VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ima li čari u tešenju ostavljenih?
staro
  (#11 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 02:23
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Ima li čari u tešenju ostavljenih? - 20.12.2007, 21:27

Ima..bar znas na koga misli dok je tesis...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:55
Odgovor: Ima li čari u tešenju ostavljenih? - 20.12.2007, 22:17

Cari nema vise je to nerviranje, ali za prijatelja uvek imam rame za plakanje...

Posle toga uvek postane prijateljstvo nekako dublje...

nisam legenda

staro
  (#13 (permalink))
lily66
Početnik
lily66 je na dobrom putu

Član od: 11.12.2007.
Poslednji login: 19.09.2008 03:07
Pol: Žensko
Odgovor: Ima li čari u tešenju ostavljenih? - 21.12.2007, 03:26

otrpela bi jednu turu plakanja na ramenu..
al neCHu bwe..niko tu nema obzira..da bar plate hemisko ciscenje posle...

iz supljeg u prazno .. ..

Odgovor: Kad ostavljeni ostavljaju...
staro
  (#14 (permalink))
emotivni
Novi član
emotivni je na dobrom putu

Član od: 21.06.2008.
Poslednji login: 27.06.2008 09:14
Godine: 35
Odgovor: Kad ostavljeni ostavljaju... - 21.06.2008, 20:47

Citat:
mirka7 kaže: Pogledaj poruku
Mislim da čovjek samo sebi može zadati još veću bol,ako se nekom sveti...a kad si ostavljen ili ostavljena to jednostavno moraš odbolovati drugog lijeka nema,a skakati iz veze u vezu noseći bol iz predhodne nije oket...jer možeš da je ublažiš malo al ona se vrati i zato je pusti da sama izađe,ne prebacuj je na druge vratiće se kao bumerang....
apsolutno se slazem sa tobom....preboleti, a tek onda se upustiti u drugu vezu....

Odgovor: Ostavljeni...
staro
  (#15 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Odgovor: Ostavljeni... - 21.06.2008, 21:11

Citat:
miha kaže: Pogledaj poruku
Šta mislite o ostavljenima koji ulaze u novu vezu samo da bi novog/novu ostavili i tako se, kao, svetili prethodnoj vezi?

Kako je tešiti ostavljene i tužne? Ima li u tome i neke posebne čari?
Socijalni odnosi u sustinski interesni odnosi, pa tako i musko zenske, odnosno ljubavne veze pocivaju na zadovoljenju nasih emotivnih i ostalih potreba. Oni su dinamicna kategorija i vremenom se interesi mogu menjati. Sve socijalne veze su moguco konacne pa i najvece ljubavi neretko dozive kraj i raskid...

Tesenje ostavljenih i tuznih je uvek `triper` posao, a ulazenje u neke druge privremen veze samo da bi se nekome svetilo je neodgovorno, nezrelo pa i zamorno...

Bar prosecna psihofizicka konstitucija i vreme garantuju oporavak. U iscekivanju prolaska ljubavi moze sa malo (terapijski) posecivati i kafana (Skadarlija, recimo)...

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

Odgovor: Ostavljeni...
staro
  (#16 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Ostavljeni... - 22.06.2008, 14:53

Citat:
Šta mislite o ostavljenima koji ulaze u novu vezu samo da bi novog/novu ostavili i tako se, kao, svetili prethodnoj vezi?
jedna moja drugarica je iz veze koja je trajala dve godine odmah uskocila u vezu koja sada vec tri i po godine.. ali ne bi se svetila, vec zato sto nije navikla da bude sama znaci, to mu dodje prvi primer..
drugi, da sad kao ostavim decka i smuvam se sa nekim prema kome ne osecam nista, jer se toboze kao svetim.. ma 'ajde, gde to ima.. medj' nama 'vako normalnim nema je l' te.. ili ja nisam normalna..

Citat:
Kako je tešiti ostavljene i tužne? Ima li u tome i neke posebne čari?
nema cari, osim toga sto mozes toj osobi koju tesis da pokazes da ti je i koliko ti je stalo do nje..
a tesis isto kao sto bi tesio bilo koga, ono "bice bolje, proci ce, doci ce bolji/bolja.." tesis ih neko vreme, ne traje to vecno..
u principu, meni je krivo kad je nekom tesko.. i nekako uvek sam tu kad nekog treba tesiti.. decko mi je rekao jednom prilikom da ne znam da funkcionisem bez negativne energije.. kao da sam sundjer za istu.. nije to tacno, ja samo volim da pomognem
uostalom.. i ja sam bivala ostavljena.. i prija kad znas da imas nekog da te utesi..

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Ostavljeni...