VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Bojim se veze ili volim da sam sam...
staro
  (#1 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 24.09.2008 00:26
Pol: Muško
Godine: 30
Bojim se veze ili volim da sam sam... - 16.02.2008, 16:05

Prvo i osnovno pitanje zelimo li uopste za nekoga da se vezemo i sta nam to donosi?
Lisavamo li sebe ljubavi zbog strahova da se vezemo za nekoga da sa njim podelimo tajnu,ili smo sretni u singlu bez braka,dece napravivsi izbor da smo fensi sami.
Da li u ljubavi biti individualan znaci ustvari biti sam?
Ja sam licno za vezivanja ali moram da dodam i bice jasno (Protiv ljubavne boli ne treba se boriti filozofijom nego SAMO drugom zenom)

Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam...
staro
  (#2 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 23:49
Godine: 44
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 16.02.2008, 16:09

Probah,prođe 17 godina,jedno dete 19,drugo 9,trece vanbracno skroUz samo što nije,ako je i od mene dosta je za jedan zivot,a i moj doprinos majci Srbiji nije zanemarljiv,možda bude još... a lepše i volim kada sam sam,sam sam se i rodio...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

staro
  (#3 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 00:35
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 20.02.2008, 20:01

Kada zazmurim opustim srce i dushu, oslobodim se svih napetosti, zagledam u dubinu duse svoje, sve jasno vidim...

Plase se samo oni koji imaju neprijatna iskustva, koji su stekli u sebi blokadu i ne mogu punim srcem da vole, jer se to moze raditi samo cistom dusom...

Ne, ne bojim se veze! Plasim se samoce!

nisam legenda

staro
  (#4 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 20.02.2008, 23:56

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Kada zazmurim opustim srce i dushu, oslobodim se svih napetosti, zagledam u dubinu duse svoje, sve jasno vidim...

Plase se samo oni koji imaju neprijatna iskustva, koji su stekli u sebi blokadu i ne mogu punim srcem da vole, jer se to moze raditi samo cistom dusom...

sjajno,iskreno

Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.

staro
  (#5 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 10.10.2008 22:19
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 06.03.2008, 22:14

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku

Odlicno receno.Slazem se u potpunosti.

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#6 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 19:46
Godine: 20
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 07.03.2008, 04:50

ne plasim se samoce, plasim se vezivanja za jednu osobu.. moje veze ne traju preko 3 meseca, jer ja klisnem, plasim se rutine i navike.. necu da mi sve bude isto, necu da mi sex bude isti, da mi kafa bude uvek tako slatka..
jednostavno ne znam da se vezem.. ali ja to ne povezujem toliko sa strahom od vezivanja koliko sa strahom od usamljenosti.. ne samoce, nego samo usamljenosti..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#7 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO

Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 10.03.2008, 02:52

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
ne plasim se samoce, plasim se vezivanja za jednu osobu.. moje veze ne traju preko 3 meseca, jer ja klisnem, plasim se rutine i navike.. necu da mi sve bude isto, necu da mi sex bude isti, da mi kafa bude uvek tako slatka..
jednostavno ne znam da se vezem.. ali ja to ne povezujem toliko sa strahom od vezivanja koliko sa strahom od usamljenosti.. ne samoce, nego samo usamljenosti..
Mozda ali ponavljam mozda ces sa 30 godina pozeleti da svako jutro pijes bas istu slatku kafu

staro
  (#8 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 00:56
Godine: 31
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 10.03.2008, 03:15

Citat:
Prvo i osnovno pitanje zelimo li uopste za nekoga da se vezemo i sta nam to donosi?
E drugare ,da li želimo je, individualna stvar,a šta nam to donosi,ne zna niko od nas,kad to kažem mislim na one čistog srca.

Citat:
Lisavamo li sebe ljubavi zbog strahova da se vezemo za nekoga da sa njim podelimo tajnu,ili smo sretni u singlu bez braka,dece napravivsi izbor da smo fensi sami.
O da,lišavamo se prelepih momenata koje nosi jedna ljubavna veza,u slučaju da se ne vezujemo za partnera.Za singl brak bez dece,ne znam,stvar ličnog izbora,ja sam imala sreću,da rodim dvoje divne dece .

Citat:
Da li u ljubavi biti individualan znaci ustvari biti sam
...možda,čuvati neki skriveni delić slobode za sebe?ne,mislim da ne znači,to je osobina jakih karaktera....

Citat:
Ja sam licno za vezivanja ali moram da dodam i bice jasno (Protiv ljubavne boli ne treba se boriti filozofijom nego SAMO drugom zenom)
...ko zna...da li je to pravo rešenje za ljubavne boli...

staro
  (#9 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:58
Godine: 34
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 10.03.2008, 10:12

Citat:
ne plasim se samoce, plasim se vezivanja za jednu osobu.. moje veze ne traju preko 3 meseca, jer ja klisnem, plasim se rutine i navike..
Za tvoje godine i način života je to sasvim ok..
Da li se plašiš samo rutine i naivke ili se plašiš da ćeš nekoga povrediti, ili da ćeš da budeš povređena?

Citat:
necu da mi sve bude isto, necu da mi sex bude isti, da mi kafa bude uvek tako slatka..
Nemoj to da dozovliš - dovoljno si maštovita...

Citat:
Nije se pojavio gospodin '' pravi ''... koji će da skine sve tvoje oklope i barijere, ako ih ima...

Uostalom, ma gde si ti pošla? ...

Uživaj...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.