|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ima li čari u tešenju ostavljenih? |
|
Odgovor: Ima li čari u tešenju ostavljenih? |
|
Odgovor: Kad ostavljeni ostavljaju... |
|
Odgovor: Ostavljeni... |
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 08:32
Pol: Muško
|
Odgovor: Ostavljeni... -
21.06.2008, 21:11
Citat:
Tesenje ostavljenih i tuznih je uvek `triper` posao, a ulazenje u neke druge privremen veze samo da bi se nekome svetilo je neodgovorno, nezrelo pa i zamorno... Bar prosecna psihofizicka konstitucija i vreme garantuju oporavak. U iscekivanju prolaska ljubavi moze sa malo (terapijski) posecivati i kafana (Skadarlija, recimo)... Rebel
|
|
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
22.06.2008, 14:53
Citat:
znaci, to mu dodje prvi primer..drugi, da sad kao ostavim decka i smuvam se sa nekim prema kome ne osecam nista, jer se toboze kao svetim.. ma 'ajde, gde to ima.. medj' nama 'vako normalnim nema je l' te.. ili ja nisam normalna.. nema cari, osim toga sto mozes toj osobi koju tesis da pokazes da ti je i koliko ti je stalo do nje.. a tesis isto kao sto bi tesio bilo koga, ono "bice bolje, proci ce, doci ce bolji/bolja.." tesis ih neko vreme, ne traje to vecno.. u principu, meni je krivo kad je nekom tesko.. i nekako uvek sam tu kad nekog treba tesiti.. decko mi je rekao jednom prilikom da ne znam da funkcionisem bez negativne energije.. kao da sam sundjer za istu.. nije to tacno, ja samo volim da pomognem ![]() uostalom.. i ja sam bivala ostavljena.. i prija kad znas da imas nekog da te utesi.. Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Pol: Žensko
Godine: 31
|
23.10.2008, 21:53
Nije svet zbog toga stao...svi su bar jednom bili ostavljeni...a te osvete,ja nazivam malo drugačije...potreba da se nahrani sujeta,rekla bi,koju svi posedujemo manje ili više,i moram reći...na taj način je nikad nisam hranila.
treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 01:41
Pol: Žensko
|
28.10.2008, 01:22
Nije losha ona stara "klin se klinom izbija"...
Lichno mi se deshavalo da iz jedne veze komotno odem u drugu,i naravno zaboravim predhodnog.Ali,te su veze bile sachinjene na strasti i telesnoj komunikaciji po najvishe,tako da su neverovatnom brzinom bile prevazidjenje... To sam,naravno svesno radila,imajuci u vidu da ako bi potrajalo malo duze,moglo bi da dodirne moje srce ![]() A,kako srcem nisam ulazila u vezu,nebi sebi oprostila da bez srca i ne izadjem... ![]() Inache,kad su neke "ozbiljnije" ,jel te,veze u pitanju,i onda se iz ljubavi skache u "prazan" krevet,jedino se chovek moze svetiti sam sebi... Fakat,ako josh bivshu/bivsheg to uopshte ne dotiche i ne daje nikakve znake... Neuspelom akcijom,jedino sam sebi da pljune u lice... ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Ostavljeni... |