|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Prah i pepeo... |
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Pol: Muško
Godine: 41
|
Odgovor: Prah i pepeo... -
09.08.2008, 21:26
Mish kaze: Ne volim da se kajem što nešto nisam učinila. Ma koliko da boli, lakše mi je da pokušam, manje
kajem zato što sam nešto pokušala, nego da nisam ništa. Slazem se.Bolje se kajati sto nesto nije uspelo,nego se kajati sto nismo pokusali.Onda se stvaraju dileme i iluzije,sta bi bilo da sam pokusao,mozda bi bolje bilo da sam ...u nedogled.Ovako je covek nacisto.Pokusao,nije uspelo.Odemo dalje ... ![]() |
|
|
|
|
|
Frajla Juca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 08:06
Pol: Žensko
Godine: 28
|
10.08.2008, 13:11
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
10.08.2008, 16:09
Jeste. Desilo mi se prije jedno tri godine, oko moje sedme godisnjice braka kada smo muz i ja upali u krizu svadjajuci se konstantno. Sjetila sam se moje prve velike ljubavi, mladica za kojeg sam bila zarucena sa svojih balavih 18 godina. Iako je od tog doba proslo vise od deset godina mene je spopala neka nostalgija, pocela sam sebe preispitivati, okitila sam u glavi tu vezu svim mogucim epitetima tako da je u jednom trenutku izgledala savrsena. Kao kad na snizenju nadjes sandale dva broja manje i lazes sebe da ce ti jednog dana pasat'. Pozeljela sam cak da ga slucajno sretnem negdje. Srecom sto je zivio na drugom kontinentu, jer tko zna sta bi mi jos punulo u glavu. Shvatila sam da moram uciniti nesto, da nisam zadovoljna situacijom. Ja se u takvim vremenima obratim onom gore nebi li mi usadio eventualno malo pameti u glavu. I jeste...ne samo da mi je dobrano oprao mozak nego me je i nebeskom nogom u dupe, za uspomenu , da nikad vise ne zaboravim. Rekao mi je da promjenim sebe... Prosle veze su bas upravo to, proslo svrseno vreme. Ljubav ti treba dati krila dovoljno jaka da te nose spram sunca, ali i u lose vreme. Ako je sve sto je ostalo pepeo cemu puhati na dve iskre? I kokos je ptica, ali nikad nece biti orao, ako me kuzis sta hocu da kazem. (Huh, jesam ga otegla...)
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
|
Citat:
Kapiram te još od ''prvog vagona''. Obe smo došle istog, ili sličnog zaključka. Niko ovde ne duva, ne bi li uzdigao Feniksa , već jednostavno pričamo o lekcijama, i darovima koje nam poklanja život. Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Prah i pepeo... |