VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Propali sudari
staro
  (#1 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 21:35
Pol: Žensko
Godine: 22
Propali sudari - 20.08.2006, 04:10

Ucim ja danas engleski i naletim u knjizi na neki tekst. Prica dvoje ljudi (naravno izmisljena) o propalim sastancima. Da li vam se nekad desilo da vam prvi sudar bude katastrofa? Treba sa nekim da se nadjete, leptirici u stomaku, nervoza itd... kad ono - bedak! Naravno ne mora to da bude bas prvi sudar vec bilo koji kada ste ocekivali puno i razocarali se, ili mozda niste ocekivali nista pa se odusevili...

Ja sam jednom otisla na pice sa likom kojeg do tada nisam ni poznavala. Dopisivali smo se, ucinilo mi se da je extra, puno zajednickih interesovanja... U pocetku je sve bilo o.k. a onda je on poceo da prica o svojim problemima u porodici Rekao mi je neke stvari koje ja ne bih ispricala ni najboljoj drugarici a kamoli nekom koga vidim prvi put u zivotu Posle mi je pricao kako sam ja mnogo drugacija od svih ostalih devojaka, kako ona za kojom je patio ne moze ni da mi pljune pod prozor... On sad ide u Hrvatsku na more, hoce da me vodi, da me zeni... Uzas! Nekako sam ga se otarasila taj dan, ali porukama me je bombardovao!!! Nisam mogla da se izvucem da nemam kredita jer mi je sam uplatio isti. Rece kad se vrati s'mora zvace me da vidi da li imam momka. I stvarno je zvao ali ja sam bila tudja... Ma da, kako da ne, ali me je ostavio na miru. Javio se posle dve godine da vidi kako sam, sta radim u zivotu, ali nije me zvao da se vidimo Poklonio mi je velikog belog medu sa kojim jos uvek pajkim, ali cudo... uopste me ne podseca na njega...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Propali sudari
staro
  (#2 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 11:06
Pol: Muško
Godine: 51
Odgovor: Propali sudari - 21.08.2006, 19:27

To je sad nova fora da tipovi poklanjaju mečkurde sa kojima devojke idu u krevet.
A unutra odašiljač sa skrivenom kamerom.
Posle samo vidiš na netu sebe neodenutu i u ko zna kakvim intimnim situacijama.

staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 23:28
Godine: 32
Odgovor: Propali sudari - 21.08.2006, 20:31

Da, kazzu da im baterije traju po dve tri godine ..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#4 (permalink))
Grmi
Početnik
Grmi će uskoro postati poznat član

Član od: 13.05.2006.
Poslednji login: 29.07.2008 12:06
Godine: 28
Odgovor: Propali sudari - 21.08.2006, 23:22

Ovo "mečkurde" ne razumem baš . To neki plisani meda?
Pazi ideje.......meda spijun
Budibogsnama......

On topic: Naravno da mi se desilo da mi prvi sudar bude "komplit dizaster".Čak sam se jednom dao nagovoriti na "sudar na slepo"......leleeee, bila je sve ono sto ja necu a mislim da sam isto tako i ja njoj izgledao i ponasao se

The night seems so dark because the day is much too bright

staro
  (#5 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 21:35
Godine: 22
Odgovor: Propali sudari - 21.08.2006, 23:46

Citat:
TROPRSTI kaže:
To je sad nova fora da tipovi poklanjaju mečkurde sa kojima devojke idu u krevet.
A unutra odašiljač sa skrivenom kamerom.
Posle samo vidiš na netu sebe neodenutu i u ko zna kakvim intimnim situacijama.
Severina je tako postala popularna
Mozda budete uzdisali za Crvenom Lady isto tako....

staro
  (#6 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:11
Godine: 26
Odgovor: Propali sudari - 13.01.2007, 13:44

Naravno da ih je bilo,mada,kad bolje razmislim,...ne bih bas da ih se prisecam.

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#7 (permalink))
Masha 92
Početnik
Masha 92 je na dobrom putu

Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Godine: 15
Odgovor: Propali sudari - 17.01.2007, 20:20

imala sam nedavno dva sudara na slepo,i sebi sam rekla:vise nikad!

Vise je za zaljenje onaj ko zbog pameti izgubi ljubav,nego onaj ko zbog ljubavi izgubi pamet...

staro
  (#8 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Godine: 29
Odgovor: Propali sudari - 17.01.2007, 23:31

Ma više, sudari na slepo i sudari vođeni čisto razumom NE, uvek bude njesra. Samo ako postoji neka hemija i privlačnost, može.

A odgovor na temu. Pa "propali sudari" mi je srednje ime a zaista sam bio maher ranije da upropastim svaki potencionalni sudar, čak ni ja ne znam kako mi je sve to polazilo za rukom, gledajući sa ove perspektive ehh

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#9 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 10:19
Godine: 25
Odgovor: Propali sudari - 18.01.2007, 01:57

Ja sam imala jedan sudar na slepo, ali bas kao neki ljubavni sudar, posto smo se jelte muvali preko chat-a. Ali nismo razmenili slike. Tacnije to je bio chat preko mobilnog. I oboje smo priznali da smo bili ekstremno skepticni. On je iz BG-a i dosao je u NS. I ja sam se lepo iznenadila. Bio je cak lep i veoma simpatican. I tad smo samo na pice otisli. Ali sledeci put kad je dosao smuvali smo se. Bilo je kratko ali slatko. U sustini posle nekoliko nedelja vise mi nije bio simpa.

goldie

staro
  (#10 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Propali sudari - 18.01.2007, 12:05

Citat:
Masha 92 kaže: Pogledaj poruku
imala sam nedavno dva sudara na slepo,i sebi sam rekla:vise nikad!
dva sudara s 14 godina?
dete moje jes ti svesna?
znas li da su takve curice tvog uzrasta najveci postotak zrtava belog roblja,silovanja...i ko zna josh sve cega...bas zato jer su mlade i naivne a ubedjene da su pametne,bistre i oprezne...

bez ikakve shale cu te reci mami...
kako mozesh biti tako nepromishljena...

aj kad "stariji svet" ide na ta vidjanja na slepo,pa ono proziveo nema sta da izgubi...
al ovo 'vako stvarno greota da ostanesh bez ruke ili noge....ili glave ne daj Boze... tztztz...

Ubica mekog srca.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz