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko ste tolerantni?
staro
  (#11 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 31.10.2008 17:12
Pol: Muško
Godine: 45
Odgovor: Koliko ste tolerantni? - 19.11.2006, 09:34

Veoma,u svim situacijama.To, nikako ne znaci
da dozvojavm ponizenje i tu zavrsava granica moje
tolerantnosti...

nomen est omen

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Pol: Žensko
Odgovor: Koliko ste tolerantni? - 02.03.2007, 20:52

Ja mislim u nekim situacijama i previše tolerantna... Ali uglavnom se ne kajem, ako sam prema pravim osobama tolerantna...

staro
  (#13 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: Koliko ste tolerantni? - 02.03.2007, 20:58

Tolerisem, ali ne zaboravljam.
Kada dodje do toga, tolerancijom samo izbegnem dolivanje ulja na vatru. Koliko je to dobro, ne znam, mislim da jeste

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#14 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Koliko ste tolerantni? - 03.03.2007, 00:08

...mnogo tolerišem...dopuštam joj da radi sve po kući šta poželi....

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#15 (permalink))
zvucnjak
Iskusni forumdžija
zvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat član

Član od: 16.06.2006.
Poslednji login: 13.06.2007 17:06
Godine: 24
Odgovor: Koliko ste tolerantni? - 13.03.2007, 04:26

Ja se držim one "dogovor kuću gradi". Od početka joj otvoreno stavim do znanja svoju otvorenost i iskrenost (koja je inače verovali ili ne jako nepopularna), očekujem isto za uzvrat, i tako svodim mogućnost da dodje do nekih "nesporazuma" na minimum.

Carpe diem

staro
  (#16 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Odgovor: Koliko ste tolerantni? - 13.03.2007, 07:57

tolerantna sam..do neke granice..nekada jednostavno ne mogu da precutim ali uglavnom se kontrolishem i kazem shta mislim kad se malo smire strasti..kod mene da bih to shto me boli mogla da kazem shto mirnijim tonom,pokusavajuci da delujem ozbiljno...jer kad me pogleda,ja odmah prasnem u smeh..i gotovoooo

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#17 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
Odgovor: Koliko ste tolerantni? - 16.03.2007, 10:56

Tolerantna sam....ali sve ima svoju granicu, ne volim da me neko ponižava i vredja......ako se to desi brzo planem i kažem ono što mislim, ništa ne prepuštam slučaju Sve rešavam odmah i sada!!!

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#18 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Koliko ste tolerantni? - 22.04.2007, 22:56

Bila sam tolerantna, sad znam da sam previshe bila tolerantna.....

A inache nisam mnogo tolerantna...
Uglavnom sve reshavam po kratkom postupku....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#19 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Odgovor: Koliko ste tolerantni? - 23.04.2007, 02:12

Dok Sam Bila Maja Devojcica Tolerisala Sam Previse Toga...Tek Kad Sam Malo Uzrasla...Naucila Sam Da Nije Bas Sve To Dobro Za Mene...Skupljanje Nekih Stvari U Sebi Utice Na Psihu Neverovatno...Najvise Volim Kad Lepo Kazem Istoga Trenutka Sve U Lice, Jer Nemam Bas Vremena Da Tolerisem Neke Stvari...Neki Ljudi Nekada Zasluzuju Da Se Jim Skrese Posteno, Zar Ne? Kod Moje Familije Je To Drugacije...Nekada Tolerisem Previse, A Nekada Popizdim Za Najmanju Sitnicu...Sledeceg Dana Je Ionako Sve Po Starom

staro
  (#20 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:32
Godine: 36
Odgovor: Koliko ste tolerantni? - 24.02.2008, 00:35

Kažu mi da sam i previše tolerantna...
A ja mislim da je i tolerancija deo svake veze...inače ni nema veze...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza