|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... |
|
|
|
*Ded' Mraz'ca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 05:19
Pol: Žensko
Godine: 19
|
Odgovor: Bojim se veze ili volim da sam sam... -
18.09.2008, 03:45
Citat:
sto kaze Goga, to je za nase godine normalno... i moje veze ne traju preko 3 meseca... takodje... ne volim naviku i zato raskidam, a to najvise mrzim... jer je tu uvek ono pitanje "A zasto?"... nijedna osoba nije jos uvek probudila u meni to nesto sto ce me navesti da se vezem... (cekam belog konju na princu...ups... princa na belom konju da se vezem za njega i budem njegova princeza )I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you
![]() |
|
|
|
|
|
|
zena u crwenom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: juče 23:25
Godine: 41
|
18.09.2008, 13:23
ja sam za varijantu bolje biti i kvalitetno sam nego u nekvalitetnoj vezi.
ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje
|
|
|
|
|
|
Mali Badža
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 04:07
|
18.09.2008, 15:02
Ne "bojim" se vezivanja a još manje samoće.
I jedno i drugo "stanje" mi je poznato. I jedno i drugo imaju svoje prednosti ... i svoje mane. I jedno i drugo mi se dopadaju : - vezivanje ... ako nije vezivanje u čvor(ove) - samoća ..... ako ne traje u nedogled. .............................................. ..............................................Verujem da u odlučivanju o smeni tih "stanja", ima mesta za: našu volju, isto onoliko - koliko i za koješta, što sa našom voljom nema ni jednu dodirnu tačku. neko to od gore vidi sve ... slaže kockice ... i zeza se. I tu ništa ne treba dirati, ni na silu menjati. Sve to ima svoje ... i kada i kako ... a i zašto. ............................................... ...............................................![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Pol: Muško
Godine: 23
|
18.09.2008, 16:41
Ne bojim se veze a volim i da sam sam.HMM Koliko ima ovakvih ljudi koji isto razmislaju.To je prirodno jedno je dobro u jednom smislu drugo u drugom smislu.Veza bez veze je BEZVEZE.A i kad si sam to je nekad bezveze
|
|
|
|
|
|
E n i g m A
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 22:44
Godine: 31
|
18.09.2008, 16:52
Takva sam i ja bila u tvojim godinama.Zao mi je kad se mlada devojka samo sto je pocela da izlazi i da se provodi bez nekih stega odmah veze.Treba uzivati,zezati se,probati sta ti godi.Kad ako ne u tim godinama?Treba posle u braku da stignu neke bubice iz mladosti?Sve ima svoje vreme.U svakom slucaju kad stigne pravi-znace se.I nikad nije kasno!
Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde
|
|
|
|
|
|
zena u crwenom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: juče 23:25
Godine: 41
|
18.09.2008, 20:27
Citat:
![]() ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje < |