VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Prah i pepeo...
staro
  (#11 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Prah i pepeo... - 09.08.2008, 20:37

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
Razgrcuci po sivilu pepela slijep si za druge boje...Meni malo zara nije dovoljno, ili gori velikim plamenom ili ne gori uopce. Da je bilo vrijedno da se ocuva jos bi postojalo, zar ne?
Poštujem .

Bilo je vredno jer je trajalo. Veze su imale i kvalitet, i kvantitet, i naravno svoj ''tužan kraj''.

Zar ti se nije desilo da se prisetiš stare ljubavi, da se pojavi u mislima baš, onda kada si miljama najdalje od nje?

Mishicin post me vratio malu u nazad, možda i rastužio, naterao me da se prisetim.

Lepo je kad imaš koga / čega da se prisetiš .

Još sam jedan dokaz da je teško iz praha i pepela uzdići Feniksa ljubavi.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Prah i pepeo... - 09.08.2008, 21:26

Mish kaze: Ne volim da se kajem što nešto nisam učinila. Ma koliko da boli, lakše mi je da pokušam, manje
kajem zato što sam nešto pokušala, nego da nisam ništa.

Slazem se.Bolje se kajati sto nesto nije uspelo,nego se kajati sto nismo pokusali.Onda se stvaraju dileme i iluzije,sta bi bilo da sam pokusao,mozda bi bolje bilo da sam ...u nedogled.Ovako je covek nacisto.Pokusao,nije uspelo.Odemo dalje ...

staro
  (#13 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 08:06
Godine: 28
Odgovor: Prah i pepeo... - 10.08.2008, 13:11

Citat:
GostBG kaže: Pogledaj poruku
Mish kaze: Ne volim da se kajem što nešto nisam učinila. Ma koliko da boli, lakše mi je da pokušam, manje
kajem zato što sam nešto pokušala, nego da nisam ništa.

Slazem se.Bolje se kajati sto nesto nije uspelo,nego se kajati sto nismo pokusali.Onda se stvaraju dileme i iluzije,sta bi bilo da sam pokusao,mozda bi bolje bilo da sam ...u nedogled.Ovako je covek nacisto.Pokusao,nije uspelo.Odemo dalje ...
Eh to prica mog zivota...

staro
  (#14 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Prah i pepeo... - 10.08.2008, 16:09

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku

Zar ti se nije desilo da se prisetiš stare ljubavi, da se pojavi u mislima baš, onda kada si miljama najdalje od nje?
Jeste. Desilo mi se prije jedno tri godine, oko moje sedme godisnjice braka kada smo muz i ja upali u krizu svadjajuci se konstantno. Sjetila sam se moje prve velike ljubavi, mladica za kojeg sam bila zarucena sa svojih balavih 18 godina. Iako je od tog doba proslo vise od deset godina mene je spopala neka nostalgija, pocela sam sebe preispitivati, okitila sam u glavi tu vezu svim mogucim epitetima tako da je u jednom trenutku izgledala savrsena. Kao kad na snizenju nadjes sandale dva broja manje i lazes sebe da ce ti jednog dana pasat'. Pozeljela sam cak da ga slucajno sretnem negdje. Srecom sto je zivio na drugom kontinentu, jer tko zna sta bi mi jos punulo u glavu. Shvatila sam da moram uciniti nesto, da nisam zadovoljna situacijom. Ja se u takvim vremenima obratim onom gore nebi li mi usadio eventualno malo pameti u glavu. I jeste...ne samo da mi je dobrano oprao mozak nego me je i nebeskom nogom u dupe, za uspomenu , da nikad vise ne zaboravim. Rekao mi je da promjenim sebe... Prosle veze su bas upravo to, proslo svrseno vreme. Ljubav ti treba dati krila dovoljno jaka da te nose spram sunca, ali i u lose vreme. Ako je sve sto je ostalo pepeo cemu puhati na dve iskre? I kokos je ptica, ali nikad nece biti orao, ako me kuzis sta hocu da kazem. (Huh, jesam ga otegla...)

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#15 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Prah i pepeo... - 10.08.2008, 19:32

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
. Ljubav ti treba dati krila dovoljno jaka da te nose spram sunca, ali i u lose vreme. Ako je sve sto je ostalo pepeo cemu puhati na dve iskre? I kokos je ptica, ali nikad nece biti orao, ako me kuzis sta hocu da kazem. (Huh, jesam ga otegla...)
Kapiram te još od ''prvog vagona''.
Obe smo došle istog, ili sličnog zaključka.
Niko ovde ne duva, ne bi li uzdigao Feniksa ,
već jednostavno pričamo o lekcijama,
i darovima koje nam poklanja život.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Poruku je izmenio Goga, 10.08.2008 u 19:45. Razlog: korekcija

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Prah i pepeo...