|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Prah i pepeo... |
|
Odgovor: Prah i pepeo... |
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Prah i pepeo... -
09.08.2008, 15:51
Razgrcuci po sivilu pepela slijep si za druge boje...Meni malo zara nije dovoljno, ili gori velikim plamenom ili ne gori uopce. Da je bilo vrijedno da se ocuva jos bi postojalo, zar ne?
|
|
|
|
|
|
:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Pol: Muško
Godine: 42
|
09.08.2008, 16:37
Moj liçni Feniks ljubavi se ponovo podize u zavisnosti od nove inspiracije ...
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Pol: Žensko
Godine: 31
|
09.08.2008, 16:51
Citat:
Desilo se svakom...meni je trebalo malo duže da shvatim...moj problem,odbijala sam da verujem u to...Ginula sam bukvalno...ali momenat kada sam shvatila,da sam se dala cela...i da nije više vredno...ne može više nikada da se promeni... Da li žalim,zbog svega što je iza mene?Ne. Jedino kada se osvrnem na to ponekad...nasmejem se sebi... ![]() Na pitanje ima li smisla...moj odgovor je takođe ne.Svaki pokušaj deluje kao produžavanje agonije... treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
|
ženski dušmanin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: juče 23:13
Godine: 30
|
09.08.2008, 16:55
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
|
09.08.2008, 17:43
Dobre bre gde je taj Angus, forumaški špricman, odnosno vatrogasac. Ovde prah, pepeo, žar, dim i ostali indikatori mogućeg požara, a njega nigde. Biće zato što je u takvim situacijama požarno opterećenje zaista malo.
![]() ![]() Od ničega se na napravi ništa. Kada prođe, gotovo. Obično se to poklopi i sa pojavom neke druge priče i neke druge moguće ljubavi, što je dobro. Treba slediti svoju zvedu i ponekd poslušati svoje srce. Ostati u opterećujućoj vezi i tražiti nešto što ne postoji je zlpčin prema samom sebi. U takvin situacijama mi jako smeta rečenica tipa: "Kako možeš da zaboraviš sve one lepe trenutke?", jer me jako opterećuju i nisu suština teme koja se događa. Uspomene nisu dovoljan malter za uspešnu vezu... Ovo je samo moje subjektivno mišljenje... |