Drago mi je da cujem od mladih ljudi sa 20 ,19,,,,,,,,,,,,god da veruju u ljubav.............RADUJE me to da jos nisu dosli do te faze da shvate da je ljubav stvarno prolazna i da ostaju navike,,,,postovanje,,,,,,bliskost i jos puno stvari koje se stvaraju tokom zajednickog zivota!!!!!!!!!!!! Ja licno imam jedan brak iza sebe ali ne i nesretan jednostavno smo bili razliciti i previse da bi taj brak funkcionisao a da smo oboje srecni i ispunjeni ali u mom slucaju uvek bi jedno moralo da trpi ......... Zato moj savet je ............... Ne razmisljajte STA BI BILO KAD BI BILO nego uzivajte u svakom momentu ljubavi koju vam neko pruzi i koju vi pruzatete nekoj osobi , cuvajte tu ljubav i ne dozvolite da vam tu prelepu sliku i te prelepe osecaje bilo ko i bilo sta pokvari!!!!!!!!!!! ljubav je nesto najlepse, najjace od svega,najskuplje ustvari neprocenjive vrednosti a isto tako i najteze sto znaci za ljubav se covek bori protiv svega i suprotstavlja svakom pa i najrodjenijima sto sigurno i najteze pada !!!!!!!!!! Verujte u svoju ljubav ,budite ponosni na nju dok traje i necete ni osetiti kada polako pocne da nestaje samo cete nastaviti da budete ponosni i srecni sto ste imali ,osetili i uzivali u necemu sto ne moze da se uporedi ni sa cim i ni sa jednom srecom koju ste doziveli pre ili kasnije ........... volite se jer je ljubav jedino oruzije za svaku borbu u zivotu...........