VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam...
staro
  (#11 (permalink))
Monaliza
Početnik
Monaliza je na dobrom putu

Član od: 05.03.2008.
Poslednji login: 28.03.2008 21:54
Pol: Žensko
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 28.03.2008, 21:41

Uvek imam nekog,ne volim da sam sama...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 18.09.2008, 03:07

Citat:
jamiroyu kaže: Pogledaj poruku
Prvo i osnovno pitanje zelimo li uopste za nekoga da se vezemo i sta nam to donosi?
Kao u legendi o Tamnom vilajetu - ako uzmeš / probaš kajaćeš se, ako ne uzmeš / ne probaš kajaćeš se...

Citat:
Lisavamo li sebe ljubavi zbog strahova da se vezemo za nekoga da sa njim podelimo tajnu,ili smo sretni u singlu bez braka,dece napravivsi izbor da smo fensi sami.
Zbog strahova, ako postoje, lišavamo sebe ne samo ljubavi već i nekih drugih - lepih stvari koje nam nudi život ...
Ukoliko ti i tvoja lepša polovina smatrate da vam je lepše u braku bez dece - to je samo vaš izbor...

Citat:
Da li u ljubavi biti individualan znaci ustvari biti sam?
Nisam sigurna da sam dobro razumela pitanje... Navešću ti moj primer, pod radnim naslovom: '' kada nekoga voliš - oslobodi ga '' - isto ili slično očekujem i od partnera. Ovde i moja i njegova individualnost dolaze do izražaja... ( što meni nije toliko bitno, koliko je to obostrano poverenje i oslonac i kada smo oslobođeni ili nismo...

Citat:
Ja sam licno za vezivanja ali moram da dodam i bice jasno (Protiv ljubavne boli ne treba se boriti filozofijom nego SAMO drugom zenom)

Da.. i tako menjajući jednu za drugom.. trećom.... - '' lečeći se '' ...

Pored tebe prođe ONA - da baš - TA prava...
Psi laju, a kravani prolaze...
Naravno svako ima svoj način za '' izlečenje '',
a da se klin klinom izbija - tačno je...

ali ostaje krater, brE...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#13 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 05:19
Godine: 19
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 18.09.2008, 03:45

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
ne plasim se samoce, plasim se vezivanja za jednu osobu.. moje veze ne traju preko 3 meseca, jer ja klisnem, plasim se rutine i navike..
sto kaze Goga, to je za nase godine normalno... i moje veze ne traju preko 3 meseca... takodje... ne volim naviku i zato raskidam, a to najvise mrzim... jer je tu uvek ono pitanje "A zasto?"... nijedna osoba nije jos uvek probudila u meni to nesto sto ce me navesti da se vezem...
(cekam belog konju na princu...ups... princa na belom konju da se vezem za njega i budem njegova princeza )

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

staro
  (#14 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: juče 23:25
Godine: 41
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 18.09.2008, 13:23

ja sam za varijantu bolje biti i kvalitetno sam nego u nekvalitetnoj vezi.

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje

staro
  (#15 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 04:07
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 18.09.2008, 15:02

Ne "bojim" se vezivanja a još manje samoće.
I jedno i drugo "stanje" mi je poznato.
I jedno i drugo imaju svoje prednosti ... i svoje mane.
I jedno i drugo mi se dopadaju :
- vezivanje ... ako nije vezivanje u čvor(ove)
- samoća ..... ako ne traje u nedogled.

.............................................. ..............................................

Verujem da u odlučivanju o smeni tih "stanja", ima mesta za:
našu volju,
isto onoliko - koliko i za koješta, što sa našom voljom nema ni jednu dodirnu tačku.
neko to od gore vidi sve ... slaže kockice ... i zeza se.
I tu ništa ne treba dirati, ni na silu menjati. Sve to ima svoje ... i kada i kako ... a i zašto.

............................................... ...............................................

staro
  (#16 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Pol: Muško
Godine: 23
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 18.09.2008, 16:41

Ne bojim se veze a volim i da sam sam.HMM Koliko ima ovakvih ljudi koji isto razmislaju.To je prirodno jedno je dobro u jednom smislu drugo u drugom smislu.Veza bez veze je BEZVEZE.A i kad si sam to je nekad bezveze

staro
  (#17 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 22:44
Godine: 31
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 18.09.2008, 16:52

Citat:
prewrnuta_torta kaže: Pogledaj poruku
:moje veze ne traju preko 3 meseca... takodje... ne volim naviku i zato raskidam, a to najvise mrzim... jer je tu uvek ono pitanje "A zasto?"... nijedna osoba nije jos uvek probudila u meni to nesto sto ce me navesti da se vezem...
Takva sam i ja bila u tvojim godinama.Zao mi je kad se mlada devojka samo sto je pocela da izlazi i da se provodi bez nekih stega odmah veze.Treba uzivati,zezati se,probati sta ti godi.Kad ako ne u tim godinama?Treba posle u braku da stignu neke bubice iz mladosti?Sve ima svoje vreme.U svakom slucaju kad stigne pravi-znace se.I nikad nije kasno!

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#18 (permalink))
ognjen56
stegni mi.....ruku
ognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostale

Član od: 18.09.2008.
Poslednji login: juče 23:19
Godine: 23
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 18.09.2008, 20:16

Citat:
lado kaže: Pogledaj poruku

U potpunosti se slazem.Bolji komentar na ovu temu mislim da ne postoji.

staro
  (#19 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Pol: Muško
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 18.09.2008, 20:25

Citat:
lado kaže: Pogledaj poruku
Slazem se u potpunosti sa ovim razmisljanjem.Samo bih ga dopunio: najbolja varijanta je kvalitetna veza.

staro
  (#20 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: juče 23:25
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... - 18.09.2008, 20:27

Citat:
GostBG kaže: Pogledaj poruku
Slazem se u potpunosti sa ovim razmisljanjem.Samo bih ga dopunio: najbolja varijanta je kvalitetna veza.
pa znam da je to najbolja opcija al nas nekad nece

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje<