|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Propali sudari |
|
Odgovor: Propali sudari |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Pol: Žensko
Godine: 15
|
Odgovor: Propali sudari -
17.01.2007, 20:20
imala sam nedavno dva sudara na slepo,i sebi sam rekla:vise nikad!
![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Pol: Muško
Godine: 29
|
17.01.2007, 23:31
Ma više, sudari na slepo i sudari vođeni čisto razumom NE, uvek bude njesra. Samo ako postoji neka hemija i privlačnost, može.
A odgovor na temu. Pa "propali sudari" mi je srednje ime a zaista sam bio maher ranije da upropastim svaki potencionalni sudar, čak ni ja ne znam kako mi je sve to polazilo za rukom, gledajući sa ove perspektive ehh ![]() |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 10:19
Godine: 25
|
18.01.2007, 01:57
Ja sam imala jedan sudar na slepo, ali bas kao neki ljubavni sudar, posto smo se jelte muvali preko chat-a. Ali nismo razmenili slike. Tacnije to je bio chat preko mobilnog.
I oboje smo priznali da smo bili ekstremno skepticni. On je iz BG-a i dosao je u NS. I ja sam se lepo iznenadila. Bio je cak lep i veoma simpatican. I tad smo samo na pice otisli. Ali sledeci put kad je dosao smuvali smo se. Bilo je kratko ali slatko. U sustini posle nekoliko nedelja vise mi nije bio simpa. ![]() |
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
18.01.2007, 12:05
dva sudara s 14 godina?
dete moje jes ti svesna? znas li da su takve curice tvog uzrasta najveci postotak zrtava belog roblja,silovanja...i ko zna josh sve cega...bas zato jer su mlade i naivne a ubedjene da su pametne,bistre i oprezne... bez ikakve shale cu te reci mami... ![]() kako mozesh biti tako nepromishljena... aj kad "stariji svet" ide na ta vidjanja na slepo,pa ono proziveo nema sta da izgubi... al ovo 'vako stvarno greota da ostanesh bez ruke ili noge....ili glave ne daj Boze... tztztz... Ubica mekog srca. |
|
|
|