VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila?
staro
  (#1 (permalink))
pokemoni
Novi član
pokemoni će uskoro postati poznat član

Član od: 24.03.2006.
Poslednji login: 05.04.2008 23:04
Pol: Muško
Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila? - 29.03.2006, 00:55

Zanima me da li pricate odjednom sve lose i pogrdne stvari za osobu koja vas je igrom slucaja ostavila.Iskren da budem od dosta osoba sam cuo da za do skorasnjeg partnera za koga su pricali sve najbolje,a kada budu ostavljeni pricaju sve najgove.Kako je vase iskustvo ne mora biti licno?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila
staro
  (#2 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 29.03.2006, 00:59

Jok. Suvise je to jadno. Bilo da sam ostavio ja nju ili ona mene, pamtim lepe stvari, a iz ruznih izvlacim pouku. Eventualno najboljim prijateljima ispricam sve, mada je to uglavnom subjektivan pogled, ali nikako ne idem okolo i pricam bljuvotine. Zaista je jadno i ljudi koji to rade su jadni.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 30.03.2006, 02:52

Nikada ni za jednog bivseg nisam nasla losu rec. Stvarno su mi sve veze ostale u lepoj uspomeni. Nikada nisam mogla da volim nekoga ko je los covek. Bile su tu i tamo neke budale, u pozitivnom smislu, ali losi ljudi, ne. Jednostavno, ne spadam u tu grupu ljudi iz tvog pitanja.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
Revolverasica
Početnik
Revolverasica će uskoro postati poznat članRevolverasica će uskoro postati poznat član

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 13.02.2007 01:05
Godine: 27
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 01.04.2006, 19:55

Mene ne ostavljaju,ne smiju
Ako je veza bila ozbiljna,normalno da cu pomislim tu i tamo nesto lose.Pogotovo ako saznam za neki 'necasni cin'.Ali ne pricam,udarim sebi blokadu,i mogu recimo da se salim na nas racun,i neki starih slavnih vremena.
Ali,ako me zaista povrijedi,svakako necu da umisljam da sam glavni lik nekog loseg ljubavnog romana,i sirim traceve.Nosim se sa tim kao pravo zensko!!!

staro
  (#5 (permalink))
lind cokolada
Početnik
lind cokolada će uskoro postati poznat član

Član od: 27.04.2006.
Poslednji login: 24.06.2007 10:00
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 11.05.2006, 00:43

nikada nisam rekla nesto lose za bivsim ipak je on bio jedan momenat mog zivota

amore e tutto quello che si ama

staro
  (#6 (permalink))
Betty Boop
Početnik
Betty Boop će uskoro postati poznat članBetty Boop će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Godine: 28
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 11.05.2006, 09:27

Boze sacuvaj.
Na nesto sto je bilo i zavrsilo se, ne trosim reci. Naravno, po zavrsetku veze, sa najboljim drugom procesljam njegovo i svoje ponasanje, i ako sam ja negde gresila trudim se da to ispravim za ubuduce . A za bivseg mi partnera, ne pricam nista lose okolo. Iz razloga sto: 1. sta koga ineteresuje sta je bilo izmedju nas i zbog cega se zavrsilo; 2. ako sam ja bila sa takvom osobom, i jos posle unaokolo da trtljam o tome sta je bilo i da ga opanjkavam, kakvom me to, onda, osobom cini.

"Bupu pi du pu !"

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 19.05.2006, 18:06

nikada, bez obzira sta bilo. to mi je strasno pateticno i djetinjasto.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 25.05.2006, 11:18

Zanima me da li pricate odjednom sve lose i pogrdne stvari za osobu koja vas je igrom slucaja ostavila.Iskren da budem od dosta osoba sam cuo da za do skorasnjeg partnera za koga su pricali sve najbolje,a kada budu ostavljeni pricaju sve najgove.Kako je vase iskustvo ne mora biti licno?

Iskrena da budem,normalno je da postoji bes,ljutnja,nezadovoljstvo,zelja za osvetom u nekim patoloskim slucajevima
Medjutim,veoma je ruzno pricati lose o osobi sa kojom smo jednom bili.Time dovodimo sebe u situaciju da u ocima drugih izgledamo nedosledni-odnosno,ako je to neko koga smo mi jednom tamo davno izabrali,kako odjednom sada mozemo da imamo samo pogrdne reci za istog?Ako to nije bila osoba sa kojom smo zeleli da budemo,onda se to resava u startu-do veze ne dolazi.Ovako,samo rizikujemo da nas okolina klasifikuje kao nekog ko ne ume stoicki da istrpi gubitak,odbijanje,poraz u neku ruku.Druga stvar,sta ako se jednog dana pomirimo s tom osobom?Na sta ce to da lici,ako smo pre kratkog vremena istu opanjkavali,ocrnjivali,pljuvali i sl. ?
Diskrecijom i sistemom 'o bivsem sve najbolje ili nista' mozemo da ispadnemo veci covek.

staro
  (#9 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 26.05.2006, 18:20

Nikada,jer mislim da je to stvarno ruzno! Ja sam sa tom osobom delila sve, svoje tajne, osecaje, strahove i snove. Znali smo sve jedno o drugom, i stvarno ne bi bilo fer da posle raskida okolo pricam njegove tajne samo da bih mu se osvetila!To je tako nisko! Ako on to radi, pa, iskreno, bilo bi mi uzasno krivo zbog toga ali to samo pokazuje kakva je on osoba. Naravno, krivila bih i sebe kada bih cula da me opanjkava okolo, jer kako sam migla da ne vidim to odmah?! Na srecu, to mi se jos nikada nije desilo, i nadam se da i nece

staro
  (#10 (permalink))
comi254
Početnik
comi254 će uskoro postati poznat član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 26.01.2008 21:48
Godine: 42
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 26.05.2006, 22:37

Sta god covek mislio o osobi koja ga je ostavila bolje da zadrzi komentar za sebe, jer u suprotnom i svoje lice pokazuje u pravom svetlu !

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen