|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari? |
|
|
|
|
Muskarcina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 00:57
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari? -
17.09.2008, 19:42
super,bas pametan zakljucak![]() znaci,nek se wara onda jer je to iz 'srca',waranje nije dozwoljeno prema nekom bozjem zakonu,tako da sama cinjenica PREWARITI znaci podmuklost...a to sto muskarci to rade iz hira,prowoda i slicno,a zene iz ''prawe ljubawi'' to je smijesno..prewara,alo prewara!bjezmo Grumfe....njih su dvojica, a mi smo sami!
![]() |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 23:53
|
17.09.2008, 19:55
Citat:
Ako pažljivo razmisliš, ništa nije teže nego otkriti budalu, ako usta drži zatvorena.
Alonso de Erčilja |
|
|
|
|
|
|
E n i g m A
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Žensko
Godine: 31
|
17.09.2008, 19:55
Naravno da je prevara-prevara.Ono sto sam napisala ne opravdava ni jedne ni druge.Nema potrebe za to.Navela sam samo njihove moguce razloge.Tu je velika razlika.Opravdanje i razlog nije jedno te isto (za neupucene)
Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde
|
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:12
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
17.09.2008, 19:58
slozila bih se onima iznad mene koji su naveli da je zenska prevara uglavnom iz srca, dok je muska avantura..
valjda tako funkcionisemo, jebem li ga ![]() to, naravno, ne znaci da je istu i opravdavam ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
Muskarcina
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 00:57
Godine: 26
|
17.09.2008, 19:58
Citat:
dobro,ako neko zeli izlet sa drugom,drugim,nema weze to je izlet,awanturica..ma daj..a bozji zakon ,to rekoh onako,jer nije ok warati,to je sustina,uostalom,u temi se kaze prewara i to je tacka...a to da ne bi potezao krupne rijeci PREWARA,pa cowjece to je i tema,prewara![]() bjezmo Grumfe....njih su dvojica, a mi smo sami!
![]() |
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:12
Godine: 29
|
17.09.2008, 20:04
...ali kao i u svemu drugom i u ovome ima izuzetaka, svakako da i muškarci umeju da varaju i srcem a žene s tim drugim organom...
...prevara može biti , što yossa reče, ili duža ozbiljnija veza sa drugom osobom mimo osobe sa kojom ste zvanično u vezi, u koju su upetljane emocije ili 'izletčić', opuštanje, kratkotrajna promena sexualnog partnera bez namere za emotivnim uplitanjem i bez planova za zajedničku budućnost... ...i ako mene pitate podjednako se tu nalaze i muškarci i žene, ne bih ja to generalizovala... Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
zena u crwenom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: juče 23:37
Godine: 41
|
17.09.2008, 22:36
ja nisam pisala o razlozima prevare muskaraca i zena. a razlozi su raznovrsni dosada, gimnastika,malo promene,zaljubljenost, emotivna veza....zar je opravdanje tipa muskarci to rade onako bezveze a zene sa vezom???? kako god bilo za mene je prevara posledica...al opet nemam opravdanje za prevaru cija god
![]()
|
|
|
|