VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari?
staro
  (#41 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen član

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: juče 23:37
Pol: Žensko
Godine: 41
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari? - 17.09.2008, 18:48

pa sad cu se ponavljati za mene je prevara -prevara

zene su rodjeni vozaci-prvo te pale,pa te vozaju,pa te gaze i na kraju obilaze

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 00:10
Godine: 31
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari? - 17.09.2008, 19:35

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Мислим да не постоји нужно, али може да постоји. Делим цењени утисак да, наравно ако говоримо о некој иоле озбиљнијој вези, кад жена превари то често значи пуно више него кад мушкарац превари. За мушкарца то често зна да буде само гимнастика, релаксација, лечење комплекса из младости (у моје време се нису овако облачиле!!), авантурица, ето указала се прилика... код жена су ти разлози пуно ређи, и превара често има пуно озбиљнију позадину.
Slazem se sa yossarianom.Zene uglavnom varaju srcem,a muskarci ...

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#43 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 00:57
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari? - 17.09.2008, 19:42

Citat:
jovuk kaže: Pogledaj poruku
Slazem se sa yossarianom.Zene uglavnom varaju srcem,a muskarci ...
super,bas pametan zakljucak znaci,nek se wara onda jer je to iz 'srca',waranje nije dozwoljeno prema nekom bozjem zakonu,tako da sama cinjenica PREWARITI znaci podmuklost...a to sto muskarci to rade iz hira,prowoda i slicno,a zene iz ''prawe ljubawi'' to je smijesno..prewara,alo prewara!

bjezmo Grumfe....njih su dvojica, a mi smo sami!

staro
  (#44 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 23:53
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari? - 17.09.2008, 19:55

Citat:
egzotic kaže: Pogledaj poruku
super,bas pametan zakljucak znaci,nek se wara onda jer je to iz 'srca',waranje nije dozwoljeno prema nekom bozjem zakonu,tako da sama cinjenica PREWARITI znaci podmuklost...a to sto muskarci to rade iz hira,prowoda i slicno,a zene iz ''prawe ljubawi'' to je smijesno..prewara,alo prewara!
Не бих ја потезао тако крупне ријечи... превара... то чак има неки негативан призвук... а ни подмуклост... још мање бих одмах потезао "неке божје законе". То се лепо каже... авантурица... излетчић...

Ako pažljivo razmisliš, ništa nije teže nego otkriti budalu, ako usta drži zatvorena.
Alonso de Erčilja

staro
  (#45 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 00:10
Godine: 31
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari? - 17.09.2008, 19:55

Naravno da je prevara-prevara.Ono sto sam napisala ne opravdava ni jedne ni druge.Nema potrebe za to.Navela sam samo njihove moguce razloge.Tu je velika razlika.Opravdanje i razlog nije jedno te isto (za neupucene)

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#46 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:12
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari? - 17.09.2008, 19:58

slozila bih se onima iznad mene koji su naveli da je zenska prevara uglavnom iz srca, dok je muska avantura.. valjda tako funkcionisemo, jebem li ga
to, naravno, ne znaci da je istu i opravdavam

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#47 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 00:57
Godine: 26
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari? - 17.09.2008, 19:58

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Не бих ја потезао тако крупне ријечи... превара... то чак има неки негативан призвук... а ни подмуклост... још мање бих одмах потезао "неке божје законе". То се лепо каже... авантурица... излетчић...
dobro,ako neko zeli izlet sa drugom,drugim,nema weze to je izlet,awanturica..ma daj..a bozji zakon ,to rekoh onako,jer nije ok warati,to je sustina,uostalom,u temi se kaze prewara i to je tacka...a to da ne bi potezao krupne rijeci PREWARA,pa cowjece to je i tema,prewara

bjezmo Grumfe....njih su dvojica, a mi smo sami!

staro
  (#48 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:12
Godine: 29
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari? - 17.09.2008, 20:04

Citat:
jovuk kaže: Pogledaj poruku
Zene uglavnom varaju srcem,a muskarci ...
...ali kao i u svemu drugom i u ovome ima izuzetaka, svakako da i muškarci umeju da varaju i srcem a žene s tim drugim organom...
...prevara može biti , što yossa reče, ili duža ozbiljnija veza sa drugom osobom mimo osobe sa kojom ste zvanično u vezi, u koju su upetljane emocije ili 'izletčić', opuštanje, kratkotrajna promena sexualnog partnera bez namere za emotivnim uplitanjem i bez planova za zajedničku budućnost...
...i ako mene pitate podjednako se tu nalaze i muškarci i žene, ne bih ja to generalizovala...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#49 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen član

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: juče 23:37
Godine: 41
Odgovor: Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari? - 17.09.2008, 22:36

ja nisam pisala o razlozima prevare muskaraca i zena. a razlozi su raznovrsni dosada, gimnastika,malo promene,zaljubljenost, emotivna veza....zar je opravdanje tipa muskarci to rade onako bezveze a zene sa vezom???? kako god bilo za mene je prevara posledica...al opet nemam opravdanje za prevaru cija god

zene su rodjeni vozaci-prvo te pale,pa te vozaju,pa te gaze i na kraju obilaze