|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
| Prikaz rezultata glasanja: LJUBAV za ceo zivot? | |||
| Da |
|
40 | 64.52% |
| Ne |
|
22 | 35.48% |
| Učesnika ankete do sada: 62. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li verujete u Ljubav za ceo zivot? |
|
|
Da li verujete u Ljubav za ceo zivot? |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: danas 05:49
Pol: Muško
|
Odgovor: Da li verujete u Ljubav za ceo zivot? -
17.10.2007, 02:23
Pitanje je dvosmisleno
naravno da covek ako jako voli nekog da ce ce ga voleti do kraja zivota,moze biti obostrano ili jednostrano ili dali se odnosi na jedan par uzajamno ili sta je pitanje i ja mogu da kazem volim sve zene ovog sveta ili bar tri ili ...ali nije to poenta,ne? |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 14:15
Pol: Muško
Godine: 33
|
17.10.2007, 10:45
Verujem u ljubav za ceo život, jer čemu smisao svega!!! Ljubav je razlika između samo postojati i živeti!!!
Samo se nadam da će me proći pošto bi život trebao ići dalje. Ili ne...? Ali samo da me ne pogleda u oči, dok ponekad zalutamo jedno pored drugog. Jel se može vulkan maskirati ledom?! Trudim se. Bas sam prosao sokakom. Padao je prvi sneg. I jos ponekad zazvone praporci sto je odnose, ko zna gde... Jedan zivot, miran, tih. Nekad bacim kartu il' napisem stih. Stvari teku, ja se drzim izvan njih.
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
|
17.10.2007, 11:59
Citat:
jer u protivnom ja imam celu jednu malu listu ljudi koje ću voleti čitav život ![]() Nego da odgovorim onako kako sam ja shvatila... Naravno da verujem ne mislim da je to iluzija, da je izlizano i da ona prestaje nakon 3, 7, 8, 10 ili 15 godina ili se pretvara u naviku. Sve zavisi kakav si i sa kim si i da li si iskren prema sebi, samim tim i vama Meni je ona potrebna da me održi sa nekim zajedno, nisam neko ko bi nešto trpeo i ne umem da budem sa nekim ko mi ne odgovara, niti se plašim da budem sama, pa bih tako i nekoga ko mi je postao samo običan cimer pored svog truda koji se podrazumeva, vrlo brzo napustila a oseti se i kada si ti nekome cimer, pa bih postupila isto. Iz mene monotonija izvlači svu energiju, svu ljubav. Kad nema ljubavi, tužno je. Dok god ja i onaj sa kojim sam imamo istu viziju i poklanjamo jedno drugom pažnju, ne vidim razloga zašto se ne bi voleli celog života. I kad smo zajedno i kad nismo i kad nam je dosadno i kad nije i kad smo bolesni i kad smo zdravi i kad smo raspoloženi i kad smo neraspoloženi i sve tako redom... Hvala mu što mi je pokazao da je to moguće ![]() I još da dodam, ko zna da voli samo onda kad je sve sjajno i bajno, taj po mom mišljenju niti zna da voli niti pravi pitanje sa kim je, niti razmišlja, živi i diše u dvoje. Citat:
![]() U to ime, večeras bez spreja protiv hrkanja ![]()
|
||
|
|
|
|
|
La Nińa [:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 06:48
|
17.10.2007, 14:26
Ja ne vjerujem.... Bar sad... Ne znam,ako je to sve za jednu osobu,i ne bas...
![]() CUANDO QUERAS
DONDE QUERAS ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 14.10.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 20:04
Godine: 23
|
17.10.2007, 14:47
Ma kada je Maksa9 napisao da je ljubav razlika između samo postojati i živeti, nisam mogla da ostanem neutralna, i evo prikljucujem se kao istomisljenik! A to da li ljubav moze da traje citav zivot, ne znam, ali se najiskrenije nadam!
|
|
|
|